Laaksoja ja kukkuloita


Huh huh, mitä railakkain juhannus ja rasittavin bisnesmatka takanapäin. Nyt tarjoutui ensimmäinen rauhallinen hetki moneen päivään tämän blogin aloittamiseen. Olen jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni tekstin rustaamista, ajattelin aluksi jotain elämänhallinta/fitness/terveys/liikuntajuttuja, mutta se tuntuisi liikaa duunilta, samoja issueita kun pyörittelee lasipöytänsä takana päivittäin ja iltaisin omassa mielessäänkin.

Tässä suvikuussa keksin hauskan idean, jonka soveltuvuutta nyt testataan. Menin nimittäin tietynlaisessa mielenhäiriössä lupautumaan kahden frendini vuokraisännäksi. No onhan siinä puolensa: donan verran rahaa kaikkeen omaan kivaan kuukaudessa. Plus tämä hehtaarihalli on helpompi pitää siistinä, neliöitä kun on useampi sata. Pitäkää mua kusipäänä, mutta mielestäni on vain käytännöllistä, että kaikki siivoavat omat jälkensä eikä tarvitse maksaa ulkopuoliselle kämpän pystyssä pitämisestä. Varsinkin kun en ole löytänyt sellaista södeä juuri ja juuri täysi-ikäistä neitosta, jolla olisi muodot kohdallaan, mieli (ja pari muutakin paikkaa) avoinna ja kohtuullinen tuntiliksa. Siis siivouksessa.

Kokeilin Sollia ja paria muutakin firmaa mutta sieltä tuli vain kuivia röökin polttamia harppuja tai jotain historiaa lukevia reppania jotka eivät ole muitakaan töitä saaneet. Mä vaadin tasa-arvoa, jos naisille on tarjolla lastomia talonmiehiä, pitää miehillekin olla laadukkaita topless-kotihengettäriä. Hmm, olisko tossa bisnesideaa. Minimikuppikoko B 75 ja tietty vyötärö-lantio-suhde 😉 Ehkä mä joskus pyöräytän tuon idean käyntiin, nyt on vain niin paljon firmakuvioita että pitää hieman himmailla että pysyy näissäkin perässä.

Mutta siis, kaksi frendiäni tosiaan muuttaa ainakin toistaiseksi alivuokralle ja keksin, että pitääksemme mielemme virkeinä. mehän voisimme kirjoitella tällaista yhteisblogia. Juttelin kundien kanssa tästä eilen ja ne olivat sitä mieltä että on vain hyvä että mä saan jonkun kanavan johon voin vuodattaa pervoiluni ja lesoiluni kun eivät kuulemma jaksa kuunnella mua:) Mutta minkäs sille voi kun on paljon asiaa ja taito sanoa se niin kuin mulla.

Raivasin äsken viimeisetkin kamat länsimakkarista, P-man saa sen ja Erichille pitää laittaa toi toinen huone joka on toimittanut epämääräistä varaston virkaa monta vuotta. Siellä on todella extraordinarya kamaa sukulaisteni jäljillä, tässä asunnossa kun on tätä B:n sukua bunkannut jo vuosikymmeniä. Olisikohan ollut 40-lukua kun joku isotäti tän osti. En tiedä, ehkä aikaisemmin. No anyway, tuo E:lle suunnittelemani huone oli kuin skitsofreeninen aikakapseli. Löysin 70-luvun muovikamaa, vanhoja lehtiä pinokaupalla, vaarin tupakkavehkeitä, venäläisen näköisiä öljylamppuja ja haperoksi muuttuneita kynttilöitä. Osa kamasta lensi suoraa roskiin, osa pitää tsekkauttaa frendilläni Ugella. Sillä on antiikkibisnestä täällä Mansessa ja stadissa.

Vituttaa. Bisnesmatka olutmaassa oli laiha anniltaan. Ei naisia eikä olisi huvittanutkaan. Karvaisia, liian isot nenät, liian vähän meikkiä, olematon keskivartalo, kamalia vaatteita, ei chicistä jälkeäkään. Tosin paluumatkalla koneessa oli aika vetävä bööna mun takana. Tsekkailin sitä kännykän heijastavan pinnan kautta:) Ihanan nälkäkurkimainen vyötärö ja pystyt meloonit. Ja oli kiltisti pukeutunut kapeaan hamoseen ja tyköistuvaan avonaiseen paitaan. Hyvä tyttö:) Parin viikon päästä pitäisi suunnata Aasiaan hoitamaan parin firmavirityksen hommia ja tutkimaan paikallista antia.

Idän naisilla ainakin on sirot kropat, se antaa anteeksi rintavarustuksen latteudenkin. Vaikka ovathan nuo esteettiset toimenpiteet sinnekin rantautuneet. Se on mielestäni tyylikkäästi toteutettuna ihan jees. Kaikkien hyvissä varoissa olevien saksalaisböönien suoranainen velvollisuus olisi nostattaa tissinsä, imaista weissbier-läskinsä ja katsoa peiliin enemmän kuin sen kerran aamulla. Jos on varaa niihin Longchampin laukkuihin niin on kyllä itsestään huolehtimiseenkin.

Mistä tulikin mieleeni, mukaan tarttui pari aika mageaa LV:n laukkua. Toinen mammalle, toinen poikakullalle -eli mulle. Mutsille tollanen pikku Sophie ja mulle vähän isompi ja maskuliinisempi malli. Kuka sanoo ettei miehet voi käyttää merkkilaukkuja? Juntit suomalaiset, mutta muualla Euroopassa ja Aasiassa se on vain isomunaisuuden merkki 🙂

-Jontte

Edit:
Poikien muuttostoorit:

P-Man:
https://ristipissarit.wordpress.com/2009/06/25/raha-haisee/

Erich:
https://ristipissarit.wordpress.com/2009/07/05/e-rich-in-da-testos/

11 Responses to Laaksoja ja kukkuloita

 1. pmanontheman says:

  Jaa, sä sit todella aloitit blogin niinku uhkailit. Nimi on kuvaava, vaikka toivonkin, ettei jouduta kovin usein kuseen lukaalissas ristiin. Onhan sul vessoja vaikka muille jakaa.

  Ja sorry, vaikka vaikutinkin alkuun aika flegulta tän kirjoitushomman suhteen. Mutta enköhän mäkin jotain pätkiä ’ehdi’ rustailla. Mitäs muutakaan jätetyllä ja työttömällà hylkiöllä on kuin aikaa?Kirjoitustaidoista en oo niin varrma, mut parhaani teen.

  Ja Jontte, ehkä sä saat tästäkin jonkun bisneksen kehitettyä. Kävi meinaa niin nihkeesti, et luottokorttikin oli pistetty kiinni. Varmaan siks, et se oli exän tilin rinnakkaiskortti. Kohtuuton nainen… Miksei meillä voi olla yhteiset rahat eron jälkeenkin? 😉

  Ps. Koskeeko toi sun tissikokovaatimus mua? Tai E-richiä? Väitän, että tällä vuosien pumppaamisella mulla on taattu isommat hinkit kuin B75. Mitä to isit livenä tarkoittaakaan… Eiks B75 ollu joku pommikone?

  Okei, okei. Myönnetään, bloggausidea oli ihan hauska. Later!

  – P-man

 2. ristipissarit says:

  Ai saakeli sentään, toi on aika paha jos luottis menee. Mutta luulen että voin tarjota sulle perusfasiliteetit ainakin näin alkuun, mä voin laittaa pääfirmani piikkiin melkein mitä vaan, hallituksessa on mutsi ja sisko ja ne ymmärtävät kyllä virkistäytymismatkat ja edustusasut 🙂

  B 52 oli pommikone. Mä en halua puhua miesten tisseistä, tulee homoviboja ja niitä kaikkein viimeksi kaipaan.

  -Jontte

 3. pmanontheman says:

  Miten helvetis tämä asumisjärjestely kerrotaan lähipiirille niin, ettei homoviisari muka värähdä astettakaan? Ei saatana. En mä voi vielkään uskoa tätä muuttojuttua todeksi. Jumalauta, et exä repee, kun kuulee mun muuttaneen Taka-Huhdista ydin-cityyn ja vieläpä 200 neliön omakotitalosta noin 20 neltsin huoneeseen, jossa ei muuta kuin lattia, seinät ja patjat. Ja sokerina pohjalla: asun kahden miehen kanssa. Don’t tell mama. 😉 Ei vais, oikeesti oon tosi kiitollinen Jontte sulle tästä asuntojutusta. Mä nukkuisin tääl Omppu-hotellissa viel joulunakin, josset ois päissäs keksinyt tätä ’erikoista’ ideaa. Tiedätkö, mä oon miettinyt meidän miesmestalle nimenkin jo valmiiksi. En kerro vielä. Tiedän, oon vähän turhan innoissani tästä koko jutusta. Mut ihanaa vihdoin ELÄÄ. Mikään tuskin on pahempaa kuin parhaat nuoruusvuodet ison tossun ja löysän tussun välissä jonain teinirakastajana.

  Löytyyhän multa kirjoitettavaa. Täytyy joku päivä ottaa asiakseen tehdä tekstejä vaiks salin ja lenkn välissä. Ja nyt en puhu niist makkaroista. Niistä myöhemmin. Tämä äijä lähtee nyt hakee safkaa jostain.

  Jontte, mä oon kyl aika kade tosta sun firmahommasta. Jotkut ne osaa. Jotkut ei. Mä kuulun jälkimmäiseen porukkaan. Moro ny.

 4. yontte says:

  Pitää selittää et kyseessä on meidän Entourage eikä mikään homokummuuni 🙂 Mä oon kuullu et kaikkein parhaiten naisia saa jatkoille just miesporukalla. Kimpassa asuvat miehet herättää niissä hoivaviettiä joka on kanavoitava hellimiseen ja paapomiseen, eli ensin annetaan pillua ja aamulla haetaan vielä kebab.

  Sulle tekee todella hyvää päästä sieltä lähiöstä pois. Sorry nyt mutta mä en tiedä mitään pahempaa kuin raiskatun pellon keskelle rakennetut persoonattomat pakettitalot. Asunto kertoo ihmisestä paljon ja believe me, sä et edes halua tietää mitä se teidän omakotitalo kertoi susta ja mä tiedän että sä et ole sellainen ihminen.

  Voisi kehitellä vaikka jotain futonin tyyppistä sun huoneeseen jos et halua hankkia vielä sen enempää huonekaluja. Sitäpaitsi naiset kiihottuu futonista. Vai miksi luulet että mulla on viiden donan design-peti omassa pyhätössäni…

 5. pmanontheman says:

  Täytyy nyt vähän sulatella tätä juttua, mut on noissa sun puheissas ihan perääkin. Nyt kun asiaa mietin, taidankin aloittaa postaamalla ekan tekstini siitä, miten oon onnistunut olemaan elämättä elämääni näinkin kauan. 😉

  Ps. Muijan omakotitalo. Mä taisin olla vaan lisävaruste, joka vanheni nopeasti, valmispaketissa.

 6. Päivitysilmoitus: Selvitys Testoksen vaurioista « Ristipissarit

 7. P-man says:

  Ei tsiisus, tuntuu, et tästä muutosta on tuhat vuotta, Mut täähän oli ihan just!

 8. Smilla says:

  Miksi parikymppiset olevinaan akateemiset tsirbulat arvostelevat teidän niin mainiota blogia. On valmistuvalla opettajalla kovat ajat edessä, jos ei meinaa aikuisten ihmisten mietteitä sulattaa…(Viittaus muistaakseni Laura:kohan se oli). Kyllä ne tulevaisuuden toivot, joita hän toivottavasti pääsee tässä lomauttamisten ja taantuman ajan tiimellyksessä joskus opettamaan, suoltaa huomattavasti rankempaa tekstiä, kuin mitä täältä ihan vapaaehtoisesti saa jokainen lukea.

  Hienoa, että pidätte puolenne miehisyyden rintamalla ja jaatte ajatuksianne kaikille meille, keillä ei muuta elämää ole, kuin tirkistellä toisten. Tässä antitasa-arvomaailamassa teillä ei kaiketi yleisen käsityksen mukaan oikeutta moiseen olisi, mutta mukavan virkistävää, että joku mies sentään uskaltaa ottaa härkää sarvista ja pitää ihan omaa päiväkirjaa! Kimpassa! Ja vielä netissä!!

  Toivottavasti koti tuntuu jo kodilta kaikille ja kaikilla teillä menee hyvin.

  Jatkoa odotellessa,
  Smilla

  • E-rich says:

   Moro, Smilla ja tervetuloa Ristipissareihin! Tulipas heti näin aamusta hyvä mieli sun kommentista.. hienoo, et osaat arvostaa! 🙂

   Nyt ku ollaan päästy niistä alun jekuista mitä toisillemme urakal tehtailtiin, niin tää alkaa tuntua jo ihan kodilta. Ja vois kyl sanoo, et menee myös hiljalleen hyvin, lamasta huolimatta. Isot pojat paahtaa duunia minkä kerkee ja meitsi opiskelee. Naisrintamalla asiat ei ehkä ihan yhtä ruususesti etene, kuten tiedät, jos oot ehtiny tarkemmin tutustuun jo seijaan, karzuun, tippuriteiniin yms.. :S

   Saako udella, mitä kautta tänne eksyit? 🙂

   Meitsi lähtee nyt Mitsun kanssa ulkoileen, vaikka toi keli onkin ankee… koira ei venaa. 😀 Mukavaa viikonlopun jatkoa myös Smilla sulle ja kiitos vielä piristävästä kommentista! 🙂

  • P-man says:

   Tää oli kyllä niin erinomainen päivänpiristys pitkästä aikaa. Yleensähän meitä vaan haukutaan siitä, että saadaan suumme auki ja kerrotaan, mistä ristipissarit kusee! Smillalle ISO KÄSI ja mukavaa lauantaita Testoksesta. Täällä aletaan kohta tehdä viiniä ruusunmarjoista. mitä lie siitäkin tulee. ei varmaan mitään, jos mun epäilyt osuu oikeaan.

 9. Päivitysilmoitus: Päivän Pimu – Lena Meyer-Landrut « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: