Ekaluokkalainen


Koulu alko si keskiviikkona. Sain kuulla täst mukavasti ajois tiistai-iltana kerta en edelleenkää oo löytäny niit lappusia. Ja EDELLEEN syytän tästä jonttee ja p-mania. Vaikkei perunasalaattijekkuja tai muita mukavia reissun jäljilt ollukaa havaittavis, nii oli mun kämpäs silti käyty ja jotain sekoteltu. Hmph. No joo, ei ehkä voi silti verrata mun ja p-manin suorittamiin paskaponi jekkuihin ja muihi. 😉 

 

Noh kai se on pääasia et ylipäänsä selvisin ekana päivänä kouluun… ja vielä oleellisempaa et en jääny ekan kouluviikon aikana (ekaluokkalaisena) auton alle eikä päätä upotettu vessanpönttöön. Rispektii hei näistä saavutuksista! 😀

 

Mut aika lusmuamista on nää ekat päivä ny ollu. Esitin siis ihan kympil tuoretta maahanmuuttajaa, nii pääsin hottis tyttöjen kans opastetulle manse kierrokselle. Mina ja hoono soome. xD Täst saatan jäädä kyl ennen pitkää kii. Onneks koulutusohjelma on kokonaan lontoon kielellä nii pystyn ehkä hetken vetäänki roolia.

 

Mut takas ekojen päivien meininkeihin. Meille on paasattu lähinnä jostai terveydenhuoltoon liittyvistä jutuista ja esitelty kampusta. Melko tylsää mut täytyy sanoo et mieluummin hengaan vielä täs vaihees joukon jatkona koomasena ku luennolla.. tiedetään, on vitun hyvä asenne tähä opiskeluun alusta alkaen. Mut oon edellee sitä mieltä et en mä tuol puljus ihan hullusti tuu uutta oppiin ainakaa ohjelmointiin liittyen. Papereiden peräs mä siel hengaan. Tietty voi sit ottaa jotai muitaki kursseja ku noit omia scheisseja, nii tulis suorilt opittuu jotai uuttaki. Kattellaa. 🙂

 

Väsyttää iha törkeesti. Taidan käyttää mitsulaista ulkosalla ja sit meen kyl päikkäreille, ei tuu perjantaista muute mitää. Illalla olis kuitenki tarkotus nähä luokkakavereita kaljottelun merkeis kaupungil!

 

Se on tältä erää adjö ja hyvvee viikonloppuu tyypeille!

3 Responses to Ekaluokkalainen

 1. emsu says:

  Missäs koulussa oot siis tarkemmim ottaen? 😀 en muista vaikka oisin ehkä lukenuki, tai jo kysynyki ;-D ite väsään tässä just esseitä omaan kouluun, huhu aika puuduttavaa kun ottaa huomioon, että mieli on jossai ihan muualla!
  minkä ikäsii pojat muuten olitte? hehee, älkää nyt säikähtäkö mä vähän vaan utelias olen 🙂

  ps. kyl meikätyttöö taas meinataan viedä.. lukeeko mulla otsassa, että ”pelle”? ei oo kaverit täl kertaa, vaan yks ukko..voivoi. alkaa kypsyttää tällanen pikkuhiljaa.
  sori mä taas hyökkäsin tänne ja tilittämään vieläpä, mut on se niin helppoo silleen kun ette tunne mua, enkä mä teitä;]

  pps. toivottavasti nyt sais hommelit sille mallille, et huomenna vois booooze..

  • E-rich says:

   Jahas, tän iltaset kikkeet oliki nopsasti ohi ainaki meitsin osalta. Pari kaljaa ja takas kotio. Oli jotenki vähä heikko olo nii katoin parhaaks tulla lepäileen ja vastaileen emsulle. ❤

   Mansen ammattikorkeessahan meitsi alottelee. En tän tarkemmin kommentoi aihetta kerta haluan varjella yksityisyyteni olemattomia rippeitä. Jatkoski puhutaa vaan koodauskoulusta. 😉

   Ja se uteliaisuus on enimmäksee vaa hyvä juttu. Kiva ku jaksat emsu aina kommailla! Kiva kuulla sunki menemisistä ja viemisistä säännöllisin välein.

   Mä oon 20v, p-man taitaa olla 26 tai ainaki ehkä täyttää tänä vuonna, ei voi muistaa… ja jonten tarkkaa ikää en muute edelleenkää tiiä. 0__o Minkäs ikänen sä emsu ite oot? Sori, tiiän ettei oo korrektii kysellä naisen ikää… shame on me. Mut oletan sun olevan viel siin ikähaarukas jota oma ikä ei ainaka viel ahista.

   Tsemppiä esseiden kans, toivottavasti pääset huomen si viihteelle säkin!

   Öitä ja muita! 🙂

 2. emsu says:

  Hehe!:D Noh, koodauskoulu riittää mulle:] Aattelin lähinnä vaa just, et yliopisto vai ammattikorkee ja silleen. Ite yliopistolla pyörin, hirveen fiksuna siellä höhö, kun en oikee meinannu uskoo sillon, et pääsin sisään. Avasin kirjeen sillon, ni huusin siskolle, et ”MAija! Mä pääsin!”….”Pääsit sie?!” :-DD haha. ja sit itkin ja nauroin samaan aikaan xDD
  Mun mielestä ne esseet pääsykokees meni niin huonosti kun voi mennä..mut ei sit vissii 😀 toka vuos siis alkais..en tiiä onks tää se the juttu mut tällä mennään kunnes keksin jotai muuta; )
  Shame on you niin! ;D Toukokuussa täytin 21, eli -88 oon siis. Ja ikäkriisi..voiko olla xD ehkä mullon vaa liikaa aikaa miettiä asioita..
  Jep, kattoo nyt mille mallille nää hommat saan, nytki tota koulujutskaa teen..mut sit tulee aina kaikenmaailman houkutuksia.
  Äsken tulin kaupasta ja alkosta kotiin, et eiköhän tälle illalle nyt jotain parempaaki ole tiedossa, kun kirjojen ja wordin ruudun tuijottelua. Kyl välil pitää aina päästää ajatukset muualle, päähän se muute räjähtää.
  hehe:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: