Prätkällä auringonlaskuun


Se on kuulkaas semmonen juttu, että tää poika ottaa naikkosen takapenkille ja lähtee huomenna prätkäretkelle. Kiitos taas Miskalle, et sain lainata Tiinalle sen vaimon varusteita. Kattellaan, kuin olkapää kestää tommosia pidempiä matkailuita… Aattelin, et ensin ajellaan Ruoveden suunnille, tarkemmin Muroleen kanavalle jätskille. Siitä sit jatketaan Ähtäriin ja mennään eläinpuistoon. Tiinahan rakastaa eläimiä. Sen porukoilla on se kennelikin. Ähtäristä siirrytään Tuuriin, mistä varasin meille hotlamajoituksen. Ihan kohtuuhintainen, alle satkun yö! Eipä oo sielläkään tullut käytyy, ni korjataan aukko sivistyksessä. 😉 Parempi pitää Tiina piilossa Keskiseltä, eikös se oo tunnetusti nuorten naisten perään?

Sieltä sit pärräillään Seinäjoelle, missä kaverilla on kämppä tyhjänä. Eikä oo mikä tahansa kämppä, vaan aika helvetin hulppee omakotitalo uima-altaineen ja minigolfratoineen yms. Autokauppiassuku taitaa olla suht varakasta, vaikkei ny just kauppa kunnolla käykään. Yleensä toi niitten talo on kesät vuokralla, ku perhe reissaa maailmalle, mut nyt joku oli tehny sopivasti oharit! Sopi mulle. Sieltä sit pikkukylien kautta takaisin himaan… Paluureitti on vielä arvoitus, mutta toivottavasti siihen kuuluu metsäteitä ja villejä rakastelusessioita teltassa. Semmoisenkin aattelin pakata mukaan, koska selvis, et Tiina on partiotyttöjä! Cool!

Kuullaan muutaman päivän päästä! Yritän ottaa pari päivää nettibreikkii. Kattoo ny, onnistuuko. Please, kundit, älkää soitelko mulle koko aikaa, voi olla herkkä hetki menossa… Ja Jontte, valmistaudu henkisesti Arjaan… 😉 Kohta on jo 15. päivä…

Vittu, et on siistii olla työtön ja täysin vapaa kaikista rajoitteista. No, likviditeettirajoitus on, mutta kohtaha sitä saa palkan mysteryistä ja PR-kuvioiden suunnittelusta. Mukavaa viikkoo itse kullekin!

Moroo ny!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: