Mystery shopping


Frendi kehui tekevänsä haamuasiakkaan hommia opintojen ohessa. Tiedättehän, nuo vittumaiset valeasiakkaat, jotka näyttelee tavallisia kuluttajia ja arvioivat salassa myyjiä ja asiakaspalvelijoita? Ajattelin ton(kin) olevan leppoisaa kesähommaa ja soitin kaverin innoittamana pariin firmaan, jotka noita tekee.

Kas, kas. Toisessa oli alkamassa naistenvaateketjun shoppaus, johon kaivattiin miehiä! Minäminäminäminä!!!!
Laitoin hakemuksen sisään ja joku naikkonen soitti melkein saman tien. Haastatteli about 10 minsaa puhelimessa ja I’m in. Piece of cake. Duunia on aluksi kesäksi, ehkä myöhemmin lisääkin.

Ajattelin, että voisin samalla kartoittaa potentiaaliset tamperelaiset vaatemyyjät mun Tissinäyttelyyn, jota olen ideoinut taas vähän pidemmälle. Lomake olisi kutakuinkin tällainen:

1. Rintojen koko suhteutettuna pallopelivälineisiin:
– EVAKONP, Ei Voi Arvioida Koska On Niin Pienet
– Golf/Pingispallot
– Tennispallot
– Minifudikset
– Koripallot
– Rantapallot
– Maapallot

2. Rintojen yleismuoto:
– Pyöreät pullat (nam!)
– Litteät leiviskät (hmm)
– Joukkueet kiilaan (A-linjaiset, kaukana toisistaan)
– Harjakatot poikittain (turhan terävät, lähes pistävät)
– Pelikaaninnokat (roikkuu alaspäin)
– Sitruunat (pienet suippokärkiset)
– Kilimanjarot (suuret ja terävähköt)
– Muovailuvahat (ei selkeää muotoa, epämääräisen muotoiset)
– Muut, mitkä?

3. Tapa kantaa varustus:
– Ylpeä äityli (huomatkaa mun rinnat -asenne, korostavia toimenpiteitä esim: push-up, avokauluksinen tiukkalinjainen paita, nyörit ja narut ylhäällä korostamassa värkkejä)
– Neutraali (No, tossahan noi roikkuu mukana -asenne, ei toimenpiteitä peittelemiseksi tai esittelemiseksi)
– Häpeä-Hilda tai Piilo-Pirkko (rinnat on kyllä jossain, mutta piilotettuna esim. paksun tai löysän paidan alle, huonoilla rintsikoilla tuettu tms)

4. Halukkuus rintamalliksi:
– Unelmieni täyttymys, maksan siitä vaikka 200 egeä, että saan rintani näyttelyysi!
– No tietysti komistukseni, mitä vaan pyydät!
– Jos ehdin muilta hommilta/kattellaan
– Ehkä, emmin vähän/tai paljon
– Vitun idiootti, mikä dorka ajatus (ja henkarilla päähän)
– In your dreams, baby
– Soitan skoudet just nyt, josset häivy (ja luuri kädessä)

5. META, Muut Esille Tulevat Asiat:
– mystery shoppaajan omat avoimet havainnot rintojen sopivuudesta näyttelyprojektiin
– esim. Valiojoukkoa, ihan jees, karseeta katottavaa, oksu puskee jne.

Ps. Sain alustavat tulokset magneetista. Kiertäjäkalvosin revennyt osittain. Vitun kiva juttu. Täytyy kattoo lekun kanssa, pääsenkö moikkaan Taysin pirtsakkaa anestesialekuria, joka on muuten yhden frendin isosisko. Mukava tapaus. On nukuttanut mut pari kertaa aiemminkin, kun olin leikkauksessa… Niin joo ja treffit sen ajanvaraajan kanssa on sit ens viikolla.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

5 Responses to Mystery shopping

 1. P-man says:

  ja nyt keittoo, keittoo, keittoo. Ensin tosin salia ja purtsia, ettei joudu viemään 90 kiloo löysää lihaa treffeille… 😉

 2. P-man says:

  nii joo, ens viikolla alkais tääkin. Toivottavasti ei särje kättä ni paljon, et joutuu jättään koko homman. Alkaa olla rahalle tarve ja ei kyl viittis missaa hyviä duuneja. 😦

 3. P-man says:

  tänään sitten pääsin vihdoin tähänkini hommaan kiinni. hauskaa hommaa. ensiks shoppasin pari isoo vaatemyymälää Ikeaparkissa. mysteryshoppaajalle annetaan lista siitä, mitä tuotetta sen pitää olla ostamassa. mulla oli miesten suorat housut tärkeään palaveriin.

  sit piti arvioida, miten myyjä tervehtii/Ottaa kontaktin, auttaa sovituksessa, osaa valita koot/tunnistaa vartalotyypin, miten tekee lisämyyntii ja lopulta clousaa koko setin. myös myymälää ja itse myyntihenkilön ulkonäköä/siisteyttä piti arvioida. I liked it!

  ehdottomasti paras vaihe oli ns. vastaväitteiden esittäminen, joissa testaan sitä, miten myyjä siis osaa reagoida asiakkaan kielteiseen viestiin. vastaväitteen saa keksiä päästään, kunhan se on semmoinen, että se on kumottavissa. mä keksin sit heti kättelyssä ihan jäätävän syyn olla ostamatta housuja ”etumus pullottaa liikaa, kun kalu ei mahdu kunnolla, eli ahdistaa tost eestä”.

  aluks muija hämmynty ihan täysin… mut sit se kokos ittensä, varmisti mun vyötärökoon ja housun koon ja ehdotti toista vähän leveempää mallia. se oli kyl huippumyyjä, kun selvis siitä alkujärkytyksestä… totes viel pilke silmäkulmassa, että ”tuskin siitä nyt on haittaa ainakaan naisvaltaisissa paltsuissa, jos etumukses vähän pullottaa” ja iski silmää parikin kertaa. 😉 sanomattakin selvää, että sai hyvät arvostelut multa ja ”tein kaupat”. täytyykin kirjoittaa lopuista shoppauksista omat entrynsä sit…

 4. P-man says:

  ps. tärkein meinas jäädä, mun rintatutkimuksessa tolla ikiksen myyjällä oli ”tennispallot” ja suhtautuminen neutraali. 😉

 5. Päivitysilmoitus: Mysteryy « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: