Erpan kännipostaus (kp-man. keh)


Iltaa itse kullekin säädylle!

 

Joopa, p-man on selkeesti friikannnu tost meidän sanattomast kalsarivalasta kerta se jo ikävöi meitsii kotiokin… Kai ny jos mun kemiallisesti häivytetyt jarrukuviot hinkkaa sen hanukkaa. Vähemmästäki sitä lähentyy eikö? Ystääävyyyys, läheisyyyyyyys, poiiikarakkauuuuus. ❤ 0__________o Eiku mitensenyoli?? Juuei näin. Hyi saatana. Tarttee ehkä ostaa kasa uusia boxuja ja lähettää lasku p-mrs:lle. Huh päässä pyörii. Taas jotain p-manin ponua mulle juotettu. Ja aina meen tähän samaan halpaan. Miksi aina minä, porukan vihrein taimi??

 

Tulin tos muutama tunti si siis kotii, onneks oli karhua kaapissa. Tiedonjanosille mainittakoon, et kyyyyyl: meitsi löysi aikas kivan tuntusen pimun lovesta pari päivää si! 🙂 Täl hetkel en vielä haluu antaa tarkkaa analyysii kerta tää tuntuu nyt liian hyvältä ollakseen totta! Ja jos siitä puhuu (tai kirjottelee) liikaa ni sit se onki totta. Ja tosiasiat tunnetusti tuntuu kusevan meikäläisellää etenki jos niihin liittyy nainen, saati nakin sämpylään vaihtaneen naisen uusi nainen. Tai itävaltaitalogigolon_teinipippeliä_etsivä_pienen_lapsen_äiti nainen. Näitä on siis täs osunu omalle tutkalle viime vuosina kuten pee-man asian tossa jossain aiemmin tiivisteli. Kiitos tästä muistutuksestaa muutez! 

 

Ja peeäs_ : saat myydä ne mun kalsarit vaik japanilaisille animekalsarinnuuhkijoille. Tai jonnekin. Nyt kone kii ettei tuu nolattua itteensä enemipiä tai ainakaa postailtua bikinikuvia feissariin, täh?

 

Kauniita unia tyypit, moroke!

7 Responses to Erpan kännipostaus (kp-man. keh)

 1. P-man says:

  E,
  No pistä ny helvetti bikinikuvias feissariin. 😉 Muutan sit aamulla veke… 😉 Pidä huoli mammasta, mä oon kylillä. Bloggaan ja pörrään netissä Amarillon aulassa, ku ei jaksa yhtään dokata ja kavereilla on hirvee meno päällä > Ipassa. Mä jäin sit tähän ylös istuun ja jutskaileen Tiinan kanssa. VIRHE, mut se soitti.
  Todellisuudes en vaan viitti tulla mamman ”viekkuu” nukkuun hirveet pleksit silmillä ja pidättäydyn siks juomast.

  • E-rich says:

   Huhhuh. Aikamoinen darude ku äsken heräsin. Täyty vähä käydä jo halaamas kaakelia. Mun aikakapseliin ei sit saa jättää enää ikinä ponua tai muutakaan kirkasta tyrkylle!!! Kyllähä ne ny uppoo ja täs tulos. Kiitos tästä muistamisesta….

   Mutsis onneks lenkitti Mitsun. Se kävi aamul joskus kysymäs et saako lähtee koiran kans ulos? Sit vaan murahdin jotai vastaukseks ilmeisen myöntävästi. 😀

   Ja ei siisös millasta tekstiä on yöllä ilmestyny tänne. En myönnä kirjottaneeni. Mutsis salee hakkeroinu mun passut ja kirjotellu jotai.

   Mites meni tiinan kans?

 2. P-man says:

  Erpa,
  kyl mä hieman nauroin yöllä tälle pätkälle. Poikarakkautta, sää oot sick. Mutsille ei blogist uskalla kertoa… 😉

  Ilmeisesti Tiinan kans meni ”hyvin”, ku murruin lähteen Amiksesta sen mukaan, en muista yöstä puoliikaan ja oon edelleen täällä. Ja kirsikkana kermakakun pääl kohta lähetään moikkaan sen porukoita… Tsiisus, nou, nou,nou!!! Alakerta vei voiton ja nyt mietin (teko)syytä välttää perhevierailun. Ensinnäkin olo on KARMEA ja toiseks porukoiden treffaus o ny vika, mitä haluun. MUTTA.. Täytyy postaa sit ku pääsee himaan. Oli kummallinen viime yö ja kummallisuudet jatkuu…

  Koitaha selvitä. Lähtiks mamma jo, vai vieläks se pyykkää. Perkele, siinähän on syy olla menemättä Tintin porukoille, mutsi!!! Tosin sit se änkee Testokseen tapaan äippään > no way… Keksi ny jotain Eerikki ja pelasta mut. Soita mun puhelimeen ja sano vaiks, et oot kaatunut ja mun pitää tulla hakeen sut just NYT jostain ja viedä HaSalle…

  • E-rich says:

   Haha… no toi poikarakkauspätkä on siitä yhestä karseesta biisistä tai runosta tai jostain, evm. 😀

   Ja mutsis on vielä tääl, venailee sua. Ei lähe ennen, eli luulis tulevan jo!!!! Se meinaa kuuraa vessaa mun jäljiltä. Suhteellisen noloo, krapulapaska & oksu ei oo paras yhistelmä, vaikka ei siel kyl mitää jarrujälkii pitäis ny olla. Toivottavasti oon oksunnu yölläki suoraa pyttyyn enkä ohi niinku sä välil .__.

   Aijai, vähä oon pettyny et niiden biksuepisodien jälkee viel murruit ja lähit tiinan messii. Ei näin, ei alkuunkaan… ja et tod oo menos mihkää perhesetteihi viel täs vaihees ja varsinkaa tos kuosis. Ootas, sävellän jotai. Soitan sul kohta, katotaa meneekö täydestä. 😀

 3. P-man says:

  Tack. Toi oli paras. Enkö kuulostanutkin järkyttyneeltä…. Hyppään seuraavaan bussiin. 😉 Äidit o aina äitei… Kuura vaiks kämppiksen oksut. Onnex faijojen ei tartte.

 4. emsu says:

  moikkaan porukoita :DD hahah. mä oisin ollu lieväs paniikis siin vaihees xo

 5. P-man says:

  Arvaa vaa Emsu täriseekö mul kädet vielki. Syy tosin voi olla myös mohito ja Ed-vodka -yliannostus… 😉 Aattelin btw pitää tipattoman lokakuun. Ei juominen o hyväks kellekään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: