Enkeleitä ja demoneita


Mun kiihotuskäyräni laski pakkaselle, kun törmäsin tänään Enkeliini porraskäytävässä. Tai siis entiseen enkeliin, nykyään vaan naapurin lesken sukulaiseen, sen enempää mehustelematta. Tyylikkäästä ja seksikkäästä vosusta ei ollut enää tietoakaan, vaan rapussa seisoi tavallisen näköinen lyyli. Tai ennemminkin voidaan puhua rupsahtaneesta ja tyylittömästä typystä. Niin se ulkokuori pettää. Armoton totuus iski vasten feissii, kun näin ex-söpöliinin naturellina. Meikittömänä valtavissa silmäpusseissaan couperosa-ihossaan ja tuulipuvussaan postaillut leskin tyttärentytär oli kuin kuka tahansa B-luokan mimmi yliopistolta. Mistään mallitypystä ei voinu puhua enää samassa lauseessa. Natural-look on joillekin julma.

Luulin jo hetken kohdanneeni jotain todella erityistä, mutta joutsenesta kuoriutuikin ruma ankanpoikanen ja meikäpoikaa ei semmoset tipuset kiinnosta. Joo, joo, joku alkaa ny taas ruikuttaa, et ”sielukkuus” ja ”sydän” on The Juttu, mutta entäs jos nekään ei sytyttänyt? Päinvastoin. Nainen oli kaikinpuolin luotaantyöntävä. Toivoin todella jälkikäteen, että meidän keskustelut ois jäänyt pelkkään tervehtimiseen, mut muijapas oli varsinainen hölöttävä takiainen. Jubailtiin käytävässä väkinäisistä aiheista (koirista ja leskestä) about 20 minsaa ja se riitti osoittamaan, että tydy oli paitsi ruma ja tylsä myös tyhmä.

Niin, ja tosiaan aivan hirvee papupata. Väkisinpuhuja, tikusta-asiaa-tyyppi, ihmiskonekivääri, holottaja. Ihminen, joka puhuu toisen päälle, on jotain NIIN rasittavaa. Samoin kuin sellainen tyyppi, joka puhuu, vaikkei sillä ole oikeesti mitään mielipidettä tai tietoa koko asiasta. Silloin kannattais vaan olla hhiljaa tai liuta pois. Ihan sama, mitä aloin sepustaan typylle, se käesti mun puheen päälle. Eikä sekään vielä vituttanut riittävästi, vaan kaikista eniten ärsytti se, kuinka muikki leikki fiksumpaa ja sivistyneempää, mitä todellisuudessa oli. Kun esittelin sille innoissani ostamaani Obama Barackin kirjaa, neiti kysyi vakavalla naamalla, onks kirjoittaja joku koristähti. Just. Tummaihoinen = koriksenpelaaja. Näinhän se meneekin, joo, joo…

Taivas, se kimitys, mikä siitä lähti. Jotain iha kamalaa. Mun Enkelistä kuoriutui vinkuva demoni. Mitään kukaan voi ees puhua noin korkeelta? Piipittävä kotkotus sattui oikein korviin. Aattelin mielessäni, että toivottavasti toi muidu ei oo semmosessa ammatissa, missä tarvittais uskottavuutta. Tuolla ujelluksella sitä ei saa keneltäkään. Vaikea kuvailla jonku ääntä, mutta parhaiten osuu kombo pullasorsan kaakatus, ali- ja epävireinen viulu ja äänihuuliongelmainen jodlaaja. Ei se ollut ihminen enää.

Mikä helvetti siinä on, että ihmiset näyttää täydessä tällingissä iha joltain muulta, mitä ne sit oikeesti on? Ja niin monet naiset on hottiksia, kun ne pysyy alapään availussa. Yläpään huulet suoltaa valitettavan usein hirveetä paskaa. Pakko hyväksyä, että kaikki mikä kiiltää, ei olekaan kultaa ja että naisen kohtaaminen lenkin jälkeen ”luonnonkauniina” voi suistaa tämmösen estetikkomiekkosen päivän rateiltaan.  Mä tahdon AIDON naisen! Päältä ja sisältä kauniin. Missä te ootte? Kai tähän maailmaan ny yks muikki, jolla ois sekä älyy, tyylii ja sydäntä, mahtuu? Please, ilmoittautukaa Villa Testoksen alfaurokselle.

Moro ny!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

8 Responses to Enkeleitä ja demoneita

 1. P-man says:

  ette arvaa, kenet näin enkeli-demonin. 😉 tuli sisään ulko-ovest, ku mä menin ulos. Yritti jäädä kimittään, mut mumisin juostessani jotain epämääräst bussista… Kiire! Oikeesti ei… Ny oli sotamaalaus taas kuosis.

 2. pimpom says:

  aika raakaa tekstiä :/ hmm…

 3. P-man says:

  pimpom: ihminen on erehtyväinen. mä inhoon yli kaiken tommosii muidui, jotka on päältä niin kauniita pyntättyinä ja leikkii jotain, mitä ne ei tod. oo. toi oli ehkä SUURIN PETTYMYS taas pitkään aikaan. siis kaikki, mikä saattoi, kusi: tyyli, ääni, aivokopan sisältö.

  no onnes demoni on vähemmistöä. kyl mansest löytyy upeitaki friidui vaiks millä mitalla. ja ne on kauniita myös luonnostaa ja päässäki liikkuu jotain muuta kuin tyhjää. niin, ja varattui…

 4. P-man says:

  eniten mua jäi mietityttään se ”onx toi joku koripalloilija”. Siis miten joku ei voi tietää Barackia? tai sit se oli tosi huono vitsi, mut mimmi ei vaan osannut kertoo sitä oikein… 😉

 5. P-man says:

  Kyl se meikki vaan kummasti kaunistaa ja sen riisuminen kauhistaa:

  Calista Flockhart:

  Pamela:

  Angelikakin on muuttunut aika paljon vuosien myötä:

  Rva Beckham:

  Toisaalta tulee tosi surullinen olo, kun kattoo vaikka tän filmin… En mää yhtään ihmettele, et jo ihan nuorilla mimmeil ja myös kundeilla on hirveit ulkonäköpaineita, jos koko kosmetiikkateollisuus syöttää kuvaa siitä, minkä näköinen ”PITÄIS” olla…

  Ja tässä on toinen hyvä esimerkki siitä, mitä photaril saa aikaan. Jopa meitin Erkki pystyis varmaaan vääntään kenest vaa möröstä maailmanluokan tähden – ulkonäöltään ainakin:

  • P-man says:

   ja noit Photoshop makeovereit on tube täys. on se varmaa hienoo olla nainen … 😉

 6. Päivitysilmoitus: Yksi on ylitse muiden – Eva Longoria « Ristipissarit

 7. P-man says:

  Kattokaa ny oikeesti, kuinka pieni on kaunista. Vaikka ei mee vetään hirveetä sotamaalausta, voi olla silti ihan superihq, niin kuin Kristen Bell.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: