Apollosta päivää!


Sattuipas hauska juttu tänään. Tuntemattomasta numerosta soitettiin ku olin nukkuun viel. Luulin, et se on se frendi mainostoimistosta. No ei ollut. Heleä naisen ääni aloitti:
– Sullahan oli synttärit, onneks olkoon! Mumisin epähuomiossa jotain, et joo oli. Todellisuudessa niihin ny on vielä aikaa. No mimmi jatkoi:
– Apollo tarjoaa sulle ja muutamalle frendilles synttäreiden kunniaks ilmasen sisäänpääsyn, jonon ohi. ja skumppapullon jos tuutte nyt viikonloppuna bilettään.

No, hitto tämähän käy! Hyvää henkilökohtaista markkinointia! Pojot Sedu Koskiselle. Kun talous o mitä on, kannattaa panostaa siihen, että asiakaskunta, josta muutenki taistellaan, pysyy läpi heikkojenki aikojen. Kysyin sit mimmiltä, että onnistuuko 5 kaverin kanssa sisäänpääsy. Aluks ei, mut sit se heltyi, ku kerroin, ettei tulla ollenkaan, jos kaikki ei pääse jonon ohi… Mulla on muutenki guestillä nimet yhden tutun kautta, mut toi skumppa on ihan kiva etukäteislahja. Kiittelin kovasti mukavasta lahjasta ja naureskelin, et täytyy sit oikeilla synttäreillä lunastaa uudestaan ilmaset juomat 😉

Satanut koko päivän Mansessa. Blaah… Olin lähössä fillaroimaan, mut ny on kyl turhan hasardi keli. Vettä joku 8 senttii pitkin katuu ja mul on tosi huonot kumit mopedissa. Täytyis vaihdattaa, mut vien sen sit syyshuoltoon, mis hoituu kaikki. Aattelin pistää mopon telakalla jo syyskuussa, ku ei täs ny oo ollut hirveetä intoo (eikä rahaa) ajella. Vissiin liikaa kilsoi viime kesänä. Tai liian vanha prätkä.

Moro ny!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

4 Responses to Apollosta päivää!

 1. emsu says:

  että mua hajottaa ku ei oo kaverei täällä :> ne oli törkeitä ni emmä semmosta kattele. turus olin viikko sit kaverin luona ja kyllä oli hauskaa! ah, taidan muuttaaki sinne.
  oi vitsi sullako on motska? siistii! vitsi ku ois ees joku kaveripoika jonka kyydis vois istuu, toistaseks kun ei oo itel korttia ni oon ollu iskän kyydissä 😀 kui siisti 😀
  se on vaa ni hyvännäköstä se motskailu :9

 2. P-man says:

  emsu,
  Mihis saarelle sut on sit raijattu, jossei siel oo kavereit? Harmin paikka. Kyllähä sitä ihminen seuraa tarttee. Onks mitään paikkaa, mis vois tutustua ihmisiin? Tyylii jotain harrastusmestoja tms. Mä oon itte ni onnellinen, ku ilmoittauduin sinne golfkurssille. Saa taattu uusia frendei, kun vaan alkaa puhua. Ja sit ku kaikki tunaroidaan samal taval alkeiskurssilla, niin ompaha viel jotain yhteistä, mistä puhuu. Tee sä sama?! Meen johku harrastusporukkaan vaa mukaan!

  Ja hei, iskän kyydissä motskarilla on hyvä pärrätä! Mäki kuskaan siskoi ja mutsii aina jos meen kotopuoleen prätkällä. Mut yks juttu, mä harrastan mopoja siks, et tykkään vauhdin tunteesta ja siitä, ku saa kaasutella ihan omassa hyvässä seurassa illalla auringonlaskun aikaa jossain nätissä mestassa. Siksi en pyöräile, et se ois jotenki kuulii, trendikästä tai hyvän näköistä. Toki se on sitäkin, en kiellä, mut ylipäänsä harrastus kannattaa valita ensisijaisesti jollain muulla perusteella ku et se on siistin näköstä. Sanoo mies, joka aloitti golffin Natalien takia. 😉 Ei vais, on se mua houkutellu ennenki, ku monet entiset duunikaverit golffas, mut jotenki ei oo vaa jaksanut alottaa sitä. No, kattellaan! Mukavaa loppuviikkoo sulle. Lähes ny tutustuun uusiin ihmisiin rohkeest! Ni mäki teen.

 3. emsu says:

  siis joo tietty toi vauhdin tunne ja kaikki mitä sanoit, mut musta se on myös seksikästä jollai taval 😀 jään aina kattoo ku motska menee liikentees 😀
  ei ny mihkää saarelle mut kaikki kaverit muis kaupungeis, ja ne ketä tääl oli ne lähimmät kaverit, ni oli sit nii törkeitä ni emmä jaksanu sit niille pellenä olla 🙂
  joo golffia! kerros sitte löytyyks sielt ketää hauskoja tyyppejä, hehe 😀
  nii ja tää on niin pieni paikka et ahistaa vaa ni ajattelin hakee turkuun keväällä, siel on kaveri, ja olispahan ainakin sitä kaivattua vaihtelua ja maiseman muutosta:)

 4. P-man says:

  Jaa, seksikästä. Mielenkiintoista, täytynee siis panostaa jatkossa myös pukeutumiseen et mies ei häviä pykän seksikkyydelle.

  No perkele, siinä oot oikeessa, et pelleks ei ikinä pidä ryhtyä. Olipa kyse suhteesta, ystävyyssuhteesta, työpaikasta jne. niin itsekunnioitusta pitää olla. Hyvä tyttö, et otit jalat alla semmosest piiristä, missä sua kohdeltiin huonosti. Voin vaa kuvitella, mitä naikkosten välil voi syntyy mut vaan kuvitella… No, toi oli joka tapauksessa vahvan naisen merkki emsu! Aina voi tutustuu uusiin ihmisiin ja luoda uusia kontakteja, vaikkei se helppoo olekaan.

  Tärkeintä on seisoo omien arvojen ja ajatusten takana, eikä lähtee muuttamaan itteensä siks, et jotku muut ei kelpuuta sua. Jossei kelpaa ittenään, niin voi aina ettii omaa persoonaa lähempänä olevaa seuraa. Ni mäki haistatan paskat sille jengille, joka ei pidä mua minään ja hengaan niissä tiimeissä, joihin kelpaan itsenäni.

  Ja tottamaar, jos Turku kiinnostaa ja siel vois olla koulupaikka (hakea?!?) niin eiku sinne vaan. Meen ny moikkaan frendii ekaks ja kuulostelet samalla, miltä kaupunki tuntuu. Terveydeksi voinee vahvistaa, että Åbo on hubaisa mesta. Go girl go!

  Mä lähden ny vähän kaverille etkoileen ja sit sinne pirun Apolloon… Grr … Saas nähä, saako huomenna tekstiikään tänne… 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: