Ponitarhan kosto


No ny on si action-viikot päräytetty käyntiin ihan ryminällä! P-man oli tosiaa jättäny keittiöön niit my little ponyja meidän källejä varten. Ei se vielkää suostunu paljastaa mistä ne on kotosin. Ehkä en enää tän jälkee kysele. Oon tässä jo näiden ekojen testos-päivien aikana saanu huomata et vanha sanonta ”autuaita ovat tietämättömät” tjs pätee myös poikamies kommuunis. Jontekin nahkakantista kirjaa selattuanikin olisin ollu paljo tyytyväisempi jos en vaan olis ikinä saanu tietää et kysees on joku sen pillukarvakirja. Hyh.

 

Mutta nyt ite källeihin. Yritän tän kappaleen jälkeen kirjottaa källitunnelman kohottamiseks mahdollisimman raportti-luontosta kirjakieltä, vaik se on vähän lame ja mun tapaukses hiiiiiidasta. Mut pakko todistaa et ruotsipoikakin voi haltsata suomen, perkele! No vähä huijausta, ku oon kotona puhunu aina kuitenki äidin kans suomee ja ruottissakin kävin suomenkielistä koulua. 😉 ASIAAN:

 

Villa Testoksen action-viikkojen ensimmäinen källi oli nimeltään ”Ponitarhan kosto”. Tässä källissä keskityimme siis P-manin mysteeristen My Little Ponyjen ripotteluun ympäri Jonten valtakuntaa. Ennen ponitarhan asemointia käynnistimme valmistelevan operaation: ”Pimp My Little Pony”. Pidimme keittiössä lounaan yhteydessä pienen ideariihen ponijoukkion päänmenoksi. Esille nousseita ehdotuksia olivat:

 

§1 Maaliponi

* ponin tuunaaminen tusseilla, Seijan vanhoilla huulipunilla yms

 

§2 Hajuponi

* ponin vahva hajustaminen parfyymeilla, tabascolla, pieruspraylla yms.

 

§3 Voodoo-poni 

* poni täyteen neuloja ja muita teriä

 

§4 Villa Testos -poni 

* sinitarrasta/muovailuvahasta ponille iso kyrpä

 

§5 Paskaponi

* irroitetaan ponin pää ja tungetaan runko täyteen paskaa tai jotain muuta ikävää ainetta

 

§6 Ponimatti 

* pää jälleen irti, poni täyteen viinaa, pää takaisin paikoilleen

 

§7 Jonten poni

* pitkähiuksinen…hups, ei kun pitkäharjainen tyttöponi ruoskalla varustettuna

 

 

Koska poneja oli yhteensä vain neljä, oli tarpeen pitää kahden hengen suljettu lippuäänestys. Suurimmaksi suosikiksi nousi yllättäen Villa Testos -poni isolla vehkeellä. Mukavasti seuraavilla sijoilla hajuponi, voodoo-poni sekä Jonten poni. Ponien vähyys rupesi vituttamaan joten päädyimme yhdistelemään esille nousseita ideoita. 

 

Suurin osa tarvikkeista löytyi käden ulottuvilta, paskaa myöten. Lisäbuustia kaipasimme ainoastaan hajuponin virittelyssä. Pieruspray löytyi luonnollisesti P-manin nyssyköistä vapun jäljiltä ja tabasco Villa Testoksen keittiöstä. Ainoa kaipaamamme ainesosa oli sopiva hajuvesi. Koska emme laiskuuttamme jaksaneet valua kaupoille tuoksuja haalimaan, keksimme poiketa rouva Ståhlbergin luona päiväkahvilla. Leivoimme siltä seisomalta pellillisen korvapuusteja (joojoo, osataan leipoo!) viemisiksi ja sitten ei muuta kun koputtelemaan. Rouvan luona kyläilystä on luvassa tarkempi selostus myöhemmässä entryssä, mutta sen verran paljastan, että takaisin kotiin lähteissä yksi poneista tuoksahti vahvasti Chanel No. 5:lta. 😉

 

Ponien tuunauksen tuloksena:

 

1. Pinkki poni = Hajuponi meets Paskaponi

* Chanel No. 5 + pieruspray + tabasco + sisällä oleva salainen aine

* hajuponi päätyi jonten yöpöydälle, jykevästi kaksipuoleisella teipillä

 

2. Sininen poni = Villa Testos -poni

* Villa Testoksen oma poni sai omat jykevät man partsinsa muovailuvahasta, joka kiinnitettiin ponin alavatsaan liimalla.

* Poni päätyi kiinni samaisella teipillä seinään, jota vasten Jonten sänky lepää 

 

3. Keltainen poni = Jonten poni

* Pitkäharjainen kaunis tyttöponi ruoskalla varustettuna päätyi Jonten vaatekaappiin, tarkemmin alushousujen sekaan

 

4. Vihreä poni = Voodoo-poni

* ”Neulottu” poni löysi tiensä kaksipuoleisen teipin avulla Jonten huoneen kattoon.

 

Päätän ”Ponitarhan kosto” -raporttini tältä erää. Kiitos kärsivällisyydestänne ja kuulemiin! 😉

11 Responses to Ponitarhan kosto

 1. terveydeksi says:

  Missä kaikki kodin askartelijoita avustavat kuvat? Jos nyt haluaisin itse lähteä Villa Testos -ponia väkertämään, jäisi se puolitiehen. Ohjeelliset kuvat ensi kerralla! :p

  Vai onkos tämä Villa Testos sen verran top secret bat cave, että kuvamateriaalia kyseisestä apartmentista ei vain ole tarjolla?

  • E-rich says:

   Täytyy nyt ainaki venailla sen verran et se jontte kotiutuu maailmalta. Tää on kuitenki sen lukaali, nii vois saada aika nopsaa monon kuvaa hanukkaan, jos menis ilman lupaa ottaa vähä kuvia niistä sen ”suck, baby, suck!!” kalsareista ja muista.

   Sen verran mitä jonttee menneilt vuosilt voin sanoo tuntevani, nii mulla on käsitys et se on aika übertarkka yksityisyydestään: ei kuvia, eikä tarkkoja nimiä. Nää tais olla ehdot, mut voidaan me vielä kysyy voisko ees ponien yms kohalla tehdä poikkeuksen..

   Mut oot terveydeksi kyllä oikeessa, kotien pikku-askartelijat jää tälläsissä paskoissa kuvattomissa tutoriaaleissa kyllä ihan peukuiks. Pahoittelen källipostin puutteellisuutta. 😦

   Toivottovasti oli ees muuten viihdyttävä teksti! 😉

 2. P-man says:

  yks juttu, aloin miettiin, kääntyyköhän paskaponi meidän omaksi tuhoksi? Eiks jontte oo vielä 3 viikkoa vekka? No, kattellaan kuin poikain käy. 😉

  Voi vidu, että naurattaa vieläkin se jonten kalsareiden tonkiminen, tuli niin superfag olo, ettei koskaan.

  Ja jumalauta, jätkällä oli PUHUVAT kalsarit. Ku painoi niitä mimmin huulia. jotka oli siis siinä keskellä etumusta, housut vinkas ”Suck baby, suck!”. Mistähän se on noi ostanut? Pystyttäiskö E koodaan siihen joku möree miehen ääni, joka sanois vaikka ”kakkoseen, kiitos!”. Joku nauhahan siellä täytyy olla. Oisko joku samantyyppinen juttu, kun puhuvis onnittelukorteissa? En tiiä, ainakaa niit ei saanut pestä vedessä. Fuck! Hirvee ajatus, että ne oli ehkä suoraan käytön jäljiltä ja me paineltiin sitä etumusta, hyi helvetti!

  Ja kyl muuten nous pojot lesken silmissä. Vaikka pullista tuli vähän kovia, niin kyl se tykkäs. Tai koira tykkäs ainaki. 😉

  • E-rich says:

   Joo, mietin kans tota paskaponia… yllättäen se tuntu sillon päiväl viel suorastaan kuningasidealta. Sen vois toisaalta säilöö myös pakastimeen sun potkujen viereen ja ottaa si sulaan lähempänä h-hetkee.

   Ei pitäis olla muuten kovinkaa monimutkanen toi kalsariäänen uusiks ohjelmointi. Sen vois ottaa täs missioks, kyllä me se jonten radiosilencen aikana saadaan wörkittyä.. toinen asia onki sit se et halutaanko me hipelöidä sen kalsareita tän enempää… 😉

 3. P-man says:

  mun potkujen viereen se ei tuu! 😉 Öitä ny!

 4. Jassu says:

  Hei miten noista poneista näkee onko ne tyttöjä vai poikia? Tarkotan siis tota Jonten ponia.

  • E-rich says:

   Hyvä pointti! Eihä niist tarkemmin taidakaa nähä sukupuolta mut kyl se keltanen poni, kukan kuva persuksis haiskahti vähä tytöltä. 😉 Kai niist osan on pakko olla poikiakin ku vuodest toiseen tulee markkinoille uusia poneja. 😀

   P-man varmaa tietää aiheest iha suorilta käsin enempi, kerta noi källiponit oli sen. 😉

   • P-man says:

    Villa Testos -poni on mies. Muut on jotain epämääräsii sekasikiöitä tuunauksen jäljiltä. Itseasiassa se keltanen on vähän gay…;)

 5. Päivitysilmoitus: Yön saalistaja « Ristipissarit

 6. Päivitysilmoitus: Testoksen lusmu « Ristipissarit

 7. Päivitysilmoitus: Suosittelen « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: