Seksiä, paskaa ja yksityisjetti


Huhhuhhuhhuh. Venähti sit HIEMAN tää kotiinpaluu (ja olis venähtäny vieläki pitempään, ellei faija olis lennähtäny yksityisjetillä roomaan .. tästä alempana lisää). Jumalauta koulutki alkaa iha just… alkaakohan se huomen vai koska, ei miiitään hajua. Ja jäbät on tääl varmaa meitsin poissaolles polttanu kaikki tärkeet paperit kostona ku ei niit mistää löydy prkl… pieni tuskahiki ja krabbe. Tyylikkäästi jetis vedettii kotimatkaperseet.

 

Mut nii, pieni kertaus reissusta. Meitä oli liikentees kolme: mä, jukkis ja make: pari muuta jäi viime hetkil pois reissusta. Mentii siis eka laival saksaan ja sieltä lähettii kiemurtelee siksakkii junilla ja busseilla kohti etelää. Reissun paino oli pienes budjetis, eli snadien nyssäköiden plus skedejen kans oltii liikentees, eikä ollu tarkotus maksaa erikseen yöpymisistä, ainakaa ite. Se onnistuki enimmäkseen. Junailtiin meinaa öisin aina maasta toiseen ja siel kyydis si kunnon koomat. 🙂 

 

Selostan ny vaa nopsaa maat ja merkitykselliset paikkakunnat, ja keskityn enempi loppureissuun. Kyselkää si jos tarkemmin kiinnostaa reitit. Elikkäs: Saksasta matka jatku puolan, tsekin ja slovakian kautta itävaltaan, wieniin, jossa tapahtui reissun ensimmäinen käännekohta. Meitsi tapas ihanaisen NAISEN, Sabinen! Kysees oli itävaltalainen, mut italias asuva mua pari vuotta vanhempi plikka. Tutustuttiin paikallises yökerhos ja siinä pienes sieväs Sabinen ehdotus lähtee sen mukana Italiaan kuulosti hyvinki houkuttelevalta. Tää oli lauantai-ilta ja laatuaan ensimmäinen ku jäätiin mestoille yöks, eikä reissattu. Sabine oli itävallas työmatkal ja sil oli siel asunto. Päästii sinne yöks ja täytyy täs ny iha pikkasen kuuluttaa: MEITSI SAI!!!!!! Kyyyylläääääää. Ei oo väärin… kuivaa kautta oliki jatkunu aina Karsu-kaudesta asti. Ja en ees kehtaa täs kerrata kuinka kauan siit on aikaa. Noh, yhdyn kuitenki p-manin vertaukseen etnasta: räjähdysaltista aluetta down there. Mut olipa autuasta ja plikka oli tyytyväine kerta oli viel aamullaki sitä mieltä et meidän pitäis lähtee sen mukana italiaan.

 

Tos vaihees aloin jo pyöritellä päässäni jotain iha hulluja kuvitelmia sabinen tuomisesta manselaan ja testokseen… liekö seksi vai joku ihme rakkaushuumakohtaus pistäny äijän pään sekasi. EVT. No mut kuka ny ei olis sulaa vahaa sellasen hottiksen edes. Sabine teki kyl uskomattoman ensivaikutelman. Vähä sellanen sportti/hiphop -look, meitsi diggas. Timmi kroppa (UNELMAPERSE), pituutta ~170, ruskeet silmät pitkine ripsineen, nätti suora nenä, täyteläiset huulet, siistit kulmat ja tummat pitkät hiukset vedetty korkeelle kii ponnarilla. Ja (myöhemmältä)näppituntumalta 70B etuvarustus. Päällä mimmil oli vähän sellaset löysemmät housut, toppi ja SKEITTIKENGÄT. Uijuijui. Hiphop-tyttö.

 

Mut joo, takas reissuun. Aluks tarkotus ei ollu lähtee niin kauas etelään ku italia, mut miehen on tehtävä mitä miehen on tehtävä. Onneks make ja jukkis oli iha tules ajatuksesta suunnata roomaan. No sinne mentii si parilla junal ja bussil. Ei ollenkaa paska kaupunki (ainakaa ensivaikutelmalta), täytyy myöntää. Ja hyvii skeittimestoi! 🙂 Tosin täytyy sanoo sekin et sabineen tutustumisen jälkee skeittaus jäi ehkä inasen kakkossijalle reissun aktiviteeteis, juu nou. 😉 Roomasta si varattiinki viiden tähden hotla isukin piikkiin, kiitsa isu! Ei varmaa tarvis erikseen mainita et paljo tuli vietettyä aikaa viiden tähden makkaris! Samois merkeis meniki sit useempi päivä. En valita.

 

Mut ei makiaa mahan täydeltä… tästä meinaa päästäänki hiljallee uuteen, vähemmän mukavaan käännekohtaan. Keskiviikko (12.8) aamuna sabine oli noussu mua aikasemmin ja poissa ku ite heräsin. No ei siin mitää, aattelin lähtee tsekkaa läheisee puistoon onko pojat skeittaas. Matkal puistoon törmäsin sabineen ja pieneen 2-3v lapseen ja ne oli selk…. wait, WHAT?! LAPSI. Mitä helvetee?? Mun ilme oli varmaa aika näkemisen arvonen… ja nii oli kyllä sabinenki, vaik eri taval. Se oli jotenki yhtä nolona ku teini, jonka porukat on yllättäny kuksimasta.. mut se ilme myös paljasti asioita. Ei auttanu vaik se kuinka yritti selittää muksun olevan siskon lapsi. En uskonu ja aika pian muksu sit paljastikin kun kyseli jotain ”mamma_blaablaa_italiajargonia_tähän”. Jepjep. Ja kaiken kruunas se, ku hetken ihmettelyn jälkeen paikalle asteli sellanen italogigolo, joka otti lapsen syliin, antoi sabinelle suukon, kätteli mua ja kysyi selkeesti, vaikkaki italiaks et kuka oon?! En ymmärrä sen paremmin italiaa, joten ei mitään hajua mitä sabine sille selitti mun henkilöllisyydestä. Tuskin ainakaa totuutta kerta en turpiin saanu. Ei oikeestaa voinu siinä vaihees enää vähempää kiinnostaakaa. Käännyin pois, vinkkasin makelle ja jukkikselle et lähen kohti hotlaa.

 

Siellä si jumitin ja ihmettelin itekseni et miten vitus naiset voi olla noin perseestä?! Mies ja lapsi, eikä vaivautunu sit infoon aiheest. Ei mul lapsia vastaa mitää oo, mut minen iha periaatteesta koskis varattuun… hyvät morkkikset pukkas, vaik mistä olisin voinu tietää ku muija kirkkain silmin vakuuttaa sinkkuuttaan ja hehkuttaa kuinka ihanaa meil yhes on, eikä sormessakaan näkyny sormusta. Jontte olis varmaa ollu iha tules tosta paljastuneesta asetelmasta… Tosin kai tääki on pieni upgrade, et muikki on naimisis, eikä sentää vaiha nakista sämpylään, kuten eräskin nimeltä mainitsematon karsu aikonaan teki.

 

Täs vaihees elettiin muistaakseni viime viikon torstaita ja yks nihkee ylläri oli viel tulos. Jukkis syöksy meinaa kämpille tuli perseen alla ja huusi mua äkkiä apuun. Tiesin et kyse on pakko olla makesta. Joopa joo, se oli ryöstetty ja mukiloitu. Fiksu jätkä oli pitäny passia ja rahoja messis skedeparkis… cool. Mukiloinnista se selvis pienillä ruhjeilla, mut oli se aika sekasin tapahtuneesta. Tehtii kyl rikosilmotus mut ei paljo jossai italiassa paina jos ulkomaalanen käy tekemäs. Turistin omaa syytä myös ryöstetyks tuleminen ilmeisesti, ainaki semmosen vaikutelman sai. Tää episodi oli siis pääsyy siihen miks jumituttii roomaan… 

 

Tos vaihees ei olis voinu yhtää vähempää kiinnostaa jäädä samaan kaupunkiin sen paskan naisen kans. Se muute on yrittäny vähä väliä soittaa mulle, mut en oo vastannu puheluihin enkä tekstareihin, pitäköön tunkkinsa. Sama se näyttää olevan mikä maa, mikä valuutta (tosin sama valuutta kyl)… nii naiset on aina naisia. En ala. Alan harkittee vakavasti takas ruotsiin muuttoo… sieltä on parhaat kokemukset naisista.

 

Mut nii se maken passi. Soitin isukille et onko sillä jotain kontakteja tai ideoita et mitä vittua tehään ku ny kävi näin. Se oli just honkkareis työmatkal ja vähä kiireinen, nii piti venailla muutama päivä sen apua. Mut kyl sitä apua sit herukin. Meille soitti joku tyyppi sit suomen konsulaatista ja järkkäs nopsaa väliaikasen passin makelle. Ei ollu vaikeeta, ku kyseessä sentää eu-maa. Ja isäpappa lupas vielä kurvata kotimatkal rooman kautta ja poimia meidät jettiin. Loistavaa, joskus siitäki jotain konkreettista apua. Ei tarvinnu enää siksakata uusiks paskaeuroopan läpi paskafiiliksil… 

 

Tänää siis kotiuduttii aamusta ja päivä on menny täyskoomates ja sitä koulun alkamista selvitelles. Noh, alko koska vaan, nii huomen en viel oo tod menos. Pakko saada nollattua vähä. Et semmone reissu täl kertaa. Ainii… myös maken digipokkari pöllittiin samas rytäkäs, eli kuvia ei oo herumas, ellei nyt viitti laittaa jotain paskalaatusii kännykamerakuvii..

 

Jäi varmaa paljon settiä pois tästäki entrystä mut on pää nii jäässä ettei ny pysty parempaan… ja oha tää jo iha saatanan pitkä, hyvä jos kukaa pääsee loppuun asti. Siistiä jos joku jakso lukee. Se olis ny adjö, palataa asiaan myöhemmin!

 

Morot ja öitä tyypeille!

9 Responses to Seksiä, paskaa ja yksityisjetti

 1. P-man says:

  Moi Erpa! Sää olet back. Mä oon Hesassa, niinku ehkä luit. Oon valvonut joka yö 02-05, ku tommonen kuuskytä kiloo ihtaa karvasta lammas-look a likea vahtii mua iltaisin. Pulla! Vitun Pulla. Jaakon ja sen muidun Leonberg. Sä tykkäisit. Mäkin tykkään, mut ku ei pysty nukkuu, ku se huokailee ja örisee unissaan. Ja jos vähän äänekkäämmin vaihdan kylkee, kuulen painostavassa yön hiljaisuudes, kuin sen silmät räpsähtää auki ja hengitys kiihtyy. Tosi pelottava otus. No, ei oo montaa kiihkeet yötä meillä jäljellä enää. Saan uuden takakumin pykään huomenna ja tuun sit viimeistään PE Testokseen. Laitas ny pari känsäkuvaa meiliin reissusta! Tackar.

  Ei saatana, onks sun isällä oikeesti oma suihkari vai siis firman kone? Meitin isi ois hiukka tulessa, koska se ei oo sen jälkeen koneeseen astunut, kun lopetti Finskillä. Mutsi aina inisee, et siit on tullut tylsä, ku se vaan istuu kirjastossa ja kuopsuttaa takapihaa ja on niin onnellinen, ettei sen tartte koko ajan lentää ja olla pois himasta. Kai niil o alkanut vähän ku uus kuherruskuukausi. Niin joo, mutsi on nyt sit vissiin ens viikolla tulos meille yöks. Kai. Niinhä se oli viimekski, mut ei kuulunut..

  Morooo… Nyt pakko yrittää nukkuu. Sulkekaa simmut mun puolesta. Pulla lähettää märkiä pusuja Testokseen. Etenki Jontelle. Miten muuten J on ny pärjänny Mitsun kans?

  Ps. Naiset on katalia. 😦

  • E-rich says:

   Oho, koomasin iha koko päivän, tunti sit heräsin, ku mutsi soitteli. 😀 Mamma heitti siis mitsun takas testoksee äsken, eli kohtahan se vasta nähää kunnolla miten jontte tulee hauvelin kans toimeen.

   Toi suihkari on oikeestaa firman, mut koska isäpappa on aika iso pomo, nii saa käyttää sitä iha miten päin haluaa. Ja ne on luvannu et sama peli jatkuu sit viel eläkkeenki aikana. Iha jees. Sillä on sit sellane vähä pienempi oma kone mut se on sit enempi perheen lomajuttuihin… ja nykyää siis tietty UUSIOperseen mihin meitsi ei juur kuulu.

   Heitin pari kuvaa meiliin. Tsemppii sinne leonbergin kans, nähää si pe! 🙂

 2. Kalle says:

  Et sit alvin kenkiä lähteny enää ton reissun lopuks hehkuttaa? Mites muuten, ootko sitä sen katua käyny testaa?

 3. P-man says:

  Kalle,
  Mitkä on alvin kengät? Onks se joku trendimerkki vai? Tell me stupidille… 😉

  Mä hehkutan jatkos Addun golfkenkiä. Iha vitun hyvät jalassa. Voisin alkaa pitää talviliukkailla, ni ei heittäis veiviä kipeelle olkapäälle…

 4. Kalle says:

  No ei mikää trendimerkki ainakaan vielä, ku vasta on kengän julkkarit! Eerikki tietää mistä puhun, se voi ettii ne netistä esiteltäväks sulle!

 5. P-man says:

  K, Jaah, mä luulen, et oon vaan liian vanha ku en tommosest ollut kuullukaan… 😉 Jeps, Erkka voi sit valaista mua, ei sillä et asia ehkä muuttaa mun elämää iha hirveesti…

  What a weather! Se ois mopo alle ja tyttö päälle nyt!

 6. P-man says:

  Helvetti, mua jäi vaivaan noi kengät. Ne liittyy vissiin jotenkin tähän Pontus Alviin ja Emericaan? No en ois heti osannut yhdistää, ku toi skedeily ei sitten niin yhtään oo mun juttu. Pääasia, ettei oo mitkään platformit ja mä en oo jäänyt mistään suuresti paitsi… ;)Erkka, mä odotan sulta sit huomenna tiedotustilaisuutta. Morot. 😉

 7. Kalle says:

  P-man:
  Joo, ne justiinsa. Luulin että tajuutte että kysymys on Eerikille, kun kommentoin sen tähän hänen postaukseensa, ja hän varmaan heti tajuais et on kyse skeittauksesta (kun skedereissulla oli) ja maamiehestä, ja josko ois sen kadun käyny Ruotsissa ollessaan testaamassa. Ois nimittäin kiva kuulla mielipidettä siitä, et kandeenko mennä paikan päälle. Mutta ens kerralla yritän sit muistaa laittaa henkilön nimen siihen alkuun, et kelle kommentti on osoitettu, kun kuitenkin on useampi bloginpitäjä.

  • E-rich says:

   Sorry Kalle ku en oo vastaillu! Olin jotenki täysin missannu tän viestiketjun jatkon!! P-man mulle kävi asiast avautuu et enks mä meinaa vastaa sulle ollenkaa! Oon ollu täs taas jotenki ihan kujal kotiinpaluun jälkee. Kyllähän mä heti tajusin et toi oli mulle osotettu kommentti kysymyksineen, kunhan eka tajusin lukee. 😀

   Eli en kerenny viel tolla reissulla hehkuttaa kenkiä, kun skedereissun luonne vähän muuttui ja siinä oli sitä kaikkee muuta säätöö enempi ku tarpeeks. Täytyis kyl asap hommaa, on ne sen verran siistit! 🙂

   Ja siel kadulla on tullut kävästyä useempaanki otteeseen. Nää on tietty makuasioita, kekä tykkää ja kekä ei. Ite kyl ehdottomasti tykkään mut oon ehkä vähä puolueellinen näin semisveduna. 😉

   Pelottavaa kui paljon p-man oli nähny vaivaa ettiäkseen tietoo aiheesta… käytiin pontuksesta kunnon keskustelu. Sain jo melkein käännytettyy. Tosin ei oo mitää ongelmaa kuvitella p-mania skeden päällä.. jonttee sen sijaan vähä vaikeempi. xD

   Kuinkas aktiivinen skeittaaja Kalle ite oot? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: