Virkkaa pipo


Nimimerkki ”Nuori Muori” kyseli meilillä pipon virkkausohjetta. Mä itte teen päästäni semmoisen, mutta tässä muutama linkki, joissa on kerrottu perusohjeet pipoo. Toki kannattaa soveltaa oman osaamisen mukaan.

Jossei oo koukuttanu vähään aikaan,ekana kantsii tsiigaa toi Viivin virkkausnetti (Kallamedian linkki). Siellä neuvotaan kuvina, teksteinä ja videoina kaikki perusilmukkatyypit kuten ketju-, piilo-, kiinteä-, puolipylväs- ja pylvässilmukat – sekä oikee että vasenkätisille. On siel joitain malleikin, mut aika hintsusti.

Sit tossa on muutama linkki pipokeskusteluihin, Lumitykki -ohjeet on amatöörin tekemät mut kyl niilläkin saa pipon aikaiseksi. 😉

Perusohjeet:
http://www.kallamedia.com/virkkaus/

Piponeuvoja:
http://www.lumitykki.net/forum/index.php?showtopic=7730
http://www.tkukoulu.fi/~tkkroger/pipovirkkaus/index.htm
http://nolla.net/forum/read-num-8-id-691089317-loc-0-thread-691089317.html

Nyt hiukka harmittaa tää olkapääsetti, koska tällä ei virkata yhtään mitään muutamaa viikkoo. Sattuu ni perkeleesti tohon haavan kohtaan. Toivottavast ei oo tulehtunut. 😦

Moro ny!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

4 Responses to Virkkaa pipo

 1. P-man says:

  Nuori Muori:
  Kiitos kannustavasta meilistäs, minkäs pistit entryn jälkeen! Olen todellakin ylpeä siitä, että oon äijä ja virkkaan. Oot iha oikeessa, et ihmiset on liian suppeita ja luokittelee iha turhaan asiat poikien ja tyttöjen juttuihin. Onhan sitä maailma täys vaiks autoi ja prätkii harrastavia muijii, joten miksei kundi vois ommella ja virkkaa.

  Hyvii pointteja! Ja kiva, kun diggaan meitin blogista. Ja ne kysymäs rannekkeet kannattaa neuloa joustinneuleesta (2 oikein, 2 nurin, you know?), koska jos virkkaat ne esim, puuvillalangasta, ne ei veny ja tarttet niihin jotku kiinnittimet… Mä käytin muutenki aikoinaan nappeja (löysin kirppikselt kaikkii siggemakeita!) tai sit sellaisiin isoi punk-hakaneuloja. Myös lasten turvahakaneulat oli cool joskus! Kysy joltain skidin äiteeltä, oisko sil niitä oikein vanhoi tyylikkäit 80-luvun hakareita. 😉 tsemppii, laita kuvaa, millaset tuli.

  P-man the mestariräätäli

 2. P-man says:

  Nyt on muuten kolme skedepipoa virkattu Lymitykin ohjeella ja kaikista tuli oikein käyttäkelpoisia. =)

 3. P-man says:

  Flunssass on helvetin tylsää, mut onneks aina voi miehisesti virkata! Sain äiteen pipon valmiiks ja se oli kuulemma just hyvä! Ei kyl kaikkia 10 vaatimusta täyttänyt, mut lähes. Ainakin oli persoonallinen. Kiitoksena mamma lähettää 5 kga ruusunmarjoja ja mustikkaa…! Aateltiin tehdä viiniä ens vkolla. 😉 Mitähän sit askartelis? Frendiperhe sai vauvan. Osaisinkohan tehdä töppöset? Tietääks joku toimivaks todistettua ohjelinkkiä?! Moroo ja kiitti!

 4. heikässitytötä
  harjukoskis
  terversetmirahelenakoskinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: