Jippijaijee


No niin, jäi sit Porin reissu lyhyeen. Pääsin Nokialle, mistä frendin piti poimia mut kyytiin. Tykitin sit mäyriksen Karhua odotellessani, enkä kuullut, kun frendi oli soittanut about 14 kertaa, että missä mä olen. Luulin, että mun piti venata Paunun päättärillä mut kaveri puhuikin juna-assasta. Ei hyvä. Perkele sentään. Olivat lähteneet ajamaan jo, kun vihdoin tajusin kusseeni meitin tärskyt. Kundit oli menossa jo puolivälissä, niin eivät enää jaksaneet kääntyä hakeen mua. Hienoo. No, ei muuta kun bussi alle ja takaisin himbeen. Täällä ollaan taas, sopivasti pikkuhuppelissa, kesän kunniaksi. Vituiksi meni sit sekin reissu. Aattelin vetää kunnon kalsarit ja juhlia Eerikin muuttoa sammumalla klo 20. Tai kai mun täytyy sitä hiukkasen autella pussukoiden kanssa. Oli se vissiin täällä käynytkin, koska eteisen matossa oli paskasten kenkien jäljet. Saatanan hunsvotti. Tää mesta on mun vastuulla nää seuraavat viikot, joten saa opetalla teinit olemaan kunnolla.

Karhua kehiin kylmiöstä ja röntsäilemään sohvalle. Mitäs sitä puuhais. Kaivelisko munia vai raapisko tukkaansa. Moro ny!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

2 Responses to Jippijaijee

  1. kiinnostunut says:

    mites vanha tää eerikki on 😉 ?

    • P-man says:

      Bra fråga, han är fron svärige men jag inte vet hans tarkka ikä. On sillä kivarit jo laskeutunut mutta aika karitsa se viel on. Lukion just kävi, et oisko sit parikymppinen kohta… Ei tuu sillain ikää enää kysseltyä näis kaveripiireissä… Ystävien iät muistan suht hyvin, mut Eerikki on enemmänkin ollut tuttu. Siis ihan hyvä tuttu se on. Mutta nuori. Itte kysyisin ihan piruilunakin paperit alkossa, sen verran teiniltä se näyttää. 😉 kai se jonkun sepustuksen saa profiiliinsa tehtyä joskus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: