Hereillä haluissaan


Koita nyt sit täs nukkua, kun tossa jommalla kummalla puolella nussitaan niin, että seinät meinaa kaatua. Ja sit kehdataan valittaa jostain grillauskärystä. Ehkä teen piruiluna huomenna valituksen siitä, kuin seinän takana rikotaan hotellin sänkyjä. Ja ehkä tuolejakin. Kuulostais siltä, että siellä on joku kolme äijää ja ainakin 2 naista. Ei helvetti. Tässähän joutuu kohta alkaan ittekin hakkaan hanskaan, jos toi vielä kauan jatkuu.

Ei täällä hirveesti mitään silmän ruokaa kyllä ole, kun live-porno pätkii hitaalla gerpsi-yhteydellä, ja Seijan vanhoja kuvia en sorru katteleen. Joskus nimittäin otettiin meistä sekstailukuvia duunissa ja mä oon säästänyt niitä siirrellen vaan aina uuteen puhelimeen. 😉

Mikäköhän sen pomo sanois, jos ne tuotantotilojen taukkarissa tapahtuneet seksiseikkailut tulis julki? No, ei nyt sentään. Mut jos se muija alkaa härskiksi, mäkin alan.

Öitä jäbät!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Hereillä haluissaan

  1. Päivitysilmoitus: Panettaa, ei paneta, panettaa « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: