Aikarauta on rahaa


Mietin tässä pitäisikö ostaa uusi kello jo ennen itämaanmatkaa. Minä kun en luota pätkääkään paikallisiin luksusliikkeisiin. Oon kuullut että mukamas valtuutetuissa Vuittonin ja Hermesin liikkeissä on täysin pokalla myyty totaalista roskaa. Esim. tuttu osti merkkikellon jonka sisällä ei ollutkaan koneistoa! Haaveilen jostain tosi eklusiivisesta kellosta. Aikaraudan pitäisi olla maskuliininen koru, keskustelunavaaja ja jotenkin sellainen härski….

baume-and-mercier-diamant-8696Toi Baume&Mercierin kello on aika suklaata….mulla oli joskus daami joka halusi että läimin sitä pepulle silloisella mega-Cartierillani joka menikin sitten niissä leikeissä rikki 🙂 Tän luulisi kestävän. Pitäisiköhän soittaa Inkulle ja vihjaista … 😉

Tässä taas on aika mageeta siirtomaahenkeä. Tulee sellainen fiilis että tämä kädessä tuntee itsensä todelliseksi siirtomaasonniksi jolla on kymmeniä maitokaakaonruskeita kauniita pikku orjattaria. Ehkä tällä irtoaa Passionista tai Cafe Europan yläkerrasta tai sieltä uudesta Club Tropicanasta jonka taustamiehenä häärii kuulemma DJ Cliff ja Tampereen eksoottiset piirit hengaavat paikassa, rrrauhhh!!!!

gucci-bamboo-YA068530_MED

Tää on enemmänkin sellaista perussettiä, mutta ranneke on aika jees. Ainakin näkyy hyvin noi Gucci-kaiverrukset ja nahka on laadukasta. Pitääköhän tuo suojata samanlaisella nahkasuihkeella kuin kengätkin? Kellotauluhan menee siinä piloille.

gucci-i-gucci-214204J6AO02020

Tämä on tämmöinen klassinen mutta takuulla katseet keräävä malli. Pidän tässäkin erityisesti rannekkeesta mutta tuo kestävyys sadesäällä hiukan huolettaa.

gucci-g-bandeau-YA104539

Toi siirtomaaherrakello olisi kyllä todella upea. Ehkä heitän vielä ajatusten arpanoppaa ja annan asian hautua. Kaikkein parasta on ostaa jotakin kun on miettinyt, vertaillut ja pohdiskellut asiaa kunnolla ja sitten vihdoinkin tekee hankinnan. Tosin tänään laitoin ihan randomisti rahaa Unicefille pari sataa, tulee joskus sellainen fiilis kun näkee pikkulapsia. Ja nyt kun Clasun puistossa ei enää ole niitä isompia ihanaisia, menin Tuomiokirkon puistoon aamulattelle ja siellä oli joku päiväkotiryhmä hääräämässä ja tuli aika liikuttunut fiilis ja tein heti siirron verkkopankin kautta. Ehkä mä pääsen taivaaseen:)

Juttelin äsken pikkusyrran kanssa. Se on kesäduunissa jossain jumalan selän takana, mutta lääkärit tienaavat reppufirmojen kautta niissä hyvin ja hampulääkärit ihan ekstrasti. Pohdimme mitä kivaa sisko voisi kesärahoillaan tehdä. Se on kuitenkin joutunut raatamaan koulussa hulluja päiviä viimeiset neljä vai viisi vuottako se siellä nyt on tahkonnut. No onhan mutsi joka talvi kustantanut sen Alpeille tai vaihtoehtoisesti kaukomaille rentoutumaan, mutta olen siskon kanssa yhtä mieltä siitä, että oma raha paras raha. Sisko suunnitteli ostavansa mutsille kiitokseksi jotain kivaa vaikka niiden veneeseen. Ei ollenkaan hullumpi idea.

Puhuimme myös pikkupikkusyrrasta, siis hän on vuosimallia -83. Jenny, tää hampulääkärisyrra kertoi että armas kuopus Julia majailee tällä hetkellä kai Damissa. Yritin soitella sille viime viikolla mutta yllättäen liittymä oli suljettu. Hoitaisi asiansa kuntoon. Tuollaisen luuhaamisen vallatuissa taloissa ja epämääräisten hampuusien parissa ymmärtää lukiolaiselta mutta 25-vuotias muija for God´s sake! Ja äiti on niin hentomieli ettei se uskalla pistää Juliaa ruotuun. Jenny ja mä ollaan yhtä mieltä siitä, että on aika epäreilua, että meille kaikille kolmelle on käsittääksemme jyvitetty yhtä paljon omaisuutta porukoiden testamentissa. Meillä kahdella sentään on korkeakoulututkinnot, mulla firmat ja Jennyllä pian takuuvarma duuni plakkarissa ja mitä tekee pikkusisko: pyörii ties missä Serbiassa naama noessa ja tulee Suomeen vain silloin kun sen tarvitsee hoidattaa joku loinen mahastaan pois ja äitihän tietenkin maksaa aina sen sairaalalaskut ja ylläpidon. Se on ovelaa hyväksikäyttöä vaikka Julia väittää ettei se halua rahaa eikä ole kiinnostunut maallisesta mammonasta. Kyllä se auliisti aina antaa mamman maksella rokotteensa ja mammii niiden Unikulman luxus-sängyssä sen omassa huoneessa jota mutsi ei anna muuttaa työ- tai vierashuoneeksi. Voi vittu! Mua todellakin nyppii tuollaiset hipit jotka eivät tee mitään mutta nauttivat kyllä mielellään veronmaksajien antimista.

Pitää ajatella vielä tuota kellojuttua niin saa mukavampia ajatuksia mieleen, alkoi tuo sisko niin ärsyttää. Saiskohan ton kellon muilutettua jotenki firman menoihin. Tai jonkinlaiseksi bonariksi. Kaipa mä tuohon jonkun systeemin keksin. Mutta nyt lenkille aurinkoon!

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

7 Responses to Aikarauta on rahaa

 1. P-man says:

  Mä ottaisin nahkarannekkeisen. Pistä kontaktimuovia päälle, kun spreijaat siihen suojaa. Tai luulis nyt ton hintaluokan kelloihin saavan suojaa ihan ilmatteeksikin vaan sillä, että ylipäätään ostaa noin kalliin värkin.

  Siis, laitoitko OIKEESTI 200 euroa hetken mielijohteesta ja tosta vaan Unicefille? Mä laitoin sen just Ompulle… Perkele sentään.

  Mageita pakkauksia sun siskot. Onx tohtori neiti vai rouva? Jos vaikka lyön hampaani huomenna muutossa johonkin seinän kulmaan, niin tulisko se hoitaan mun suuta privaatisti kuntoon? 😉 Leikki leikkinä. Kaverin siskot saa olla rauhassa.

  Jontte, soitellaan uudestaan siitä muutosta! Sorry, kun en päässy just vastaan, kun olit rimputellut. Tais olla taas liikaa aikaa ’duunissa’. 😉

  Ja grillaati, grillaati, grillaati. Onko sitä lukiolaisesta kuulunut mitään? Siis sen muutosta?

 2. esbes says:

  Kyllä toi nahkarannekkeinen miellyttää eniten, jotenkin kivan yksinkertanen, mutta miehekäs.

 3. yontte says:

  Mä pelkään että tää valitseminen on taas niin vaikeeta että ostan kaikki 🙂

  Hei get your hands out of my babysister! Sinkkuhan Jenny lienee mutta sillä on käsittääkseni aika hyvin vientiä niiden kandiseuran poitsujen parissa, on käsittääkseni sinkku omasta vapaasta tahdostaan. ja believe me, te olette aika eri maailmasta. Sisko on tosi kiva, mutta miten sen nyt sanois, hammaslääkäri. Se haluaa golfia pelaavan lakimiehen, arvoasunnon Eirasta, kaks lasta jotka laitetaan ranskankieliseen leikkikouluun ja turvallisen perheauton. Sun musaskenet ja muut sekoilut olisi turhan rough sen makuun.

  Nyt näyttäisi siltä että Eric muuttaa kun mä olen reissussa. Mä yritän laittaa kaiken mahdolisimman valmiiksi ja molemmat huoneet on kondiksessa, mutta mä annan sulle sen numeron että olet avaamassa ovea ja autat vähän kamojen raijaamisessa kun se tulee. Teille molemmille on siis tietenkin omat avaimet. Mun kämppään on muuten kaks sisäänkäyntiä. Siinä toisessa ei lue mun sukunimeä vaan jostain syystä edelleen mun tädin sukunimi, se asui tässä kämpässä joskus 90-luvulla ja tää oli sillon jotenki jaettu kahtia, se vuokras toista puolta ja asui ite toisessa. Mut te voitte vaikka käyttää sitä toista ovee kun rymyätte baarista himaan tai tuotte naisia soppiinne, se on teidän makkareiden lähellä ja mä en joudu kuunteleen sitä kolinaa kuin jos tulisitte tosta pääovesta yöllä sisään.

 4. P-man says:

  Jaa, mitä naisia? 😉 Älä mulle puhu. Mä kattelen ja fantasioin, mutten aatellut ihan heti koskea sen enempiä, etten taas oo Taka-Huhdissa kohta. Eiraan mua ei saa sun siskoskaan. Tai ylipäänsä Hesaan.

  Ja mä muutan sit huomenna, niinku sovittiin! Erkki tulee kun tulee. Se on vissiin ollut koulujen jälkeen jossain skedereissussa synnyinseudulla (Svärje rulez!) mut ymmärtääkseni palaa näinä päivinä. En tiedä, tehän sen kanssa ootte meilaillut. Tavoittaaks sua ollenkaan Kiinan kierroksen aikana vai onko 007-reissu, eli huippusalaista? Ota nyt vähän ees kuvia blogiin jaettavaks… Ja tuo pari kotihengetärtä tullessas Testokseen!

  Kattelin muuten sun vinkkaamaa grillisarjaa terangille. Ei niitä myyty Suomessa. Ne pitäis tilata ja kuljettaa Jenkeistä tai sit vaihtoehtoisesti Saksasta. Laitoin sulle meilillä speksejä. Ja ne maksoi helvetisti! No, sen sä tiesit, kun itte käskit kattella parhaita. Hullu sä oot kulutukses kanssa!Pystytkö pistään vaikka meilillä vastaukset niihin asioihin, mitä kyselin grilliin liittyen, niin saan homman kondikseen. Pakko saada piffit tirskumaan, kun on nyt hienot kelit!

  Kirjoitin äsken ùberpitkän blogitekstin mun entisisestä duunimestasta, mut perkele,gerpsi-yhteys kaatui, kun painoin sendiä, ja se teksti kiitit johku bittiavaruuteen. Et sillä viisii. Myönnän, oon koukussa ristiinpissaamiseen. Mä lähden nyt terassille näkee muusikon klanttuja, mut kuullaan!

 5. P-man says:

  Ps. Osta kaikki kellot vaan! Saatan yhtä joskus ehkä lainata. 😉 BTW: Oliko Baltian bailureissu ihan paskaläppä vai olitko sen kans tosissas? Se ois oikeesti mahtava tapa juhlia mun vapautta, sun firman menestystä ja Erkin … öö … Mitäs Eric juhlis? No, vaiks muuttoa Testokseen tai perintöään. SItä tulevaa. 😉

 6. yontte says:

  Totta mooses olin ihan tosissani. Bilereissu vaikka Riikaan on nykyään ihan sama kuin reissu stadiin. Ryanairilla lentelee kätevästi Pirkkalasta paikan päälle ja skumpan voi pamauttaa jo koneessa.

  Riikan keskustassa on se yksi tornihotelli jonka yläkerrassa on Sky Bar, todella magee mesta jonne mennään näköalahissillä. Tosin siellä on pukukoodi eli sä et voi tulla sinne niissä jalkaan maatuneissa rokkifarkuissa tai hihattomassa vaimonhakkaajapaidassa. Eikä missään nimessä mitään hemmetin tennareita! Aion muutenkin läksyttää sua ton pukeutumisen suhteen lähiaikoina. Et perkele osta niitä Dressmanin kauluspaitoja vaikka ne ois kuinka kätevää rypistymätöntä materiaalia. Ei nyt millään pahalla mutta niistä paidoista huokuu kymmenien metrien päähän sellaset ”hei mä olen matkapuhelinkauppias” -fiilikset. Mä luulen että aleista saattaa löytyä hyvää kamaa nyt jos sun finanssitilanne on nihkeä.

 7. Päivitysilmoitus: Kalle Kuvaja on Joannan asuste – Cool! « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: