Koira, aamulenkki ja kaatosade


Jokainen koiran, etenkin pitkäkarvasen/paksuturkkisen koiran omistaja on satavarmana seissy lukemattomii kertoja kaatosatees miettien miks ei vaan tullu hommattuu kissaa. Oke, keksin lukemattomii syitä miks koira vaan on nii ylivertanen ja miks en ite ikinä ottas kissaa. Eihä niis juur oo muita hyvii puolii ku se, ettei niit tarvii lenkittää.. enkä ny tiiä onko sekää loppupeleis hyvä puoli. 😉 Hmm, ny karkas ajatus. 

 

Sateesta piti puhuu. Joku aika sit siis tultiin Mitsun kans tuolt semikaatosateest. Onneks mitsu ei oo pörrösintä mahdollista rotua tai ees laivuriks pörrönen, mut kyl se märkä silti oli ja tassut tietty kuraset ku piti nuohoo joka ainoo lätäkkö. Se on nii onnessaa tuol satees, ite en iha nii paljoo. Mut parempi kai noin päin ku et koira vihais/pelkäis vettä iha hullusti ja sit ku tuol kuitenki kastuu/kurastuu, nii se suihkuttelu olis sit yhtä helvettee. Mitsu kyl antaa iha hyvin tarvittaes suihkutella. Oon vähä miettiny et pitäskö hommaa sille joku kurahaalari, sellane koko body. Sais rypee lätäköis iha niin paljo ku haluaa mut pysyis ees suht puhtaana. Onko kellää ehdotuksii mallista tai merkeistä? 

 

Tosin toi musta turkki antaa sentäs jotai anteeks. Toista se on Noran volpinon kans. Äh, mistä tuliki mieleen et tuskin treffataa tänäänkää ku keli on noinki paska, epist. 😦 Ny karkas taas ajatus jonnekin… joku pointti mul oli viel. 

 

NIIII, mikrokuitupyyhe. Aiva loistokas märän ja kurasen koiran kans. Imee veden ja vähä niit paskoikin ja meinate nopsaa! Ja sit liina itessään kuivuu tosi vikkelää. En ny muista mist omani ostin, mut vastaavii löytyy ainaki clasulta ja halvemmal ku mitä ite maksoin. Selailin meinaa clasun kuvastoo äsken källi ideoit viritelles ja sattu tulee vastaa joku tollanen lemmikeille suunnattu mikrokuitupyyhe. 

http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=68819205 

 

Suosittelen, kyl se vaa wörkkii, pysyy täälki villa testoksen lattiat puhtaina! Mut nii, jos jollai on ideoit siit koirien kurapuvust, niin ehdotuksii ja vinkkejä otetaa vastaan! 🙂 Ny vois lämmin suihku tehä terää.

 

Mukavaa päivää tyypeille!

2 Responses to Koira, aamulenkki ja kaatosade

  1. P-man says:

    voi perjantai, kun pääsiskin lenkille! Mut ei, kolme viikkoa saikkua. Kunpa ois ees duunis, niin sai palkkaa. 😉 niin ja totaalinen yläkropantreenauskielto. Jalkoi saa tehdä kevyesti, mut yläosa penkit ja muut on pannassa. Samoin riuhtominen. Perkele, nuori fyssari oli kipee ja tsekattiin semmosen kuivaakin kuivemman työhönsäleipiintyneen muijan kanssa kuntoutushommia. Viikko ensin rauhallisesti ja lähinnä liikkuvuutta hakien, sit sain tommosen flexibarin (kumma kepukka), jolla lähetään hakeen lihaksia. Hmm, kerron lisää, kun pääsen sinuiksi ton flexin kanssa. 😉 jaahas, kohta tulee päivän källi. Are you ready?

  2. P-man says:

    mäki haluun tommosen mikrokuitupyyhkeen. Simppeliä pyyhkiä selkäkarvoihin roiskunut vesi ja kura pois. Mähän siis juoksen yleensä sateella ilman paitaa. Ihanan virkistävää ja kyl yläkroppaa kehtaa esitellä. Tosin nyt ei ehkä iha heti, kun tulee pidempi harkkatauko ja keskivartaloo on treenattu vähän turhan paljon Suomessa ni suositella ja kuuluisalla Mesikämmen-metodilla. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: