Päivän Pimu: Tehokkaasti treenattu hottispaketti Mari Kasvi, 28.


Tällä kertaa esittelyssä oleva kasvi ei olekaan mikään hentorunkoinen heinä, vaan upean varren päässä on helvetin viehkeä kukinto. Päivän Pimuksi on oikeutetusti valittu Ristipissareiden kovasti fanittama fitnessmimmi-promoottori-juontaja-tanssija-malli-esiintyjä-spiikkeri Mari Kasvi, 28. Yllättäen, Mari todellakin on Fitness-huipulla olevan Tiina Kasvin sisko.

Mari Kasvin kuvia katsellessa tulee ensimmäisenä mieleen, että muikki edustanee samaa tylsää mutta hyvännäköistä otosta kuin lukuisa osa itsensä promoottoreiksi ja malleiksi tituleeraavista nuorista suomalaispimuista. Eli näyttää hyvältä, myy osaamistaan ulkonäöllä, hallitsee pintapuolin kaiken mahdollisen PR:stä spiikkaamiseen sekä tanssimisesta mallin hommiin. Yleistys osoittautuu kuitenkin vääräksi, sillä Marin tapauksessa ulkoisten apujen lisäksi kohdillaan on myös työkokemus ja ammattitaito. Ristipissarit kumartaa syvään!

Mari on valmistunut 2008 radiotoiminnan linjalta Laajasalosta ja tehnyt myös ihan aikuisten oikeasti esiintymishommia, siis muutakin kuin treenatun kroppansa esittelyä. Plikka onkin erinomainen esimerkki, että Helsingin kristillisen opiston radiolinjalta valmistuu jotain aivan muuta kuin jeesustelijoita tai täydennyskoulutettuja pappeja. Vai mitäpä tuumaatte, onko esiintyminen Kutemajärven seksifestareilla tai Sexhibition erotiikkamessujen juontaminen jumalallista hommaa?

Marin on voinut bongata mm. NRJ:n Spin Mag-ohjelmasta, Maybelline-juontoja tekemästä Sokkareilta sekä Live Nation ja Pepsi Max-tapahtumista mikin varresta. Joillekin neitokainen voi olla tuttu myös TV Kympin yritysvideoista tai 4Radion mainospiikeistä. Mimmillä onkin kiva persoonallinen ääni ja huolellinen artikulaatio. Kuulee, ettei kyseessä ole kadun varrelta esiintymään repäistä tavis, vaan ammattilainen.

Vaikka Mari on innostunut kisailemaan tosissaan kehohommissa vasta viime vuosina, on menestystä ehtinyt kertyä mukavasti. Vuonna 2009 nuorempi Kasvi lunasti tittelit Ms Bikini America Over All Winnerinä sekä Ms Bikini Universe medium classin 2nd placen ja Miami bodybuilding Championship Bikini, 1st placen. Ei huonosti! Ms Bikini Universe-skaboissa oli kaiken kaikkiaan neljä suomalaisedustajaa ja Mari sijoittui heistä parhaiten, toiseksi omassa keskipitkien naisten sarjassa, jossa voiton vei ukrainalainen Natalia Muntean. Muntean lunasti myös Ms Bikini Universe All -tittelin.

Ja kun markkinointimies olen, annetaan nyt lopuksi positiivinen kehu myös neitokaisen nettisivuista. Monesti tällaisten all-in-one-tsybyjen sivut ovat täynnä puolialastonkuvia ja varsinaisia referenssejä tai koulutustietoja saa etsiä suurennuslasilla. Kai tässä on kyse siitä, että suurin osa PR-alan yleishöylistä luottaa enemmän ulkonäköön kuin aivomassaan. Kasvi tekee tässäkin positiivisen poikkeuksen. Sivuilla on varsin selkeästi esitetty tehdyt työt, niiden sisältö ja höystetty sitten kokonaisuutta sopivalla määrällä mediaseksikkäitä monipuolisia kuvia.

Blogiin olisin toivonut kunnollista sisältöä, koska sillä saisi paljon lisäarvoa koko bisnekselle. Samoin galleriakäynti ilman rekisteröitymistä, vai mistä lie johtui, etten päässyt kuvia katsomaan, olisi pop. Erityispropsit Kasville lähtee siitä, että sivuilta löytyi palaute-kenttä. Monet PR-tyypit tuntuu olevan niin täydellisiä, etteivät he koe aiheelliseksi pistää edes palauteboksia saiteilleen. Tämä tosin kertoo enemmän nirppanokkaisuudesta tai ajattelemattomuudesta kuin mistään muusta.

Siitä voidaan olla montaa mieltä, millaista kauneusihannetta nahkan läpi loistavat kylkiluut, lähes epäluonnollisen täydelliset rinnat , ihomaalit, oletettavasti valkaistut hampaat ja huippuunsa treenattu, lähes rääkätty, kroppa välittää tavallisille teinipulliaisille, mutta se ei ollutkaan tämän jutun pointti. Meikäläinen nimittäin nostaa hattua kelle tahansa kehollaan töitä tekevälle urheilijalle, sillä tiedän, millaisen määrän treeniä, itsehillintää, sisua ja pitkäjänteisyyttä kyseisissä lajeissa menestyminen vaatii.

Mari Kasvi on osoittanut hämmästyttävän lyhyellä ajalla upeaa kehittymistä, ja toivon todella että mimmi jatkaa skabailua tulevaisuudessa, kun on erinomaiseen alkuun päässyt. Tsempit Testoksen pojilta.

Lopuksi vielä muutama linkki. Ohessa juttu Marin perustamasta brassitanssiryhmästä:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1488140

Pakkotoiston pakollista spekulointia aiheesta:
http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?84675-Suomalaistytt-niitt-mainetta-maailmalla

Keskustelua ja kateellisten panettelua Marin kauneudesta tai kauheudesta:
http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1080956/onko_mari_kasvi_kaunis_

Ja kirsikkana kakun päällä muutama upea kuva, jossa nainen on tyylikkäästi pelkkää jalkaa ja lihasta. Kuolaaminen sallittu.

Upeat kuvat by valokuvaaja Marko Mastosaari:

http://www.mastosaari.com

http://myspace.com/mastosaari

(Tekstilähde: Marin kotisivut ja Mr Google)

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

5 Responses to Päivän Pimu: Tehokkaasti treenattu hottispaketti Mari Kasvi, 28.

  1. P-man says:

    Päivän Pimut Päivi Kärkkäinen ja Susanna Tirkkonen kypsempään makuun:

    Kypsät timantit

  2. J2 says:

    Just kun pääsin fiilistelemään upeaa Maria ni sit oli pakko linkittää noi kypsät timantit vielä tänne?! Meinas mennä ilta pilalle. 😀 Vaadin lisää kuvia Marista!

    • P-man says:

      Ja ehkä Mari kuulee tän ketjun kautta sun hätähuudon ja pistää meikälle lisää meilillä…

      On kyllä harvinaisen upea nainen! Kuuntelin aivan haltioituneena mimmin juontoja Spin Magissä. Selkeä ääni ja mikä parasta lausuu englantia järkevästi suomen seassa. Mä inhoon niitä yli- ja aliartikuloijia. 😉

      Auttaisko tää? 😉
      http://www.google.fi/m/search?site=images&q=mari+kasvi

Jätä kommentti