Todellisuus valkenee ja Leena kuumenee


Ei perkele, aivan kamala olo edelleen… mä en käsitä mitä vittua tässä kämpässä on tapahtunut. Ja noi saatanan pikkunilkit ovat sitten tehneet vaikka mitä mun poissaollessani. Ensinnäkin, näin jossain vaiheessa unta että mulla oli rintaliivit päällä, sellanen pistelevä ja puristeleva tunne. No eipä ihme kun aamulla herään -tai siis äsken- jonkun vitun hevostarvikepinon keskeltä!!!!! Ja kuten nyt huomasin Peemänin viimeisimmästä kirjoituksestakin niin voitte vain arvata mitä mun naamalle oli tehty. Ja kakaroita ei näy mailla halmeilla, ovat varmaan paenneet Pynsän rantaan ja hiipivät kotiin vasta sitten kun tietävät että mä olen taas vajonnut koomaan. Niiltä tuli äsken pahoittelun ja vittuilun sekainen tekstari koskien mun jagua. En halua edes käydä katsomassa mitä sille on tapahtunut. Onhan mulla vakuutus mutta tää tuntuu menevän jo niin täysin yli että musta tuntuu että jos vielä yksikin pisara tippuu tähän lasiin niin sitten alkaa totaalinen rytinä. Pitää soittaa mammalle. Sen seura on niin elävöittävää ja tervehdyttävää. Enkä sano tätä nyt vain siksi että se on äitini vaan siksi, että kyseessä on oikeasti todella hieno ja empaattinen ihminen joka tietää tasan tarkkaan mitkä sanat pitää missäkin tilanteessa sanoa.

Hunsvottisyrralta tuli äsken tekstari jossa se kyseli taas majoitusasioista. En ole jaksanut vastata. Jos äidin ja toisen siskon seura on inspiroivaa ja voimia antavaa niin tämä toinen on kyllä pelkkä verta imevä luuserimoskiitto.

Yritän saada jotenkin päätäni järjestykseen. Laitan korteni kekoon ja osallistun kundien Päivän pimu -reittaukseen. Tämä pimu on kyllä hivellyt silmiäni aikaisemmin Taloussanomian ja kauppalehden jutuissa hyvin leikattuihin jakkupukuihin soinnustautuneena bisnestiikerinä. Mutta löytyypä neidosta näköjään villimpikin puoli. Ette ikinä arvaa kenestä on kyse. Enpä olisi minäkään arvannut vielä jonkin aikaa sitten, että listalleni pääsisi Nordean pääekonomisti Leena Mörttinen. Vai olikse nyt joku affairs-osaston johtaja, iso jehu kuitenkin. Hitto mikä kissa. Löysin nimittäin googlettelun ja naamakirjailun kautta aika hemmetin kuvaavan foton tämän naisen todellisesta luonteesta. Näin sitä pitää beibi, paksu sikari huuleen, konjamiini käteen ja hiukset valloilleen. Ai saatana.  Tietääkseni tämä mimmi on valtiotieteen tohotori ja suoltaa niin fiksua niin fiksua ja vastuuntuntoista läppää Aamu tv:n haastattelussa, olen muistaakseni joskus nähnyt jotain livesettiä töllöstäkin. Mutta mun mielestäni tämä bilekuva paljastaa kaiken. Leena on juurikin nainen mun makuuni. Tiedän että ei uratykkimimmejä kiinnosta vittuakaan tämän maan kansantalouden tila ja köyhien ostovoima. Mä oikeasti näen sen tietyn hehkun donnien silmistä. Pitää etsiä tänne lisää kuvia jakkupukumimmeistä joilla on tuo tietty ihana hehku iiriksissään. Veikkaisin että tämän tyyppisiä lyylejä kiinnostavat erilaiset paksut patukat, hyvät alkoholijuomat ja vaikutusvaltaisissa urospiireissä pyöriminen. Toisin sanoen: talouslyylit haluaa rahaa, valtaa, rahakkaita ja vallakkaita ystäviä, edustuskämppiä ympäri Eurooppaa ja kevytmielistä hippailua raskaan kaliiberin seurassa. Ihan samaa haluan minäkin, tosin nuo patukat ihan vain sikareina:) Mutta nämä ovat juuri niitä asioita, joita Suomessa ei saa sanoa. Siksi talousmisut verhoaa todellisen minänsä kuivakkaaseen virkamieheilyyn ja lässyttää Ylen haastattelussa yhteisvastuullista paskaa maailmantaloudesta. Mutta ei tämän luokan naisia kiinnosta muu kuin oma talous ja hyvä niin. Tietenkin mun mielipidehän se vaan on mutta aika pirun monta naista hyvin monella tavalla tutkineena uskallan sanoa että näin on marjat.

Ärsyttävää kun Suomessa on niin valtava tabu sanoa, että pitää rahasta ja materiasta ja haluaa ympärilleen sitä ja ihmisiä, jotka jakavat samat intressit ja resurssit. Mä haluan tutustua Leenaan. Sitä ennen voisin koeajaa pari jakkupukuista pikkupomoa matkalla kohti suurta tavoitettani. Kuulkoon sen nyt koko maailma: Minä haluan kellistää Leena Mörttisen!!!!!!!!!!

1036-Leena_Morttinen

Leena%20M%F6rttinen%20211108

leenakuumana

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

13 Responses to Todellisuus valkenee ja Leena kuumenee

 1. P-man says:

  Oot oikeessa, mä oon Pyntsalla. Tuu tänne, et sä mihkään mutsis hoiviin mee. Iso mies.

  Ps. mistähä helvetis sä repäsit Leenan kehiin… Tosin myönnetään, et oon mäki sitä joskus ihaillu talouslehdis. Vaikuttava nainen! Leenan Hollowood- tyyli julkisessa FB-profiilissa oli vallan mainio…

  TUU TÄNNE POLTTAAN ITTEES LISÄÄ. Sun Hayley Halloween look toimis kohtishyvin täs misulaumas…

 2. P-man says:

  Ja mä en perkele oooo PEEMÄN…. P-Man…
  EDELLEEN!!!!

 3. Päivitysilmoitus: Prinsessat ja “prinsessat” « Ristipissarit

 4. Sakke Bee says:

  Hei,

  Olisikohan tällä artikkelilla jotain osuutta kyseisen kuvan vaihtumiseen Facebookissa?

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/8363353#comment-39257233

  – Sakke Bee

 5. P-man says:

  Sakke Bee,
  Nordean konservatiivisen linjan tuntien sanon, että voi olla. Mielenkiintoist… 😉 Todella… Kiitos kommasta, me pojjaat käydä lusikoimassa soppaa Suomi24:ssä! Mut ny, Tiina kuumenee…

 6. Päivitysilmoitus: A-Vakuutus | Vakuutukset

 7. P-man says:

  Sakke,
  Aika mielenkiintoista, että Liinuleenun kuva vaihtui alle muutaman päivän siitä, ku entry julkaistiin. Väittäisin, että kuva ei sopinut tyyliltään Nordean konservatiivisiin arvoihin. Joko joku asiakas vinkkasi asiasta tai sitten markkinointiosasto ryhtyi pesemään paskapyykkiä pois. Kamala sentään, eihän se nyt voi olla mahdollista, että yksi maamme huippujohtajista heittää julkisesti tukan valloilleen, ottaa sikarin (ja konjakin) käteen ja näyttää Hollywoodin käheimmältä starbalta. Liian rohkeaa! Liian erikoista. Erottuu liikaa muiden linjasta. Jokuhan saattaa vaikka suuttua! Herranjestan, tai koko pankin maine voi pilaantua… 😉

  Totta puhuakseni harmi, ettei johtajien persoonat saa kukkia edes FB:ssä. Siis jos kuva nyt ees vaihdettiin siksi, että se välitti vähemmän soveliasta imagoa Mörttisestä. Kyl FB on ensisijaisesti vapaa-ajan verkostojen hoitoväline ja siellä jos missä voisi hyvinkin olla sitä ”rennompaa” lookkia esillä! Uudella kuvalla Leena menee valitettavasti samaan harmaaseen massaan, mitä muutkin nelikymppiset naisjohtajat edustavat. Schade!

  No, täss jokatapauksessa kuvasarjaa Leenusta ”paasaamassa”:
  http://yrittajat.kuvat.fi/kuvat/yrittajapaivat_2008/Leena+M%F6rttinen/

 8. P-man says:

  Jontte,
  Mä olin tänään pankissa piipahtaa tutulla HPN:llä ja kuulin (sun kannalta) ikäviä uutisia Mörttisestä. Perheellinen ja kuulemma todella onnellinen/tyytyväinen tällä hetkellä. Taitaa jäädä haaveeksi sulla yö Liinun kanssa… ;). mut fantasioidahan saa!

 9. Päivitysilmoitus: Tee työtä, jolla on tarkoitus « Ristipissarit

 10. Päivitysilmoitus: Kotiutuminen etelään « Ristipissarit

 11. Päivitysilmoitus: Kypsät timantit « Ristipissarit

 12. Päivitysilmoitus: Työpäivä #?, omassa sängyssä « Ristipissarit

 13. OnyxLynx says:

  Jep, kova kissa on. Testattukin on ja uransuuntakin on terävöittynyt matkalla. Silti kannattaa varoa siniharmaita silmiä… pidemmällä kokemuksella fiksu mimmi jota kannattaa arvostaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: