Mopos lähtee


Ette ikinä arvaa, kuka soitti. Seija! Exän perkele. Kun olin vähän unohtamassa koko asiaa salin ja itsensä grillauksen jälkeen, niin yllätys, et sen piti kilauttaa. Mä tiedän jo nyt, että tosta naisesta tulee oleen mulle harmia jatkossakin. Niin ja arvatkaas, miksi se soitti?

Viesti oli selkeä: Mun prätkä on tiellä sen suurin piirtein kolmelle pakettiautolle suunnitellussa autotallissa. Haluaa kuulemma tuoda talliin kirppikseltä ostamansa entisöidyt kangaspuut ja mopo saa lähteä. Voi perkele, mik ä helvetti noita naisia vaivaa?

Ehkä se Jonten frendi antiikkibisneksistä vois tsiigaa kangaspuiden arvon ja varastetaan ne samalla reissulla, kun viedään se kuollut rotta Seijan postilaatikkoon. Ja sit myydään koko helvetin kalkuttimet jollekin tyhmälle japsille, joka maksaa Suomi-designista maltaita. Kato, ei oo turhaan kauppaa opiskeltu. 😉 Alkaa näet rahat loppua… Duuniakin pitäisi siis etsiä, mut nyt ei ole paras hetki. Ja toisaalta, onhan tämä lööpäily ihan hauskaa – vaihteeksi- mut ei täs nyt kauaa pelkillä rahastosäästöillä elä. Onneks tuli aikoinaan pistettyä omaisuutta sukan varteen, muuten oltais nyt samassa työkkärijonossa suomalaisten teollisuustyöläisten kanssa.

Voi perkeleen Seija. Anttilan parkki maksaa varmaan 100 e/viikko. En tiedä. Täytyy tsiigaa. Ja me kun oltiin sovittu, että saan pitää prätkää Seijan luona siihen asti, kunnes löydän kämpän/tallin. Mut ei voi muija pitää lupaustaan. Ja sokerina pohjalla, ne design- kutimet tulee HUOMENNA aamulla klo 7. V—u huomenna, keskellä yötä!!! Eikö nyt voinut edes viikkoa aikaisemmin ilmoittaa tostakin? Niin naismaista, niin mun exää. Kai mä sit lähden Taka-Huhtiin ja ajan mopon vaan johonkin. Enemmän tosin mieli tekis ajaa se muija jonnekin susirajalle, pistää huppu päähän, pyöräyttää pari kertaa ja toivoa, ettei se löydä ikinä takas.

Mitä se nainen vielä keksii? Vai pitäiskö kysyä, että mitä hittoa sekin kaupunkilaistumpelo aikoo niillä kangaspuilla tehdä? Varmaan elvistelee tytöille, kuinka ne on niin hienon ’retrot : sopivasti vanhan ajan tyyliä, itse tekemisen meininkiä ja nyt niin trendikästä uus-maalaisuutta’. Itse on retro koko ämmä. Mokomakin kulahtanut kolmekymppinen kurppa.

Ei auta manata, lähden hakeen pyörää, vaikka toi tarina jostain kangaspuista kuulostaa lähinnä keksityltä sepustukselta.

Moro ny.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

2 Responses to Mopos lähtee

  1. Päivitysilmoitus: PASKA viikko « Ristipissarit

    • P-man says:

      ei saatana, kun repesin kun törmäsin tähän juttuun yhdessä toisessa yhteydessä! Mä olin jotenkin unohtanut koko farssin mutta nyt muistan taas Niin elävästi kuinka Seija soitti tosi muikeena ja ilmoitti, et meikän prätkä saa lähteä kangaspuiden tieltä. tsiisus näitä aikoja pojat!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: