Golfhoro ja Fan Check


Testoksessa menee hienosti. Erpa kyttää Kortsueläimiä, Jontte analysoi BB-Ilmiöitä ja mä oon jäänyt koukkuun FB-settien arvosteluun minkä duunilta, salilta ja golffilta ehdin…

Rangella meni hyvin. Alkaa pallo lentää halutuilla reiteillä. Ei se helppoa ole, mut itseni mielestä oon kehittynyt tosi nopeesti. Tänään treenailin kaikessa rauhassa rautakasilla, kun yhtäkkiä tunsin silmät selässäni. En viittinyt kattoo, kuka tuijottaa, mut tiesin et joku siellä pällistelee. Löin korin loppuun ja käännyin tsekkaan. Sama muija, johon törmäsin kesällä Stockmannin Deli-jonossa. Se tuns mut välittömästi ja mäkin tunnistin sen. Hieman ehkä hävettikin, et olin ollut sille ni tökerö, mut en tottunut siihen, et kukaan tunkee iholle, etenkään julkisilla paikoilla. Tökeröt iskuyritykset elähtäneiltä keski-ikäisiltä on pahinta, mitä tiedän.

Vaihdoin kohteliaisuudesta muutaman sanan tätsyn kans ja kävi ilmi, et se opettaa golffia puolitosissaan. Itsekäs minä pääsi valloilleen ja näin silmissäni ens kesän ilmaiset golftunnit. On nääs aika suolaisia noi pron hinnat. Mut jos joku muhun tykästynyt täti opettaa ilmaisiks, niin mikä jottei. Vannoin mielessäni, etten kerro täst kellekään, mut oli pakko tulla tänne avautuun. Sovittiin nääs treeniaika huomiselle, jos keli on kiva. Kylmyyttä vastaan voi taistella vaatteilla, mut sateessa en enää ikinä treenaa saatika pelaa. Viimekertainen riitti. Jeps, huomenna meen siis mutsinikäisen treenattavaks. Tää on tämmöinen win-win-suhde. Se saa ihailla mun timmiä kiekkoassiä ja mä opin lyömään oikein. Ei paha, vai häh?! Näinhän ne muijatkin käyttää ukkoja surutta hyväkseen. 😉

Niin, takas siis tähän aamuun ja Feissariin. Vedin sen klo 7 päälle, koska aattelin todella parantaa tapani ja yrittää olla aktiivisempi. Tiina toivo niin kokeilumielessä ja mä aattelin, että miksipä ei. Ei tää suhde paskemmakskaan mee, jos pikkuisen joustan. Niinpä kävin tsekkaa Tiinan, ja vähän muidenkin, FB-elämää duunin ohessa. Ensimmäinen ajatus oli edelleen: sairasta. Toinen: Mielenkiintoista! Sinne todella on syntynyt oma vuorovaikutuksellinen maailma ihan omine lakeineen.

Eniten mua hämäs yks hesalainen puolituttu, joka päivitti statuksensa 12 kertaa kuuden tunnin aikana. Eiks toi ole narsistinen persoonallisuushäiriö, jos kuvittelee, että jengiä kiinnostaa tietää mimmin tekemisistä pitkin päivää? Siis statukset oli tätä luokkaa:
”Töissä”
”Ihana lounas kivan asiakkaan kanssa”
”viimeisiä raportteja viedään”
”Kohta jumpalle, jos sais selän kuntoon”
”Tuleekohan tänään fudut, ku firmalla menee heikosti”
”Mun mies on ihan <3”
”VITUTTAA pimeys!!!”
”Kaupan kautta kotiin laatuaikaa ottaamaan”
”Illat on parhaita, me likes”…
”Nyt otan pikku päikkärit”..

Ihan rehellisesti: ketä kiinnostaa?! Tai ennemmin: Kuinka narsistinen tyyppi pitää olla, että kuvittelee muita kiinnostavan?

Toinen outous oli tää FB Fan Check. Siis application, jonka tarkoituksena on listata sun suurimmat fanit. Sovellus laskee eri ihmisten liketykset, pokaukset, wall-tekstit jne. ja tekee niiden perusteella sellaisen yhteenvedon aktiivisimmista FB-faneista. Sit jengi julkaisee fanikarttaa omalla walillaan. What? Luuleeks tää fanitestejä tekevä lauma olevansa jotain suuriakin sankareita vai mikä ton pointti on? Ei tajuu.

Kolmas paha oli kysely: ”Päivän turha tieto”. Siinä ihmiset vastaa 50 ”turhaan” kysymykseen ja levittää tätä tietoa ystäväpiirilleen. MIKSI? Jos multa kysyttäis live-elämässä tommoisia asioita, en taattu vastais niihin. Mä en usko, että lähipiiriä kiinnostais aidosti, kuinka monta kertaa päivässä käyn paskalla tai mitä luki viimeisimmässä tekstiviestis, minkä sain. Jos jotain oikeesti kiinnostais, oisin vähän huolissani siitä.

Hyvä asia oli se, että FB:n pitäminen auki koko päivän lisäs mun uskoa siihen, ettei omasta elämästä kannata huudella kaikkea kaikille, etenkään reilusti omalla nimellään. On täysin eri asia kirjoitella blogia kasvot suojeltuna ja joku yksityisyys varjeltuna, ku kailottaa Feissarissa omalla naamalla krapulapaskan väriä tai kullinkarvojen senhetkistä asentoa.

Moroo…

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: