Duunia


Sain tänään vähän lisätietoa promokuvioista. Homma kuulosti niin hyvältä, että alkoi ihmetyttään. Kyseessä on siis erään ulkomaisen juomateollisuusfirman tuotteen lanseeraus Suomeen.

Mun jobi ois vastata käytännön hommista, eli ei hirveen haasteellista mut toisaalta ei tarttekaan olla. Oon paahtanut viime vuodet pelkkää duunia, joten lomailu kannustavalla tuntiliksalla ois poikaa. Ja mika onnen potku, tuote on suunnattu miehille, eli promoottorit on muikkeja!! Mun porukassa ois 25 pr-pimua ja mä oisin niiden Boss. Simon says ”Hyppikää”, ja tytöt pomppii. Suostuiskohan noista joku siihen ,un rinta-näyttelyyn malliksi… Kerrankin näin päin, et mä pääsen käskyttään naisia. Uutta! 😉

Homma ois siis leppoisaa, mimmit-tekee työt ja mä hengaan siellä missä tarttee milloinkin ja miellytän ravintoloitsijoita ja asiakasta. Ei paha. Sen mä osaan, seuramies, eli myyntimies, kun olen. Onkohan tää sit se asiakasaktivaattorin pesti, joista aiemmin puhuin… 😉

Duuni alkais vasta loppukesästä ja kestäis 3 kuukautta. Mut kuulosti varsin hyvältä vaihtoehdolta, kun ei mua leipotuotemyyjäks huolittu kokemuksen puutteen takia. No täytyy funtsia, onhan noi helppoa hommaa erinomaisella palkalla ja ennen kaikkea silmää viehättävien neitokaisten kanssa. Ja jos osan korvauksista vois viel nostaa km- ja päivärahamuodossa, niin jäis enemmän käteen. Ei kai se nyt ison firman toiminnassa haittais, jos järkkäis sen noin?

Takas pr-tyttöihin… En mä promotyttöä muijaks huolis, kosska mun naisen täytyy olla älykäs, niinkuin Seijakin oli. Toki sexy ulkonäkö on plussaa, mut promopiireistä on turha etsiä sekä- fiksuja että kauniita naisia, joilla on itsetunto ja tavoitteet kohdillaan. Yleensä pr-muijat on jompaakumpaa, ei molempia. Toisaalta mihis sitä aivoja tarttis, jos jakaa jotain samplejä tai näytteitä tai fiilistelee äijien ihailtavana konepellillä? Ja sit muijat viel kehtaa valittaa, kun ne saa liian vähän palkkaa. Huhu, huh! Mä tienasin about 17 e/h tunti (plus provikat) aluemyyntipäällikkönä ja siinä vaadittiin aika paljon enemmän älliä kuin messutytöiltä.

Kai mä sanon Jakelle kyllä, kun ei tää biitsilla 12/7 oo enää niin mielekästä.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Duunia

  1. P-man says:

    on duunia loppukesäks. Otin sen projektipäällikön paikan ja hoidan sen juomalanseerauksen. Ja työnantajalle oli ihan ok, et maksetaan osa palkasta kilsakorvauksina ja mahd. Paljon päivärahoina. Ja kyl mä matkat aion hurauttaa prätkllä, jos ei tartte roudaa mitään. Sitä vartenhan on ne työläiset. 😉 Oh jeah beibet, p-man the friendly boss is arriving. Are ya ready to work hard?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: