Tietoa golfkurssista


Nyt se alkaa

Nyt se alkaa

Tarkastin tänään asian ja olen siis menossa golfkurssille Paloheinään. Ihan oikein muistin. Hieno homma, että noilla kurssit rullaa nonstoppina läpi koko kauden. Paloheinä on selkeesti panostanut kurssituotteeseensa ja paketoinut siihen mukaan muutakin kuin sen muutaman kerran lyönti- ja sääntöharjoittelun ja mailojen lainan niinku muualla. Lukaisin tänään tarkemmin kurssiesittelyn, joka paljasti seuraavaa:

Kurssin hintaan (190e) sisältyy tällä kaudella:

(1) rautamaila omaksi

(2) oikeus pelata kaksi kierrosta Paloheinän kentällä

(3) oikeus käyttää rajattomasti lähipelialuetta ennen kokeen suorittamista ja

(4) oikeus lainata ilmaiseksi mailoja itsenäistä harjoittelua varten ennen green card -kokeen suorittamista.

Ei Mansessa ole jaksettu panostaa tuolla tavalla lajin aloittamiseen sekä asiakkaiden pitämiseen. Paloheinässä taas asiakas pyritään sitouttamaan golfseuraan/kenttään alusta alkaen myöntämällä mm. noita harjoitusmahdollisuuksia ja kierroskokeiluja. Kaupan alan ammattilainen nostaa hattua Paloheinälle ja saapuu innoissaan Hanna Teerijoen (PGA) oppiin ens viikolla. 🙂

Kurssilla käydään läpi golfin perusteet. Lyönneistä putti, chippi, bunkkerilyönti ja pitkät lyönnit. Lisäksi tietty säännöt ja etiketti, jotta kentällä osaa toimia oikein, eikä joudu vaaratilanteisiin. Kaikissa lajeissa, joissa on mahdollisuus saada kivikovasta pelivälineestä, tai pahimmillaan äkäisen pelaajan mailasta päähän, pitäisi olla samanlainen ”ajokortti”vaatimus.

Greencardin voi suorittaa heti kurssin jälkeen ja sen hinta on 30 euroa. Muualla kuin Paloheinässä kurssilla olleille hinta on 80.  Kortin saamisen jälkeen voi liittyä jäseneksi johonkin golfseuraan. Itse ajattelin Kajaaniin golffia. Täytyy katsoa, millaisia etuja muualta saa. Seuraan kuuluminen on fiksu  juttu, koska silloin kuuluu automaattisesti myös Suomen golfliiton vakuutuksen piiriin ja voi osallistua seuran järjestämään toimintaan.

Sain Jontelta lainaks sen Ralph Laurenin golfhousut. Perus mustat, oikein hyvät. =) Omasta takaa mulle olikin Catmandoon paita, koska oon meinannut aloittaa golfin aikaisemminkin. Kengät  (ja golfhanskan) kävin ostamassa Intersportista, koska toisen jalkaan muotoutuneita kenkiä ei voi oikein lainata. Ja ois se vähän epähygieenistäkin… Ei hyvä.
Eiköhän näillä varusteilla pääse alkuun. Hiukkasen himotti ostaa  mailat, mutta tyydyin tosiaan hankkiin vaan kunnon golfhanskan ensi-innon taltuttamista varten. Se kuulemma kannattaa olla, koska saa paremmin tuntuman mailoihin alusta asti ja säästyy rakoilta kämmenessä.


Nappula- ja junnukurssit
Anna golfin lahjakortti
Hannan harkat
Kalen klinikka

Matti Haran golfkolumnit
Uusin: 12.08.2009

GREEN CARD -KURSSIT

Hanki pelivalmius Hanna Teerijoen suosituilla kursseilla 2009:

GREEN CARDIN SUORITTAJILLE LAHJAKSI
RAUTAMAILA JA KAKSI PELIKIERROSTA!

Paloheinän suositut green card -kurssit pyörivät läpi koko kesän syksyyn saakka. Palloilulajien monitaiturin Hanna Teerijoen (PGA) johtamat kurssit järjestetään kahdesti viikossa: iltakurssi kolmena arki-iltana, viikonloppukurssi kahtena viikonloppuaamuna.

Kurssin hinta on 190 euroa, alle 18- ja yli 65-vuotiaille 150 euroa.

Kurssin hintaan sisältyy kaudella 2009: (1) ilmainen rautamaila omaksi, (2) oikeus pelata kaksi kierrosta Paloheinän kentällä, (3) oikeus käyttää rajattomasti lähipelialuetta ennen kokeen suorittamista ja (4) oikeus lainata ilmaiseksi mailoja itsenäistä harjoittelua varten ennen green card -kokeen suorittamista. Etujen yhteenlaskettu arvo on jopa 80 euroa.

Kurssin hinta sisältää edellä lueteltujen etujen lisäksi opetuksen, avajaiskahvin, kurssimateriaalin (sääntökirjan) ja opetusvälineet (mailojen ja pallojen lainan).

Kurssilla käydään läpi putti, chippi, bunkkerilyönti, pitkät lyönnit, säännöt ja etiketti. Se, joka ei läpäise loppukoetta, saa tarvittaessa ilmaisopetusta 4 x puoli tuntia. Kullekin kurssille mahtuu kymmenkunta oppilasta per opettaja. Jos kurssin koko kasvaa, se jaetaan ryhmiin ja opettajien määrää lisätään.

_______________________________________________________________________________

Paloheinä Golf tarjoaa viikoittain kaksi kurssivaihtoehtoa läpi koko kauden:
ILTAKURSSI
MAANANTAI, TIISTAI JA TORSTAI (säiden salliessa ensimmäinen iltakurssi alkaa 13.4 2009)
KELLO 17.30-20.30

VIIKONLOPPUKURSSI
LAUANTAI JA SUNNUNTAI (säiden sallisessa ensimmäinen viikonloppukurssi alkaa 11.4.2009)

KELLO 9.00-13.00
_______________________________________________________________________

ILMOITTAUDU SÄHKÖPOSTITSE
caddiemaster@paloheinagolf.fi

SOITA
(09) 756 24412 tai (09) 756 2440

Kurssin
varausmaksu/käsiraha 30 euroa (maksetaan tilille Paloheinä Golf Oy 174530-36725) ja se vähennetään kurssin kokonaishinnasta. Koko kurssin hinnan voi maksaa myös kerralla ko. tilille.
________________________________________________________________________________
Kurssia seuraa GREEN CARD -koe, joita järjestetään maanantaisin kello 12 ja perjantaisin kello 17. Erillinen koemaksu on 30 € (muilla golfkentillä kurssin käyneiltä 80 €). Koe kestää 2-3 tuntia. Se sisältää lyönti-, lähipeli-, teoria- ja pelikokeen.


Kokeeseen osallistumisen edellytys on green card -kurssin, nappula- tai junnuleirin suorittaminen. Kurssin käynyt voi vapaasti valita kokeensa ajankohdan. ”Golfin ajokortti” annetaan kokeen läpäisseille käteen välittömästi.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

4 Responses to Tietoa golfkurssista

 1. P-man says:

  Tämmöisiä kirjoja olen lueskellut/selaillut:

  http://www.golfkuume.fi/golf-kirjat/golfopas-svingista-puttiin/
  Hyvä ja selkeä suomenkielinen perusteos. Sopii mainiosti tällaiselle, joka eivät ole lajia kokeillut livenä vielä kertaakaan. Saa vähän kuvaa perustermeistä ja lajin vaatimista lähtökohdista.

  http://www.docendo.fi/?p=showproduct&product=951-0-33873-7
  Tässä toinen selkeähkö perusteos, joka puolestaan keskittyy siihen, miten golfari voi parantaa kuntoaan ja näin ollen myös golfsuorituksiaan. Mielenkiintoinen näkökulma, sillä golfissa kehittyminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa, eikä lajissa voi päästä eteenpäin pelkällä taktisellä pelisilmällä ja suurella innolla.

  Tähän en ole vielä tutustunut, mutta vaikuttaa ihan ok:ltä nopeasti selailtuna:
  http://www.docendo.fi/?p=showproduct&product=951-0-35158-X
  Kirjassa pohditaan enemmänkin, miten golffista voi nauttia täysipainoisesti kuin esimerkiksi, miten golfari kehittää lihaskuntoaan. Tätä opusta voi lukea kuulemma kaiken tasoiset golffarit.

 2. Päivitysilmoitus: Vanhassa pano parempi… « Ristipissarit

 3. Päivitysilmoitus: Seksisuhde vanhemman naisen kans – Suosittelen! « Ristipissarit

 4. sdfsdf says:

  Paloheinän golfkurssit ovat a) ylihinnoiteltuja b) Opettajat eivät ole niitä Suomen parhaita.
  Golfista kiinnostuneiden kannattaa tutustua golfpiste.com sivustoon, joka on Suomen
  johtava golfportaali. Katso http://www.golfpiste.com/forum
  (Laita hakusanaksi vaikka green card kurssit)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: