Kalle Kuvaja on Joannan asuste – Cool!


Kävin tänää siistimässä ”surffari”lookkia, eli ylipitkää sotkusta kasaa karvaa, joka oli päässy rehottaan vähän joka suuntaa. Hiukka nauratti, ku mun vakiokaritsoija kysyi, haluunko lukee setin ajan Men’s Healthin ikivanhoi numeroit vai uutta Me Naiset -lehtee. Tietty valittin jälkimmäisen, ku näin kesäaikaan muotikuvissa postailee kivan näkösii kissoi rantakuteissa. Tää lehti oli pettymys. Kaunis vaalee nainen kyl, mut jotain *tanan silkkimekkohepeneitä päällä ja semmonen vitun prinsessa Madelein pikkutyttömeikki. Missä bikinit?? Missä sexy rantalook?

Asuste Kalle Kuvaja on kellomiehiä

Asuste Kalle Kuvaja on kellomiehiä

Missä paljas ruskettunut kesäiho, kuuma uuma ja timmit sääret upotettuina korkeisiin korkkareihin?

Lopuks päädyin tsiigaan sit juorupalstaa, tai mikä se ny on siel lopus, mis kaikki Mr ja Miss Turhuudet Suomest saa sen yhden palstan tilaa kertookseen, mitää häröö milloinki tekee. Nyt teemana oli kesälaukut ja asusteet, ja haastattelussa joku helvetin Joanna Väre. Siis vitun boring. Enpä voinu ku ihmetellä sitä kaikkee, mitä tommonen oletettavasti normaalijakauman alarajalle yleisälykkyydessä asettuva blonderoinen suustaan päästää toimittajalle, kun vaa pari rivii on tilaa. Itte oisin kommentoinut mun asusteit jotenki muuten ku mitä Joanna oli heittäny. ”Joannan tärkeimpiin asusteisii kuuluu koirat James ja Elton sekä kihlattu Kalle Kuvaja, joka on kellomiehiä!”.

Siis mitä VITTUU! Ensinnäkin kuka helvetti antaa koirilleen nimeks James ja Elton? Mistähän tohon on tullu kimmoke? Niinkuin James Dean ja Elton John? Vai James Bond ja Elton Man? Vai James Joyce ja Ben Elton vai ihan vaan James Blunt ja Elton whoever? No joo, karseempaa ku noi koirat oli se, että lehden mukaa Kalle on Joannan asuste. Eikä sekään oo paha, vaan se, että Kalle ONsiis antanut Joannan tehdä hänestä asusteen ihan virallisesti, eli suostunut siihen, että moinen halvennus painetaan paperille asti kaiken maailman luettavaks. Voi jumankeuta, et o säälittävää. Täs valossa en ollenkaa ymmärrä nim. Lauran ruikutust naisten esineellistämisestä artikkelissa Yön saalistaja.

No, eipä tota Kalleekaa vissiin moinen status haittaa. Ihan tyytyväisen oloisena se kuvassa poseeraa. Mutkyl senki kommentti sai mut vähän hymyileen. ”Minulla on useita Calvin Kleinin kelloja. Kello on maskuliinisen miehen tapa näyttää minuuttaan”. No miksei se sun kellos ees näy kunnolla tos kuvassa??? Toi ei oo Kaltsu ny yhtää uskottavaa. Ja ei millään pahalla, mut paljon enemmän miehekkyyttä ku äijien CK-mallistost, löytyy näist Jonten valinnoista. Maskuliinisuus ja CK:n kellot ei kyl korreloi mun mielest mitenkää automaattisesti. Auttakaa ny hei vähän! Mitä mieltä muut o?

Mun mielest ajan näkee Xperiast tai läppäristä ja ne o iha yht maskuliinisii. Toki jos ois rahaa ku Jiontella, hankkisin varmaa samanlaisia siirtomaahenkisii aikarautoi ku seki, mut motiivi ois enemmänki kestävyys ja tyylikkyys, ku se, et ne pönkittää äijämäisyyttä. Tosin eniten mun miehekkyyttä pönkittää se, et punnerran penkist yli 140 kiloo ja et joudun kuselle mennessä nostaan kullin lahkeesta kaksin käsin, kun yhdellä en jaksa. Perkele.

Moro ny.

Mä oon nyt hetken taas feminiiminen ja heiluttelen tota jumpparin lainaamaa ”ämmien kuntoiluvälinettä” Flexi-Baria. 😉

Ps. Pahoittelen kuvan laatuu, ei kehdannut lähtee hakeen himast järkkärii ja mennä johku lehtiosastolle kuvaa Me Naisii, ni joutu nopee räppään ton kännykällä ku karitsoija lähti hakeen lisää vahaa jostain takahuoneest… Kuva ei tee oikeutta Me Naisten painolaadulle, sorry vaan! 😉

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

10 Responses to Kalle Kuvaja on Joannan asuste – Cool!

 1. -.- says:

  perus bimbo

 2. P-man says:

  Kumpi? 😉

 3. P-man says:

  Erkka, sanohan sää koiraihmisenä, minkä rotuisii noi valkoiset otukset tos kuvassa on ? tai siis toinen ei ees näy, kun joutu rajaan… 😉

 4. E-rich says:

  Mä oon hei lukenukkin aiheest. Ekkö oo huomannu meidän vessan paskalukemisia? James on chihuahua ja elton sekarotunen. 😀

  • P-man says:

   sää pelotat mua … 😉 kumpi toi kuvassa näkyvä ny sit on? onko koira nykyään asuste? onko mitsu sun habituksen perusteella valittu tyyliinsopiva ASUSTE? ku kattelee noit nuorii äitei kadul, niin välillä tulee ain milee, et lapsetki on asusteita. söpöt pikku Liinut ja Leevit täydellisissä asuissaan, vaunuissaa, rattaissaan ja ennen kaikkea samaan tyyliin äitin, isin, koiran, auton, talon jne. kanssa sovitettuna… mä taidan olla vähän akkamainen, kun mietin näit juttui, mut jotenkin toi me naiset -lehti avasi ämmien maailman ihan uudest näkökulmast… 😉 pitääx alkaa tilaa testokseen? 😉

   • E-rich says:

    Haha ei huono idea, melki vois tilaa! Kuvassa näkyvä koira on james. Elton oli sellanen vähä pitkäkarvasempi… No mitsu ei kyl oo mikää asuste, mut jos haluu perusteita rodulle, nii varmaan kandee kysellä faijalt. 😉

 5. P-man says:

  eltonin mä rajasin siis pois. 😉 Se oli siel jaloissa… 😉 ja se o ni, et lemmikki kyl täydentää omistajansa tyylii jollain tavalla. Mul on yks frendi, joka on hankkinu sen pikkusnautserille samantyylisen rokupannan, mitä sil ittellää on niittivyöt ja rannekkeet. Ja kun frendillä on huivi kaulassa, koirallaki on. Ja jos mimmi on bilemekos, koirallaki on sellain fucking glitterkimallusjuttupanta. Tyyli enne kaikkee.

  Arvaas kuin hinttifiilis o, ku kerran ulkoilutin Uumaa ja sil oli se kultainen glitterhärpäke kaulas. Koiramuijat vouhotti, et onpas siin ihana panta koirall, niin ”söde” ja ”prinsessa”! Ja mun miehekkyys koki kolauksen, ku ne aatteli mun valinneen sen. Mut se o totta, et muikkikontaktit onnistuu helposti ni Uuman ku Mitsunkin kanssa. 😉

 6. Outo lintu says:

  …Siis nyt on kyllä ihan pakko kommentoida tota sontaa! Mun mielestä oli kyllä aika hauska kommentti,että koirat ja tämä kyseinen Kalle olisivat asusteita! Satuin näkemään itsekin tämän lehden ja olihan siinä ihan selvästi mainittu asusteiksi laukku ja korkokengät! Nyt vaan taas tyypillisesti takerrutaan epäolennaiseen lauseeseen, mikä mielestäni oli van hauska letkautus…ehkä jopa toimittajalta!? No, oli miten oli…mutta ainakin oli todella kaunis kuva koko poppoosta! 🙂

 7. P-man says:

  Outolintu,
  selkeä lause ei jätä virhetulkinnan varaan. Etenkään kun siinä luki, että ”J:n asusteisiin kuuluvat koirat J ja E sekä kihlattu KK, joka on kellomiehiä”. Hauska sutkautus joo ehkä toimittajalta, mutta alentaa kyl miehii aika pahasti. Mul ei ois kanttii antaa mennä painoon lehteen, jossa vaiks ois sanottu, että ”Seijan korujen ja laukkujen lisäksi paras asuste on kuitenki avopuoliso P-Man” (NYT EX). Tulee niin esineellistetty ja halpa olo.

  Jossei toimittsaja osaa olla muute hauska, kun pistämällä tommost kakkaa lehteen, jonka linja o kuitenki ylempänä ku vaiks Seiskan, niin pitäisköhän sen toimittajan sit vaihtaa settii, mihi kirjoittaa. Mä oon vaa ni järkyttynyt, et ku luen ekaa kertaa viitee vuoteen akkalehtee, niin tulee tommost vastaan. Mut enemmän ku Joannast tai toimittajan osaamisest mä oon Kallest huolissani, jos se pitää CK:a sen miehisyyden ilmentymänä…. Ja kuvaki oli kaikin puoli kliseihen ja epäaito. Tosin juorupalstalle sopiva siis.

  Mä lähen nyt puntille! Later!

  • P-man says:

   Outo lintu, jos kaunista kuvaa pariskunnasta haetaan, niin tässä on yks muutama mun suosikeista. Oikei, noissa ei ole mitään julkkiskliseitä, ja noitten tekemiseen on selkeesti käytetty aikaa ja rahaa, mut mageita tunnelmiltaan:


   http://www.junnulusa.com/ (Jimi Tenor & Nicole Willis-kansi: Junnu vinkkinä, kantsis laittaa kuvat niin, että niihin voi suoraan linkittää…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: