Suuri sänkyvertailu huomenna


Lähes kuukauden vitkuttelun jälkeen, minkä ajan nukuin erittäin epämukavalla ohuella koinsyömällä patjalla, olen suorittanut suuren sänkyvertailun. Rankkasin kolme vahvaa Miss Bed-ehdokasta hankintalistani kärkeen. Koska ostomesta oli ennalta määrätty, vertailin sänkyjä paitsi hinnan ja ulkonäön, myös niiden seksielämään antaman lisäarvon suhteen.

Siis mihin seksielämään, moni miettii ny. Siitä lisää, kun olen saanut sängyn! Mulla on pari helmi-ideaa oottamassa Terkkatalon misun tapaamista. Uskon, että niillä heruu, ennemmin tai myöhemmin. Alanko toteuttaa niitä riippuu tosin siitä, mimmoiseks tää sokkotreffibööna osoittautuu livenä. Eihän sitä tiiä, mikä Aira Samulin- look a like sielt saapuu Amurin Helmeen gulassikeitolle.

Ihmiset kusettaa ikäänsä netin deittipalstoilla, niin miksei ne tekis niin puhelimessakin? Nyt alko muuten jännään. Sänkyvertailuni tulokset on nähtävissä huomenna aamupäivällä, jahka saan kilautettua Vepsäläiselle ja tarkistettua viel pari yksityiskohtaa… Siihen asti Testoksen jykevät ovet pysyy vinhasti kiinni.

Moroooooo ny!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: