Harmitus, ketutus ja vitutus


Siniliini, kiitos meilistä, jossa kyselit, mikä ero on nudismilla ja naturismilla. En halua tietää, miks aattelit meitsin tietävän, mutta otin kuitenkin selvää… Vain sua varten, beibe! Iha ensiks muuten aattelin, että oot joku mun henkilöllisyyden arvannut tuttu ja hiillostat mua tommosilla herkillä aiheilla. 😉 Sit meinasin, et sä oot joku mun uusista kavereista Ruoveden naturistikesäleiriltä. Toisin sanoen näit mut siellä pikkuinen kikkeli jännityksestä tärisevänä ja aiot nyt paljastaa mun henkilöllisyyden ja strategiset mitat… Vitsi vitsinä. Vähä väsynyttä läppää, sorry.

Asiaan… Soitin Suomen naturistiliittoon ja haastattelin varsin ystävällistä immeistä. Opin ni paljon uutta tostakin setistä ja jaan sen teitin kanssa, jahka lopetan kiukuttelut WordPressille… Perkele. Niin, kirjoitan siis täysin ALUSTA sen saakelin täydellisen ja loppuun asti hiotun juttuni!!!

No ni, WP ei ansaitse enempää tekstiä tänään. Pitäkööt tunkkinsa. Jatkan huomen. Öitä kansalle, joka Testoksessa ja muuallakin vaeltaa!

Moro ny….

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Harmitus, ketutus ja vitutus

  1. E-Rich says:

    Terkkuja Roomasta. Jumituttii poikain kans si tanne. Kattellaa koska selvian kotio asti.. pitakaa testos pystys. Pitaa menna. Mors!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: