Mistä aurinko nousee?


Kuuntelin esseen väännön yhteydessä puolikorvalla jotain tv-skabaa. Jengi siis soittaa suorassa lähetyksessä oikean vastauksen näpsäkän näkösen tv-mimmin kysymykseen ja voi voittaa 1000 e. Tällä kertaa kysymys oli: Mistä aurinko nousee.

Aivottoman bimbon oloinen juontaja otti linjalle kisailijan ja kysyi, mikäs se oikea vastaus sitten on. Puhelimen päästä kuului, idästä.
Tuli syvä hiljaisuus. Juontaja ei sanonut mitään. Vain vastaajan hengitys korisi linjalla. Juontaja kysyi uudestaan kysymyksen, koska ilmeisesti hän ei kuullut vastaajan ääntä. Soittaja toisti puolihuutoa, että aurinko nousee idästä. Tällä kertaa juontaja ei voinut olla kuulematta, mutta totesi kylmäkiskoisesti, että vastaus oli väärin. Kisailija sanoi uudestaan hieman jo tuohtuneena: ”Aurinko laskee länteen ja nousee idästä. Näin on tehnyt vuosikausia, minä tiedän”.

Kisaemäntä meni paniikkii ja odotti ohjaajan vahvistusta nappikuulokkeestaan. Ei ilmeisesti saanut ohjaajaa kuuluviin, joten bimbo aloitti stressaantuneen näköisenä hameenhelman hypläämisen ja suurieleisen huokailun. Tässä vaiheessa kisailija toisti neljännen kerra, että aurinko TODELLA nousee idästä!!! Juontaja ei ollut vieläkään saanut vastausta nappiinsa ja oli suoraan sanoen täysin paskana. Ilmeisesti hän itsekin tajus blackoutinsa tai ymmärsi yleissivistyksensä heikon tason.

Seurasi 10 sekunnin hiljaisuus, minkä jälkeen juontaja hyppäs ilmaan hameenhelmat keikkuen ja huusi: ”Aivan oikein! Onneksi olkoon Ari. Aurinko todella nousee idästä. Olet juuri voittanut 1000 euroa. Jutellaan vielä myöhemmin, pysy siellä linjalla!”.
Sitten nopea lopetus ja muihin tv-ohjelmiin…

Tsiisus mitä sakkia tonne töllöön pääsee juontaan noita visoja. Just sitä BB-meriiteilla ansioitunutta, joka ei tiedä, nouseeko aurinko idästä, lounaasta vai luoteesta. Vähän tasoo. Että voi noinkin yksinkertaisen homman sössiä. Mut laadusta kuus. Pääasia, et juontaja on kivannäköinen ja tissit puoliks ulkona. 😉

Sattuuks kukaan tietään, mimmoiset palkat noilla bimboilla on? Tai jollain yöchattijuontajilla/moderaattoreilla?

Moroo.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Mistä aurinko nousee?

  1. Nimetön says:

    No ei ois sit Aleksis Kivi pärjänt. Hänhän tiesi kertoa, et ”koillisest aurinko nousee”. ’tä!?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: