Seksiä tekstarilla?


Jotkut frendit valittaa, ku lähettelen tekstareita kaikille niin pirusti. Ja ei mitä tahansa tekstareita, vaan useimmiten multsareita. Varmaan neljässä viidestä viestistä on kuvaa, ääntä tai muuta tsägädägädäägä. Miksen laittais, ku on pakettiliittymä? Ja miks ostaa känsä, jonka koko pointtina on multimedian mahd. tehokas hyödyntäminen, jossei aio käyttää niit ominaisuuksia?

Mun mielest tekstarit on käteviä. Ne on intiimejä, mut silti perusviestin lipsahtamisest väärälle tyypille ei seuraa valtakunnanlaajunen mediakatastrofi. Paitsi jos lähettäjä on Vanhanen tai Kanerva. Mut mä en oo kumpikaan. Mutsi aina jauhaa, et tekstarit raiskaa suomenkielen. Jotenki ymmärrän ton komman, koska se tekee vapaaehtoisduunina maahanmuuttajien kielikoulutuksii. Mamman mukaa kieli köyhtyy ja oikeinkirjoitus kärsii, ku jengi suosii txt:ta. En mä ny sanos, et kieli köyhtyy mut ainaki se lyhenee ku pippeli pakkasella.

Jos mä haluun sanoo, että ”mennää testoksee”, niin kyl ne kundit ymmärtää, et ”me olemme menossa testokseen”. Ja itse asiassa noi kaks ekaa sanaa tarkoittaa, että ”Nyt lähdetään jäbät pitään hauskaa meille Hämeenpuistoon. Laitetaan sauna lämpiin, juuaan kylmii Karhui, kattellaan Eurosporttii, lätistään hottisbeibeistä, kiusataan leskeä, sikaillaan ja lopulta lähetään baariin leikkiin parkettien partaveitsiä”. Ei toi koko rimpsu menis ees 160 merkkiin. Merkeistä puheenollen, miks semmosta erikoismerkkiä ei ole kuin sydän? Sii niinku ”love”. Mä lähettäisin sen Arjalle.

Meitin ikäsil nuoril ihmisillä tekstarikieli on jo ni vakiintunu, ettei se kaipaa selittelyitä. Toki fiksumpu jamppa huomioi siinäki kenen kanssa ja mistä aiheesta koodailee. En mä pomolle pistäis maanantaiaamuna 7.58 viestii, et: ”Moi, mul o ruokamyrk. En pääse duuniin, ku o ni huono olo. Heitän sul saikkutokari ku oon myöh. bäkkii. Cu sit”. Etenkään ny, kun oon työtön.

Toinen vitsaus, joka pitäis kitkee pois ku polio aikoinaan, on toi ennakoiva tekstinsyöttö. Ihan turhanpäivänen toiminto, jolla saadaan muutama euro lisää hintaa puhelimeen.. Helvetin vaikee käyttää, ku ei se tunnista suomalaisii sanoja ja ne, mitä se tunnistaa, on sit kirjakielellä. Ahistavaa ja jotenki niin kömpelöö. Ennakoivalla saa sitä paitsi tosi persoonatonta sanottavaa. Jotenki supervirallista. En mä puhu kirjakieltä livenäkään, niin miksi suosisin sitä tekstareissa?

Asiasta kainalokarvaan, tiesittekö, että saksalainen kundi voi ehdottaa tekstarilla seksiä näinkin lyhyesti: Hdlas?

Nyt germaanisia kieliä opiskelemattomat o huuli pyöreenä. WAS??!?!

Toi on lyhenne Hast du lust auf sex – rimpsusta. Välil mä ni ihailen tota saksalaisten sanallis niukkuutta. Ne ei lätise lämpimikseen, vaan asian voi halutessaa esittää tiiviisti. Mäpäs kokeilen, mitä Klum vastaa, ku pistän sille tekstarin, mis lukee vaa ”Hdlas? P-Man”.

Moro ny! Se ois sit alakroppatreenii taas, ku vaihteeks hissi paskana. no, mää oon sporttinen poika onneks.

Mainokset

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Seksiä tekstarilla?

  1. P-man says:

    Hahaa, vähänkö repesin, ku Julialta tuli tänään tekstari, jossa oli yks ainoa sana: ”Hdlas” ja kysymysmerkki. Eipä arvannut Julia, et meitsi on kirjoittanut postauksen aiheesta ja ties kärppänä, mistä on kyse. Propsit! 😉

    Julia on siis tulossa loppuviikosta Manseen meitin luokse… Sopii, sopii, sopii. Mitähän kivaa sitä keksis. Frendillä ois mökki Ruovedellä, ehkä vois mennä sinne romantisoimaan. You know, takkatuki, hyvää safkaa, saunomista yrttien keskellä, lämpimiä vällyjä yms. naisten miellytyspuuhaa. 😉 Vaihteeks vähän lempeempää menoa ainaisen biletyksen ja ryypiskelin rinnalle! Ihan tervettä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: