Madonnan kopteri ja golf


Se on tyhmä, ku maksaa ei se joka pyytää. 😉 Siis mitähä helvettii… Joku kaupittelee huuto.netissä sumuista kuvaa Madonnan helikopterista Helsingin yllä. Helikopteri näkyy kuvassa about nuppineulan pään kokoisena epäselvänä mönttinä ja se vois yhtä hyvin olla vaikka sääpallo tai joku cumuluspilven riekale. Tai ties vaikka heitetty photarilla vaan kuva toisen päälle…

Kuinkahan suuri Madonna-fani täytyy olla, että maksaa tosta julkkana 20 euroa? Mä en oo tota fanikulttuuria koskaan tajunnut, koska mul ei ole ollut sen suurempia idoleita ikinä. En oo siis koskaan ollut heittelemässä boksereitani missään Britneyn keikalla. Ehkä korjaan asian 15. päivä Mäntsälässä, ku mennään tsiigaan Yonten kans Arjaa

Nykyään mä fanitan (Arjan lisäks:) Natalie Gulbisia. Niinku aiemminki oon kirjoittanut, se on osannut tuotteistaa egonsa ja tekee sillä kovat massit! Lisäksi se kaunis, älykäs ja ennen kaikkea multitalentti sporttailija. Täydellinen!

golf_lyöntiMistä tulikin mieleeni, et golfkurssi alkaa näillä näppylöillä. Se ois neljä tehokasta kolmen tunnin kertaa ja sit sääntö- ja lyöntikoe päälle. Ja eikun kentälle! Sain kolopalloo opettavalta frendiltä vinkin liittyä Kajaanin golfiin opiskelijajäseneksi, koska niillä olis kaikista halvin mahdollinen pöytälaatikkojäsenyys. Opiskelijalta 72 euroo kausi Ei paha. Lisäks on kuuilemma olemassa sellainen golffaavien sinkkujen yhteisö, joka järjestää kaikkee siistii actionii ulkomaan matkoista pron tunteihin! Siihen mä liityn, jahka saan yhdistyksen nimen käsiini!

Kun pääsen alkuun creencardin suorittamisen kanssa, alan kirjoitella kuulumisia. Ostin tänään jo pari golfopusta ja oon jonkin verran lueskellut aiheesta. Vaikkei laji muistutaa lätkää paskan vertaa, luulen tykkääväni siitä. Tai onhan noissa yks sama elementti:  maila.

Morooo!
Niin joo…

Tässä vielä linkki tohon surkuhupaisaan Madonna-myyntijuttuun, naurakaa!
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=111972646

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

3 Responses to Madonnan kopteri ja golf

 1. P-man says:

  Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… Kohde on suljettu, ennen ku mä ehdin tarjota! Itken itseni uneen ainakin viikon. 😉

 2. ks says:

  Hyvä jätkät! Tätä teidän blogiahan täytyy ryhtyä seuraamaan, sillä se vilisee aitoja syväanalyyseja mieltä liikuttavista asioista.

  Olkoon kaarenne edelleen ylväät!

 3. P-man says:

  Hello Karhunsammal, olettaisin! Kiitos, että teit ajatustyön puolestamme ja kehitit meille ylvään moton. Ollaan onnellisia… 😉

  Tänään päätin vihata WordPressiä ja pidin kirjoitustaukopäivän. Olin saanu aamulla meiliä joltain naiselta, joka kyseli multa (outoo), mikä ero on nudismilla ja naturismilla. Mä reippaana ja liikaa vapaata omaavana kaverina soitin Suomen naturistiyhdistykseen ja haastelin tunnin puhelimessa jonku tyypin kanssa…

  Siihen perustuen kirjoitin helvetin mielenkiintoisen jutun aiheesta ja ku painoin julkaise (sen ainoan kerran, ku en ollut tallentanut pätkää tekstinkäsittelyohjelmaan!) kaikki katos. Se siitä. Saatana.

  No, nyt on keskittynyt golfopuksiin tän päivän ja päättänyt vihata Worpressia vielä tunnin ja 2 minuuttia. 😉 Huomenna taas uus päivä… Ja hei, samat sanat jäbälle, mielenkiintoisen blogin oot saanu pystyyn. Vaikkei naimisissa ole oltu, niin erottu kuitenkin ja ihan avartavaa lukea toisen kokemuksia samasta sessiosta.
  Morooooo….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: