Krapula ja Hayley Williams -meikki


Hayle on parasHuomenta! On muuten elämäni darra. Voidaan puhua tuhansien liskojen yöstä. Mutta ei se mitään… Kyllä tästä taas selvitään, ehkä. Aika koville otti eilinen. Sanomattakin on selvää, että jatkot kesti liian pitkään. Ei vanha mies jaksa tuommoista enää. Sydän pettää vielä rymyämisestä. Pidettiin jatkot Onkiniemessä, siis rantsussa. Joltain skidilta oli jäänyt biitsille sellainen valtava krokotiili, puhallettava vesilelu, ja siitähän ilo irtos. Melottiin poikain kanssa pikkupäissämme vähän turhan pitkälle. Siinä vaiheessa, kun kroko alkoi laskea ilmoja pihalle keskellä ulappaa, ymmärrettiin, miks se oli hyljätty. Not nice… Tuli sitten asteen verran vaativampi uimareissu takaisin rantaan. Onneks tuli intissä aikoinaan uituu jonkin verran, niin pääs takas rantaan suht sutjakasti. Muilla ei tuntunut olevan yhtä helppoa… Ei passais tommoisessa kännissä mennä vesille. Ei veneellä, uiden tai krokollakaan. Aivan typerää, tiedän… No, onneks kukaan ei hukkunut muttei kyl kaukana ollutkaan.  Vittu me ollaan kyl välil niin tyhmii.

Ilmeisen koville on ottanut Jontellakin, koska se vetelee EDELLEEN hirsiä buduaarissa. Täysin taju kankaalla. Mä kuuntelin aamun iloks muutaman Paramoren biisin, joita Erkka linkkas Päivän Pimu -juttuun. Youtube tarjoili samalla sitten naisellisempaa Paramore-antia. Törmäsin meikkivideoon, jossa neuvotaan, miten tehdään Hayley-look.  Yllättäen mulle heräs hillitön tarve tehdä pikkuinen källi Jontelle. Me meikataan se Hayleyksi, ku poika on höyhensaarilla ja näkee unta Mohitoista… Erkka onko sul graafisen alan konkrarina öljyvärejä tai jotain muuta ”meikiks” kelpaavaa?

Itse asiassa näitä meikkivideoitahan oli ihan VITUSTI Youtubessa… Sick…  No, jos jotain kiinnostaa, niin tässä.

Meikkivideo1

Meikkivideo2

Ohjeet1

Ohjeet2

Ohjeet3

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Krapula ja Hayley Williams -meikki

  1. Päivitysilmoitus: Todellisuus valkenee ja Leena kuumenee « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: