Kimmat, korkkarit ja korkeushyppy – Päivän pimu Blanka Vlašić


Upea pitkä nainen

Upea pitkä nainen

Kroatialaista korkeushyppääjää ja tuoretta MM-kultamitalistia Blanka Vlašićia , 26, on kiusattu koko nuoruutensa pituudestaan. Hujoppi, hongankolistaja, lauta, riuku, kukkakeppi, kuminauha, masto ja lipputanko on ollut myös monen suomalaisen pitkän naisen vähemmän mairittelevia lempinimiä.

Mä en ymmärrä, miksi nainen häpeää pituuttaan, enkä etenkään sitä, että hän joutuu kiusatuksi moisesta asiasta. Mun mielestä on ainoostaan upeeta, että naisella on mittaa yli 175 – ilman korkkareita. Itseasiassa Tiina on mun eka muija, joka ei täytä edes maagista 170:n rajaa ilman keinosenttejä.

Pitkät naiset on viehättäviä, mikäli he eivät häpeile mittaansa.  Suorarytisinä he näyttävät ylväämmiltä, itsevarmemmilta ja seksikkäämmitä kuin lyhyet kanssasisarensa. Ja mikä mahtavinta, pitkien ei tarvitse käyttää korkkareita! Mikään tuskin on karseempaa ku muija, joka ei osaa kulkea koroissa mutta pitää niitä silti, koska ei voi olla lyhyempi kuin ystävänsä.

Korkkarit ja tennarit - yöks.

Korkkarit ja tennarit - yöks.

Kaikista karmeimpia on ravurit. Siis muijat, jotka harppoo ja kopistaa tolpilla kuin hevoset liian korkeilla kavioilla. Pitkä holtittomat kädet korostaa keikkuvaa käyntiä, joka on on joskus jopa aggressiivisen näköistä tai luonnotonta. Näiden naisten tanssimista rafloissa ei voi katsoa. He ansaitsevat lisänimen Airguy, koska näyttävät siltä huojuessaan epämääräisesti lattialla kuin huonosti maahan pultattu kontrolloimaton tikkuakka.

Vähintään yhtä hirveetä, ku ettei osaa kävellä korkkareilla, on se, ettei tiedä, millaisia vaatteita pitää niiden kanssa. Ei tsiisus, mä oon nähny jengii korkkareissa tuulipuvunhousuissa, reisitaskulökäreissä ja/tai collaripöksyissä. Auts. Tuossa on yksi syy, miksi pakenisin takaoven kautta treffeiltä.

Platformit pelottaa

Platformit pelottaa

Asia erikseen on sit vielä nää platformi huora/bitch-kengät. Ne ei kuulu terveen itsetunnon omaavan naisen arkipukeutumiseen! Jossain dominavideossa niitä voikin töllää muttei työelämässä tai luennoilla. EIEIEI. Naisesti tulee niin halvanoloinen tuollaisissa  horobuutseissa. Hyi saatana… Vaikka platformit ja niiden johdannaiset ois kuin kuumaa pintamuotia, niin näky on yhtä kamala kuin muinainen trendivillitys pukea avokkaat ja pitkävartiset tennissukat. Tai jotkut vitun neulesäärystimet ja korkkarit. Jessus. Sattuu silmiin ajatuskin.

Oon ihan varma, että kuumat tyyli-idolit nauraa salaa himassa, ku muka hottis villitys leviää massaan kulovalkean tavoin. Todellisuudessa  Madonna on sattunut vaan unohtaan päällihousut himaan salille lähtiessään ja keekoilee itsevarman oloisena muina naisina pelkissä jumppatrikoissa, säärystimissä ja korsetissa paparazzien edessä. Madonnan kaltaisilla superleideillä on pokkaa liikkua vaikka vessanpöntön kansi kaulassa ja korkkarit väärissä jaloissa. Pintamuodin perässä vinkuvat imevät itteensä typerimmätkin ideat. Naiset on joissain asioissa niin helposti höynäytettävissä, että oikein hävettää.

Kohtuus kaikessa

Kohtuus kaikessa

Jos korkkareita haluaa pitää, kannattaa käydä kävelykurssi, lukea tyyliopas sekä tsiigata muutama artistivideo/korkkarikävelyklippi/opas Youtubesta. Ja hei arvon leidit: korkkareiden tuomat sentit ei koskaan korvaa pitkien naisten luontaista ylväyttä. Sama juttu, ku silikonit: Mies tietää silikonia puristellessaan, että kyseessä on feikkirinta oli se kuinka iso, symmetrinen ja ”seksikäs” tahansa.

Pitkät tytöt ja naiset, olkaa ylpeitä olemuksestanne, kulkekaa selkä suorana, pukeutukaa tyylikkäästi ja ennen kaikkea hankkikaa lihaksia, niin näytätte entistä ihanemmilta kuin ruipelona. Älkääkä unohtako hyödyntää pituutta työrintamalla. Menkää mallitoimistoihin, hankkikaa uskottavuutta johtotehtävissä ja olkaa onnellisia siitä, että luoja on suonut senttejä! Pilkka ja iva on pituudesta on kateellisten tappien panettelua, eikä siitä kannata välittää. Vaikka joku väittäisi olevansa mieluummin lyhyt kuin mittava, se joku puhuu paskaa.

Lopuksi muutama kaunis kuva näyttävästä atleetista Blanka Vlašićia, jonka omia kirjoituksia voi lukea täällä. Kannattaa ehdottomasti kurkata myös neitokaisen PR-kuvagalleriaan. Siellä on pelkkää säärtä ja ihanaisia pitkiä käsiä. Blanka, Good job in Berlin, girl! Vielä sä piekset sen 22 vuotta vanhan maailmanennätyksen!


Kroatialaista korkeushyppääjää ja tuoretta MM-kultamitalistia Blanca Vlasidia, 26, on kiusattu koko nuoruus pituudestaan. Hujoppi, hongankolistaja, lauta, riuku, kukkakeppi, kuminauha, masto ja lipputanko on ollut myös monen suomalaisen pitkän naisen vähemmän mairittelevia lempinimiä. 

Mä en ymmärrä, miksi nainen häpeää pituuttaan. Mun mielestä on vaan upeeta, että naisella on mittaa yli 175 ilman korkkareitakin. Itseasiassa Tiina on mun eka muija, joka ei täytä tätä maagista 170:n rajaa ilman lisäkorokkeita. Pitkät naiset on viehättäviä, mikäli he eivät häpeile pituuttaan. Suorarytisinä he näyttävät ylväämmiltä kuin lyhyemmät kanssasisarensa. Ja mikä parasta, pitkien ei ole pakko käyttää korkkareita, jossei niin halua. Mikään tuskin on karseempaa ku muija, joka ei osaa käyttää highheelsejä mutta pitää niitä silti, kun ei kestä olla lyhyempi kuin ystävänsä. 

Pahimpia on ravurit, eli muijat, jotka harppoo ja kopistaa tolpilla eteenpäin kuin hevoset liian korkeilla kavioilla. Käynti on keikkuvaa, joskus jopa aggressiivisen näköistä ja ennen kaikkea luonnotonta. Näiden naisten tanssimista ei vaan voi katsoa. Tulee tunne, että lattialla heiluu yksi korkea lipputanko, joka on juuresta maassa kiinni jotenkin huonosti. 

Pahempaa ku ettei osaa kävellä korkkareilla, on kuitenkin se, ettei osaa pitää niitä oikeantyyppisten vaatteiden kanssa. Ei tsiisus, mä oon nähny jengii korkkareissa niin tuulipuvunhousuissa, reisitaskulökäreissä ja/tai collaripöksyissä. Auts. Tuossa on yksi syy, miksi pakenisin takaoven kautta treffeiltä välittömästi. Siis mikäli muija ilmestyis tuossa lookissa. Vaikka se ois kuin kuumaa pintamuotia, niin näky on yhtä kamala kuin muinainen trendivillitys pukea avokkaiden alle pitkävartiset tennissukat. Tai jotkut vitun neulesäärystimet ja korkkarit. Jessus. 

Oon ihan varma, että kuumat tyyli-idolit nauraa salaa himassa, ku muka hottis villitys leviää massaan kulovalkean tavoin. Todellisuudessa joku Madonna on sattunut vaan unohtaan päällihousut himaan salille lähtiessään ja keekoili siksi pelkissä jumppatrikoissa, säärystimissä ja korsetissa paparazzien edessä. Tommosilla muijilla on pokkaa kulkea vaikka vessanpöntön kansi kaulassa korkkarit väärissä jaloissa julkisilla paikoilla ja pintamuodin perässä juoksivat imevät itteensä typerimmätkin ideat. Kyllä naiset on joissain asioissa niin helposti höynätettävissä, että oikein hävettää. 

Takas korkkareihin. Jos niitä haluaa pitää, kannattaa ehdottomasti käydä kävelykurssi tai tsiigata vaikka muotinäytösklippii Youtubesta. Ja korkkareiden tuoma lisäpituus ei korvaa pitkien naisten luontaista ylväyttä. Sama juttu, ku silikonit: Mies tietää silikonitisua puristellessaan, että kyseessä on feikkirinta oli se kuinka iso, symmetrinen ja "seksikäs" tahansa. 

Pitkät tytöt ja naiset, olkaa ylpeitä pituudestanne, kulkekaa selkä suorana, pukeutukaa oikein ja ennen kaikkea hankkikaa lihaksia, niin näytätte entistä ihanemmilta. Älkääkä unohtako hyödyntää pituutta työrintamalla. Menkää mallitoimistoihin, hankkikaa uskottavuutta johtotehtävissä ja olkaa vain onnellisia siitä, että luoja on suonut senttejä! Pilkka ja iva on pituudesta on kateellisten tappien panettelua, eikä siitä kannata välittää. Vaikka joku kuinka väittäisi mieluummin olevansa lyhyt kuin mittava, se joku puhuu paskaa. 

Tässä muutama kaunis kuva pitkästä ja näyttävästä atleetista Blanca Vlasidista. Good job in Berlin, girl! Vielä sä piekset sen 22 vuotta vanhan maailmanennätyksen.
Liitetiedosto sisältää muistiinpanon ja sen objektit

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

7 Responses to Kimmat, korkkarit ja korkeushyppy – Päivän pimu Blanka Vlašić

 1. E-rich says:

  Blanka on niiiiin hot. Mistä sä ton sukunimen oot repiny, kirjotetaan meinaa Vlašić 🙂

 2. P-man says:

  hyvä kysymys. Copypastasin just in case, mut tais olla siellä väärin. Täytyykin korjata. 🙂 Tackar!!! Tsiisus, mitkä sääret niissä PR-kuvissa!

 3. P-man says:

  Anteeksi Blanka. Kirjoitin kuitenki etunimes k:llä, enkä c:llä, niinku monet. 50 % right. 😉

 4. P-man says:

  Kestäksää Erpa, jos kuvat on nimetty väärin? 😉

 5. P-man says:

  Mä en kestänyt. Done… 😉

 6. terveydeksi says:

  Huhhuh, kyllä sieltä kisoista parempiakin kissoja löytys, kuin mitä te nyt ootte tässä pari päivää postaillu! 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: