AIO by David


Tilailin lisäravinteita Briteistä ja törmäsin Davidiin. Ei, nyt ei ole luvassa lisää homoviboja ulkomaalaisen äijän muodossa, vaan tarkoitan muuan urkkivälinefirmaa, joka oli kova nimi Suomessa aikoinaan. Tekee nyt uutta tuloaan markkinoille.

Ajauduin mainoksen perässä heidän sivuilleen ja löysin mielenkiintoisen uutuuden luksuskotikuntoilulaitesarjassa. Jontte, sua vois tommoisena vakavaraisena ja kunnostaan huolehtivana miehenä (lue: hillittömänä tuhlurina) kiinnostaa. Mua ainakin kiinnostais, jos meillä olis tuommoinen. 😉

Mieti, se meidän tuontikissa/ kodin hengetär eli kiinalaiskisu pumppaamassa ton päällä reiden lähentäjiä. Hiki kiiltää sen vaaleahipiäisellä vartalolla kuin rajun aktin jälkeen konsanaan. Sitten eksoottinen vosu sipaisee pumpatessaan tummaa tukkaansa sexysti ja kattoo sun hankkimasta sporttikellosta, joko on aika lopettaa treenaus ja tarjoilla Testoksen miehille itämaista makueksotiikkaa. Ensin lautasella, sitten futonilla. Eihän olis paha skenaario? 😉

Vakavasti puhuen David ilmeisesti tekee paluuta terveysbisneksen kärkikastiin AIO:n myötä. Olivat nimitetty FIBO 09:ssä vuoden innovaatioehdokkaaksi ko. värkillä. Eivät voittaneet tosin, mutta toi vois olla hintansa arvoinen kuntoilulaite. Eerikkiä tuskin kiinnostaa liikkua muulla kuin nelipyöräisellä, mutta musta toi sopis Testoksen kalustukseen täydellisesti! Ehkä saadaan pikkukiinalainen kaupan päälle, jos ostat ton idänmaalta.

Käy tsekkaa.
http://www.david.fi/index.php?page=introduction

Yritin googlata lisätietoa AIO:sta, mut heikoin tuloksin. Mut yks tuttu tietää Davidin porukkaa, niin voin kysellä sitä kautta. Lehdistötiedotteen mukaan firma on ostettu takaisin Suomeen. Ja jossen ole ihan väärässä, niin toi niiden toimari on ollut kauppiksessa samaan aikaan – kai. No, anywayz, tsiigaa Jontte toi.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

5 Responses to AIO by David

  1. P-man says:

    Googlasin AIO:a uudestaan ja puhuin sen mun frendin kanssa, joka tuntee tota Davidin porukkaa. Hinnoista ei ihan heti lähdetä neuvottelemaan, mutta sanoin, ettei ole tarvekaan. Jos ostat tommoiset kerralla mutsilles, itselle ja toimistolle, sit on eri asia.

    Samalla selvis, et noitten tj on tosiaan meidän koulusta. Lääkiksestä se on valmistunut, mutta opiskellut joskus kauppaakin. Kuulemma oikea 2000-luvun postpostmodernin supertehoyhteiskunnan persläpi-ruvella-raataja-tyypin perikuva. Paiskoo kuulemma hulluna duunia firman menestyksen eteen ja on mukana monessa muussakin bisneksessä. Jotenkin hämärästi muistan ehkä tavanneenikin ton jossain seminaarissa. Ja isänsä on kuulemma Davidin hallituksen pj. Sisko, joka on muuten HΚKK:sta kanssa, on kans jotenkin kuvioissa mukana. Perheyrityksillä menee ilmeisen hyvin.

  2. Päivitysilmoitus: EI jaksa, EI pysty, EI voi, EI halua « Ristipissarit

  3. P-Man says:

    Kuulin muuten kautta rantain, että David ois yrityssaneerauksessa! Ei varmaan saada ikinä AIO:a. Mut ei mitään. Yks frendi, joka oli tota kokeillut totes, että se on aikas surkee… 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: