Ympärileikkauksia opiskelijatalossa


Olin eilen ystätävän luona iltaa viettää, ihan lightisti vaa. Hän asuu opiskelija-alueella ja suoraan hänen ikkunansa takana on grillikatos. Siinä sitten suht reipasäääninen porukka tulevia lääkäreitä juhlisti synttäreitä. Juttu oli suht roisia, kännissä ku olivat. Tyttöjen iltaa kävi välillä häirisemässä talossa asuva pikkuinen somalipoika. Poika kävi hakkaamassa kepillä grillikatokseen ja huuteli tytöille kaikkea, mitä tommosena esiteininä ny ittekin saattoi heitellä. Esim. ”Tädillä on hyvät tissit” ja ”Onks sun pimpissä karvova”. No, kyl te tiiätte, mitä tommosen kundin suusta tossa iässä voi llipsahtaa.

Joku mimmeistä hermostui poikaan lopulta ja kajautti ilmoille niin, että naapurusto raikui:
”Tuu äpärä tänne sanoon, mitä sul on mielessä, niin lääkäritäti pistää pääs tissien väliin ja ympärileikkaa sut kynsisaksilla!”
AUTS. Mut kyl ne naisetki vissiin osaa olla pahoja suustaan. Kaverin kaa naurettiin, ettei meitin isompien poikien passaa mennä onneaan kokeileen ainakaan. Mitä lie ois meille keksinyt! 😉

Moro ny! Ja sporttista päivää.
Mä alan nyt heilua ton Flex-Barin kanssa, jos sais olkapään joskus kuntoon.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: