Seksuaalisia mietteitä Ähtärin parkissa


Tiina lähti vetään vessaan motskavermeitä päälle ja mä jäin todistamaan Ähtärin eläinpuiston parkkikselle perhelomailun parhaita puolii: kersat itkee ku hullut, ku ei ne haluis lähtee pois. Isät on ihan hiilenä, ku kaikki yrittää peruuttaa pois yhtjä aikaa. Takapuskurikolareita näinkin jo yhden. Mutsit o hermona, ku mies on kiukkune ja kersatki on suht hankalia. Yhtä kusettaa, toista janottaa, kolmannella on kameli pöksyssä jne… Jee, jee, ihana rentouttava perheloma takana! Mennään mennään Ähtäriin, nalleperheen naapuriin… Vai mites se mainos menikään?

Niin, siis terveisii eläinten keskeltä! Reissu tänne meni hienosti, samoin päivä. Nyt sitten suunnataan Tuuriin hotlaan yöks. Ehkä siel o meitin vuoro piehtaroida ku elukat. Vähä o nääs sellainen kutina, et voi käydä tuuri Tuurissa… Semmost signaalii oon ainaki päivän mittaan saanut… Jipii! Selibaatti loppuu.

Toisaalt oon romuna ajatuksesta sekstailla Tiinan kans. Hirveet paineet, ku sitä ni tottu neljän vuoden aikana toimii yhden naisen tahdon mukaan. Entäs jos tää ei diggaakaan musta, siis rakastajana? Entä jos mä oon niin kalkkis oltuani yhden naisen mies vuosikausii, etten osaakaan enää toimii niinku nykynainen haluu… Tai jos meidän seksikemiat ei vaan kohtaa? Syököhän Tiina pillereitä? Mä en oo käyttänyt kortsuu about 5 vuoteen, enkä varmaa osaakaa sekstailla kumi kullissa. No, kai se on pakko vaan opetella, jossei mimmil oo ehkäsyy. Yks hyvä puoli kortsussa kyl on, siis sen lisäks, et se voi pelastaa hengen: ei tuu niin herkästi. Täs vaihees ku on ollu viikkokausii oman käden varassa, kassit on ku Etna: suht räjähdysherkät.

Ei saatana, onkohan naikkonen ees terve? Siis meinaan, ettei oo mitään sukupuolitautei tai muutakaan epämäärästä… Itte kävin Seijan jälkeen testeissä asiaan kuuluvasti eli oon puhdas ku pulmunen… Voi luoja, toivottavasti sillä ei oo mikään kebablihalörpäke, niinku manasin Bistro Venla-tekstissä… Arg… Ahistus iskee. Parempi pistää känsä pois taas ja leikkii coolia sankarimotoristirakastajaa. 😉

Moroooo ny!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Seksuaalisia mietteitä Ähtärin parkissa

  1. P-man says:

    Ps. Viime hetken vinkkei saa antaa kommentteina. Mistä nainen tykkää 07/2009? Vittu, ku Tiina tietäis… Haen tukea seksiin blogin kautta… Hmm… 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: