Pari sanaa tasa-arvosta


Kiesi, Kiesi ja kiesi. Mistään muusta ei kukaan ole pariin päivään jauhanutkaan. Kaikkein naurettavinta on mielestäni nämä vaikuttajanaisten Audi-boikotit. Mitä pahaa se auto muka on tehnyt? Tuote on vain tuote ja hyvä tuote on hyvä tuote, ihmisistä viis. Vaikka jagumiehiä olenkin, Audi on mielestäni kelpo city-auto.

Kauheaa feminististä kouhkaamista taas. Mä en käsitä miksi sen myöntäminen on niin myrkyllistä, että naiset ja miehet ovat erilaisia. Meitä ajavat vietit ja biologia ja ne ovat asioita, joille aivot, aatteet ja asenteet eivät paljon mahda. Kiesi lienee ladellut möläytyksensä aika vilpittömästi. Hänkin on varmaan mies, joka ajattelee tietyistä asioista perinteisesti -eli femakkojen mielestä väärin. Mitä pahaa siinä on, että naiset ovat se kauniimpi sukupuoli ja on iloksi naiselle itsellekin panostaa ulkoiseen olemukseensa mahdollisimman paljon. Sanokoon kuka mitä vain, mutta kyllä se vain on niin, että suhde voi paremmin, jos molemmat, etenkin nainen, pyhittävät aikaa ja vaivaa ulkoiseen olemukseensa.

Naisten on tätä tietenkin vaikea ymmärtää, mutta aika moni mies ymmärtänee, mitä tarkoitan kun sanon, että miehen päässä kertakaikkiaan kilahtaa kun nainen on kivasti meikattu, kauniisti pukeutunut ja pursuilee naisellisuutta korkokengissään. Siihen vielä päälle tupakoimattomuus, hyvä puhetapa, kaunis ja huomaavainen käyttäytyminen ja ripaus perinteistä mies-nais-roolileikkiä niin avot! Ja tällä mies-nais-leikillä tarkoitan sitä, että on pirun kutkuttavaa ja kivaa, kun itse saa tehdä fyysisesti raskaita hommia ja vähän tavan vuoksi valitella naiselle, että hitto kun töissä on raskasta ja nainen vähän hieroskelee niskaa ja tarjoaa kuherrellen viinilasillisen. Vastineeksi nainen saa enemmän vapaa-aikaa ja mahdollisuuksia itsensä hemmotteluun niin ajan kuin rahankin muodossa. Antaisin mielelläni sellaiselle ihanalle kotikissalle tuhatlappusen jos toisenkin, jos saisin vastineeksi lämpöä, huomaavaisuutta ja seksikkyyttä. En tajua mitä vikaa tässä on, win-win situation!
On varmaan niitäkin miehiä, jotka haluavat hoitaa tämän homman toisinpäin, ihailla uranaista ja löhöillä itse kotona ja mikäs siinä jos se on naiselle ok ja homma toimii. Mutta jos molemmat yrittävät suhteessa olla tienaavia ja menestyviä urahirmuja niin se ei todellakaan toimi. Lopputuloksena on kaksi väsynyttä ja kärttyisää ihmistä, jotka eivät miellytä toisiaan millään saralla.  Jyräfemakot boikottiin ja arvo feminiinisille, ihanille pehmeille naisille!!!!

Hot:

FromBath

Not:

rosa

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

4 Responses to Pari sanaa tasa-arvosta

 1. P-man says:

  On kyllä aika pieni maailma, jos Kiesi = Audi. Kaveri saa vähän turhan suuren arvon, jos yksittäisen idiootin kommentit pistää naiset boikotoimaan koko yhtiötä… Ei Audia voi tosta Kiesin typeryydestä syyttää. Toki Audi voi itte valita, millaista jengiä sinne palkkaa, mutta ei se voi jokaisen johtajan suuta vahtia ja pestä saippualla säännöllisin välijoin. Sen sijaan Kiesi itse tietää, että kusi kintuilleen, erosi jobistaan ja vajosi maan alle. Toivottavasti pysyykin siellä. Typerä mies, joka vaan lisää miesvihaa femakkojen keskuudessa. Ja vittu, kun sai vielä niin perkeleesti julkisuutta, että varmasti kaikki tietää. Uskaltaako sitä enää kertoa kellekään, että hain just Audille duuniin… 😉

 2. emsu says:

  Mä luen tän tekstin sitten kokonaan kun olen selvinpäin! 😀 nyt eei pysty. just tossa se essee minkä sain valmiiks, koski feminististä tutkimusta ja kaikkee metodei ja lähestymistapoi siinä tutkimukses..kiinnosti, mut onpahan ainaki valmis nyt se! tänään kävin viemäs valmiin version koululle..kaks esseetä tekemättä ja palautuspäivä..meni jo. mut kyl tää tästä.
  en vaa tajuu mikä siinä on, ettei voi alottaa ajoissa 😀 mut nyt anto olla noist esseist.

  Audille duuniin mitä? : DD sori kamala, meikä humalassa..

 3. kolbe says:

  Et voi olla tosissasi…ihanko totta suhde on onnellisempi jos nainen puuteroi itseään päivät pitkät ja mies heittelee hänelle satalappusia kuin mikäkin parittaja. Tuo on prostituution moderni muoto, eikä siinä ole mitään hauskaa tai neutraalia!!!!

 4. P-man says:

  Emsu, 
Vau, lueksää naistutkimusta? Hienoo, et meillä on ainaki yks fiksu femmari Suomessa todistetusti. Älä ikinä lähe sille äärifeministilesbolinjalle, mille ni moni eksyy ja pilaa vähäisenki uskottavuutensa…

  Kolbe,
  Mä en ylipäänsäkää tajuu tota, et jompikumpi puolisoist antais toiselle rahaa jotain tiettyä ”suoritusta” vastaan. Oli se sit se, et muija (tai ukko) on käynyt parturissa, hankkinut tyylikkäät/seksikkäät (alus)vaatteet tai varannut vaiks hemmotteluloman toiselle. Mun mielestä seksiä ja/tai rahaa ei kannata käyttää palkitsemiseen eikä kyl sanktioinakaan missään suhteessa yksityiselämässä.

  Ja on aina muutama asia, mitä ei voi rahalla ostaa: onni ja rakkaus ja terveys. Se on huomattu, et vaiks ois kuinka vitun hyvä palkka, mut on sairas tai elää paskassa suhteessa, niitä ei raha suoraan paikkaa. Toki rahal voi koittaa ostaa hoitoa ja helpotusta sairauteensa, mut no can do, jos on vaikka aivosyöpä.

  Sama homma parisuhteen kans. Kyl kalliit Balin lomamatkat ja kuhertelut 7 tähden sviitissä hotelli-Tornissa tuo piristystä, mut eipä niillä korjata suhdetta, jos se pahasti karikolla jo. Pettämistä tai kunnioituksen puutetta ei saa kuntoon euroilla. Niin, perkele, haukkukaa taas pehmoks. Minä seison mielipiteideni taustalla hautaan asti.

  Mä lähden nyt tän kesän vikoja kertoja rangelle lyömään ja huomen mennään vielä pelaan, jos sää sallii. Eka ja vika kierros!! Jännittää… Moro ny!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: