Golftekniikkaa ja turinoita


Oli tehokkaat treenit eilen. Delimuija osoittautui natsivalmentajaks. Vain ruoska ja sähköshokkilaite puuttui. Ei hän mikään virallinen pro ole, mut pelannut 20 vuotta ja opettanut lähipiirinsä golffaan. Tätsyn oma into kolopalloon oli syttynyt nuoruusvuosina Espanjassa ja tarina oli suorastaan traaginen.

Jutskailtiin eilen pikkuaamuyöhön asti Teerenpelissä ja myöhemmin kuulin jutelleeni aidon ihmissuhdeammattilaisen kans. Täti on väitellyt jostain psyko…tsägägdägädäästä…. ulkomailla. Ilmankos mun sydän tuntui kevyeltä, kun pääsin himaan! Käytiin läpi Seija-kuviotakin. Hassu tilanne, koska en todellakaan tunne tätsyä entuudestaan. Silti puhuttiin tosi luonnollisesti, kuin vanhat ystävykset konsanaan.

Oli kiva katsoa, kun joku selittää suu vaahdossa onnellinen hymy kasvoillaan omaa elämäntarinaansa. Olen edelleen vähän hämmästynyt, kuinka hyvin me tultiin juttuun. Unohdin ihan kokonaan Stocka-episodin. Ja senkin, että nainen on mua about 25 vuotta vanhempi perheellinen tohtorisrouva!!

Nainen kertoi nuorempana plikkana väsään jotain väikkärin tapaista juttua Espanjassa ja rakastunut kanadalaiseen (?) oppaaseen siellä. Omien sanojensa mukaan ”20 kiloa laihempi, terhakkatissinen ja simpsakat sääret omistanut skandinaavi” oli vienyt golffaavan matkaoppaan sydämen samantien. Nainen naureskeli kertoessaan, että mies olisi rakastanut häntä ihan taatusti myös lorppörintaisena läskinä, mikäli se mahdollisuus olisi suotu. Vaan aina ei ole elämä oikeudenmukainen.

Tohtorisnaikkonen oli kierrellyt miekkosen kanssa ympäri maailmaa pelaten pääasiassa golffia ja tehden snadisti töitä. He olivat päättäneet muuttaa Kanadaan, mennä siellä naimisiin ja perustaa perheen hamassa tulevaisuudessa. Tätsy varoitteli mua moneen kertaan, että elämää EI kannata suunnitella liian tarkkaan, koska aina suunnitelmat ei toteudu.

Pari päivää ennen 33-vuotissynttäreitään mies oli tuntenut outoa kipua ylävatsassaan. Myöhemmin oli kuulemma tuntunut siltä, että joku ois istunut rintakehän päällä. Arvaatte varmasti?! Ei sydänkohtaus, mutta keuhkoveritulppa! Terveellä ja sporttisella miehellä, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Äijä oli kuskattu sairaalaan ja hoito aloitettu ambulanssissa, mutta mitään ei voitu tehdä. Siihen loppui kuulemma maailmanmatkaus, golffaus ja onnenpäivät vuosikausiksi.

Nainen kertoi surreensa elämänsä rakkautta vuosikausia. Suomeen palattuaan hän oli kuitenkin tavannut rippikouluaikaisen heilansa ja suhde oli lämmennyt uudestaan. Ei se mikään rakkaussuhde ollut, mutta kuulemma molempia tyydyttävä ratkaisu. Nainen oli tuolloin itsekin jo päälle kolmenkympin, ja biologinen kello hakkas kovempaa ku Kölnin tuomikirkon vastaava rakkine. Tuli mieleen Seija, joka panikoi iästään ja perheenperusamisesta joka päivä täytettyään 27. 😉

Vaikka nainen kertoi kaivanneensa golffariaan kaikki vuodet, hänellä on nyt iso perhe nykyisen miehensä, tän rippikouluheilan, kanssa. Avioliitto ei ole järin onnellinen, mutta eivät he ole ”viitsineet erotakaan”. Jotenkin karsea ajatus, olla yhdessä vaan muodollisesti! Lasten takia, täti puolusteli.

Sain kuulla, kuinka mimmin liikemiespuolisolla on lukuisia naisia ympäri maailmaa ja tohtori on vain yksi kaikista. Mutta pariskunta on sopinut, että molemmat saa tehdä, mitä lystää, kunhan tiedottavat toisiaan. Tsiisus!!! Sit kun lapset on riittävän vanhoja, he eroavat. Huh, huh. Aikamoinen tarina.

Mielenkiintoista millaisia kohtaloita ihmisillä on. Ja jännä huomata, kuinka tämäkin rouva avautui mulle ilman mitään häpeää elämänsä paskalastista. Kai mä oon sit ni vaarattoman oloinen heppu, et jengi tykkää puhua henkilökohtaisista asioistaan, etenkin vastoinkäymisistä. Tosi erikoista, mutta en valita. Oppia ikä kaikki. Kuulostelemalla muiden elämää, valintoja ja tekemisiä oppii paljon enemmän kuin tuijottamalla ainoastaan omaa napaansa. Mua todella kiehtoo ihmisten kohtalot ja historiat.

Mennään taas ens viikolla lyömään, jos vaan sateet pysyy poissa. Ehkä tarina saa sit jatkoa. Naisessa on jotain tosi erikoista ja kutkuttavan salaperäistä, josta haluan ottaa selvää. Enkä nyt tarkoita mitään seksijuttuja todellakaan.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

3 Responses to Golftekniikkaa ja turinoita

 1. Sophie says:

  Tervehdys taasen,
  Olipas oikea tosi elämän Hiljaiset sillat-tarina. Traagista ja koskettavaa, mutta itsekin sen olen kokenut ettei elämää kannata todellakaan suunnitella kovin pitkälle, tai tod.näköisesti putoaa ja korkealta. Täytyy vaan muistaa että kokemukset vahvistaa, ja ottaa opiks ni ei ainakaan tee samoja virheitä uudestaan (kovin montaa kertaa…) 🙂
  Mä tykkään itse lukea erilaisista ihmiskohtaloista ja siitä mistä kaikesta voikaan selvitä jos vaan löytyy tarpeeks tahtoa (ja todeta että ite olisin jo monta kertaa joutunut manalan maille jos vastaaviin tilanteisiin joutuis ;)).
  Jännä muuten miten hän noin vaan avautu omasta elämästään..ehkä rouva kaipas juttukaveris joka kuuntelee ja on hienoa että sellaisiakin vielä löytyy.

 2. Päivitysilmoitus: Surin korkkarit – Perhehelvetti vol. I « Ristipissarit

 3. Päivitysilmoitus: Golfhoro ja Fan Check « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: