PR-hommia ja narsisteja


Sain mielenkiintoinen meilin frendiltä, kyseli olisinko kiinnostunut suunnittelemaan ja toteuttamaan yhden promootiokiertueen. Olenhan mä joskus promoja tehnyt, mut ei ne mun ydinosaamista ole. Toisaalta, myynnistä siinäkin on kyse, eikä Inkusta ja Elmeristä ole kuulunut mitään…

Koitin onkia lisätietoa keikasta, mut frendi ei vielä voinut tarkemmin kertoa. Sen sanoi, että kyseessä ois joku Suomen markkinoille tulossa oleva firma. Oiskohan jostain Baltiasta? Enpä tiedä… Sovittiin sit lounastärskyt ens viikolle. Mennään Tabuun ja jubaillaan tarkemmin kuvioista.
Noi PR-hommat on ihan hauskoja juttuja. Etenkin miehille, koska ainakin sIlloin kuin aloitin hommat, alalla toimivista työntekijöistä joku 90 prossaa oli muijia. Ei haitannut ollenkaan meikäläistä. 😉

Mulla kävi tosi paska säkä ekan PR-duunimestan kanssa. Yks tamperelainen putiikki, nyt vissiin jo konkassa, jätti palkat maksamatta,TEL-maksut tilittämättä eikä saanut mulle ees työtodistusta. Enkä muuten ollut ainoa. Muutenkin se oli ihan ihmetouhua.

Toimari oli yks narsisti mulkku. Sitä ei kiinnostanut kuin oma kate. Työntekijät oli sille pelimerkkejä lisämerkkien hankkimiseksi ja se yritti pokaa lähes joka muijaa.KAikista härskeintä oli, et kerran, kun oltiin viettää iltaa sen meidän pienen mutta tiiviin äijäpromoporukan kesken, kuultiin, kuinka se tj kusetti panneensa lähes jokaista hyvännäköistä työntekijäänsä. Haloo! Jätkä lesoili isoon ääneen, vaikka tiesi, että me muut tunnettiin suurin osa mimmeistä. Ja kukaan niistä helmitsybeistä ei ois semmoista kehäraakki-möhömaha-wanna-be-ukkoa nussint. Osa niistä sen mainitsemista oli reilusti alaikäisiä, jotain 17-vuotiaita.
Toimaria lainaten: ’Pikkutytöt ihania vasta onkin ja sytyttää eniten’.
Hyi saatana. Välillä aina mietinkin, miks sillä oli toimistolla makuuhuone, mut ehkäpä just sitä varten… Kyl mä ymmärrän,et on oikeesti fiksu, varakas hyvännäköinen niin kuin vaikka toi vuokraisäntä, mutta kun tj ei ois saanut ees kamelilta pillua, saati sit fiksuilta nuorilta naisilta.

Yhden tutun piti tehdä ton ko. toimiston kanssa proggis, mut se kaatui siihen, ettei lafka hoitanut omaa osuuttaan. No, mimmi irtisanoi ittensä ja teki selvåx, ettei hän halua olla missään tekemisissä firman kanssa. Lafka jätti sovitut korvaukset maksamatta ja tj alkoi mustamaalata sitä muijaa kaikille. Koska kauppis on tosi pieni, munkin korviin kantautui huhut, kuinka toimari kuulemma oli köyrinyt muikkia Bemarissaan ja kun muija ei ollut antanut ruskeaa, äijä irtisanoi sen siksi.

Voi vittu, et mua sapetti sen mimmin puolesta. Loppuvaiheessa kaikki onnex tajus, millainen kusettaja se tj oli, ja lafkalta alkoi loppua työntekijät. Lopulta persläpi kusi omiin muroihinsa talousasioissa ja asiakkaatkin ymmärsi, millainen paskanjauhaja ukko oli. Mut pitkään se viel sinnitteli alalla, ennen kuin katos. Joskus sen erikoista autoa näkee viel mansessa ja se vissiin viritteli jotain Jennin kanssa, mut en tiiä tarkemmin, kun oon ollut kuvioista poissa jo vuosia.

Mut ymmärrätte, että jäi vähän paska fiilis PR-hommista, vaikka toi nyt olikin yksi kusipää toimialalla, mis on ihan fiksujakin putiikkeja. PR-mimmit (ja kollitkin!) antakaas vinkkejä, mitkä mansessa on nykyään sellaisia luotettavia tekijöitä ja ketä täytyy varoa? Ei oikein tiedä, keneen vois luottaa.

Se mun frendi muuten on yhdessä hesalaisessa mainostoimistossa, et uskon, et niiden kans hommat hoituu, mut näistä paikallisista en tiiä. PR-hommat kyl kiinnostaa, onhan niissä helevetin hyvä tuntiliksa.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

16 Responses to PR-hommia ja narsisteja

 1. P-man says:

  Niin, ja mua siis kiinnostaa vain sellaiset hommat, joista voi tienata helvetisti massii tekemättä niin hirveesti mitää. eli ihana sama, mikä työn sisältö on, mut olennaista ois käkkylä! 😉

 2. Päivitysilmoitus: Työpäivä #1: Tippuriteinin balettitossut ja järjetön paskalohkare pöntössä (ei menny iha nappiin…) « Ristipissarit

 3. Tiina says:

  Mulla on sama. Kiekkovaimona olo vois olla hyvä tavoite. Ei hampaattoman miehen nussiminen oo niin kauheen vaativaa.

 4. JToivonen says:

  Mä oon kovin yrittäny nyt päästä tohon ”tienaa paljon, tee vähän” -osastolle… Mut ei oo viel niin hyvin onnistunu.

  Oon juuttunu asteelle ”tienaa hiukan, tee töitä vielä vähemmän”. Parempi sekin ku opintotukien varassa eläminen.

  Ja hampaattomilla miehillähän on tiettyjä etuja puolellaan. Ei ole purukalusto ainakaan edessä! ;D

 5. Tiina says:

  Opintotuki on pelkkä vitsi.

 6. JToivonen says:

  No tosta olen ehdottomasti samaa mieltä. Mulla on onneks opiskelijakämppä, joten ihan koko tuki ei mee suoraan vuokraan… Mutta ei tolla 500eurolla kauheesti juhlita. :/

 7. Tiina says:

  Jepjep, ja jos tekee liikaa töitä, niin tulee joku saatanan pikalähetti perimään ne rahat. Mulla on niin suuri angsti kelaa kohtaan, että huh huh.

  • P-man says:

   Kaikkihan sitä laitosta inhoo. Miettikääs ny, jos tienais joka kuukausi koval työllä 1500 eskoo (brutto) ja samaan aikaan opiskelis, niin kyllä se paljon enemmän verotuloo ois valtionkassaan ku se hikiset 10 prossaa tosta 500 eurosta.

   • Tiina says:

    Mulla meni maku kelasta, kun olin oikeudessa syytettynä kelan toimesta petoksesta. Se olikin parasta aikaa ikinä. Onneks syytteet hylättiin.

 8. JToivonen says:

  Oho, saako Tiina udella, että millanen tapaus toi oli? Ajattelen tässä vaan omaa tulevaisuuttani ja yritän hiukan peitellä jälkiäni… Eiku… *viatonta vihellystä*

 9. Päivitysilmoitus: Opintotuki | “Näillä mennään” | Joonas Toivosen Blogi

 10. Päivitysilmoitus: P-Manin kootut kirjoitukset, osa I (elo-loka -08) « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: