Humpalla kaunis on maailma


Ei jessus sentään, kun sattuu naamaan. Otettiin eilen pientä painii poikain kans Hämeensillassa. Siis iha hyvällä mutta sen verran rankemmin, että naamaan pääs syntyyn vekki. Samoin suusta tunkee ulos satakunta liskoa. Mitä lie paksunahkaisia kummajaisia. Maistuvat HELVETIN pahalle. Eiliset iskelmäbileet oli suksee! Jengi veteli keski-ikäisten hengessä valtavan määrän GT:ja ja valkkari-Spritee. Myös äijäsnapsit meni kaupaks, yllättäen. Iha vitun hyvä idea Yontelta.

Keksittiin lopulta yhden maissa, et lähdetään Hämeensiltaan jatkamaan iskelmän hengessä! Yön ehdoton kohokohta oli Jonten ja mun esittämä tangoshow. Ei siitä sen enempää… Ei se mies oo niin homofobinen, mitä vois luulla. 😉 Ehkä mä sain juotettua sen riittävään humalaan, koska sillä tais olla hauskaa. Tänhetkisestä ilmeestä päätellen äijä ei voi kovinkaan hyvin. Toisinaan mietin, et miten joku voi olla noin pihalla yhden bileillan jälkeen. Aikaisemmi luulin Jonten pössyttelevän pilvee, mut ei kuulemma käytä. Hyvä, koska mä en voi sietää muita huumausaineita ku alkkista. Nähny skidinä liikaa sitä kamasekoiluuo lähipiirissä. No, ehkä Jonten kunto menee iän piikkii… Vanhus…

Jaahas, pari tuntii vois ootella et alkoholi poistuu. Sit suuntaan Tiinan luokse pykätsyllä. Lähdetään piipahtaan Pälkäneellä Vehoniemen automuseossa, jos se on auki. Täytyy tsiigaa. Sit kaffeet siinä levähdyspaikalla ja jotain toista kautta kotiin. Toinen vaihtoehto ois piipahtaa Teiskossa. Siellä on hyviä suoria… Ainoo huono puoli on, et myös poliisit tykkää tutkailla tol suunnalla.

No, kattellaan! Morot itse kullekin!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: