Tyhmä, tyhmempi, ajattelematon


Takana suht tehokas työpäivä ja edessä himolenkki Pyynikinharjun ylväissä ja vehreiissä maisemissa. Syksy on parasta aikaa treenata. Ilma on raikas ja tossu nousee kevyesti Pispalanportaalta toiselle. Sitä odotellessa täytyykin viimeistellä pari tarjouspyyntöä. Viimeistään 15 min. päästä vaihdan lenksakuteet ja rynnin maastoon.

No niin, jatketaas tällä nettisekoiluaiheella, kun siihen tosiaan päästiin. Olen tehnyt havainnoivaa empiiristä tutkimusta aamupäivän. Toisin sanoen suunnitellut duunikuvioita mut toisella silmällä vahdannut Feissaria. Nyt alkais oll kiintiö täys jälkimmäistä. Sorry vaan Tiina.

Erpa kirjoitti, kuinka ihmiset antaa itsestään netissä ylipositiivisen kuvan. Tänään taas huomasin, et FB.stä löytyy myös semmoisia säheltäjiä, jotka tekee itsestään julkisesti tyhmän. Plikka, josta ny avaudun, on tuttu vuosien takaa. Kaikin puolin filksu ja kiva neito. Mun hyvän ystävän pikkusisko – yllättäen. Ei hänestä ikinä tulis mitään ydinfyysikkoa tai tutkijaa Nasan palkkalistoille, mutta sellainen perusälykkyys ja elämäntaidot on hallinnassa. Tausta on basic: kirjoitti ihan jees aikoinaan, pääs varasijalta opiskeleen yo:lle, soittaa puhaltimia puoliammattilaisena, käy duunissa, harrastaa ”koiria”, jotka tosin mun mielest muistuttaa enemmänki takkuturkkisia jättirottia.

Mutta mitä ihmettä tää neiti julistaa wallilla ja statuspäivityksissään?
”Mun rakennekynnet meni pilalle. Ostin lohdutukseksi uudet vaatteet ja paloi 300 eskoo” tai:
”En osannut tankata autoa, joten kutsuin veljen paikalle. En enää IKINÄ koske tankkiin. Miesten taitolaji toi tankkaus”. What?!
”Miten tätä digiboksia käytetään? Kanavat ei vaihdu, vaikka kuinka hakkasin kakea seinään… Oops, se olikin väärä säädin ja ilman pattereita!”. (Dille, ne on sitäpaitsi paristot. Patterit on seinässä.)
”Lähti ajaan kohti Helsinkiä, mutta huomasi olevansa Forrssassa”.
”Luuli Treella olevan 100 000 asukasta mut ei se ole ni justiinsa” (toim.Huom. hullui manselaisia on koht 250 000;)
.
Mulle tulee väistämättä mieleen noista, että tyyppi on tyhmä ku lapanen. Etenki jos en tuntis häntä, pitäisin muijaa tavan idioottina. En siksi, että elämän tärkein asia on rakennekynnyt, kuolleen oravan näköinen puudeli ja platformit, vaan siksi, että hän tahallaan kumoaa ihmisten käsityksen älykkyydestään. Tai voihan se siis olla, että hänestä on oikeesti tullut tyhmä. Nykyinen ukko taitaa hoitaa kaiken tän laiskurin puolesta. Varmaan sitoo jumppatossujen narutkin. Tai hei, ehkä mimmillä on tarralenkkarit, niin osaa käyttää itsekin.

Tää kundikaveri muuten vasta hassu tapaus onkin. Kaveri tienaa about 1600 euroa kuussa, mutta ostaa silti vain CK:tä, Armania, Vuittonia, Bossia yms. Ja tietty VELAKSI. Lisäks muija on pistänyt sen poreeraan FB-albumiin rotta sylissään just just silmällä havaittavat habat pullollaan ja öljyttynä jossain fucking Natusan-beibi-oililla… Kuvat on stailattu vimpan päälle: yläosana musta yybertiukka akanhakkaaja ja jalassa Bossin valkoiset pillifarkkuleggarihärpäkkeet ja niiden seurana kiiltäväks lankatut myyntipäällikkösliparit. Tsiisus. Meikälle sais maksaa aikas mittavan dollariröykkiön, et suostuisin käveleen ihmisten ilmoilla rotta kaulapannassa saatika et postailisin sen kanssa missään kuvissa. Ei sovi tälle äijälle. Liian gayhtävää. Mut kukin tyylillään ja osa ilman tyyliä.

Morooo….

Mainokset

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

3 Responses to Tyhmä, tyhmempi, ajattelematon

 1. Reeno says:

  Obs huom ja hox!

  Mitä rumempi, pienempi tai säälittävämmän näköinen koira, sen todennäköisemmin naiset on sen kimpussa kiljumassa ”söpöööhh!!” 😉

 2. E-rich says:

  Hei, HEI… eipäs ny haukuta pieniä koiria! Mitsuki on melkosen pikkunen… 😦

 3. P-man says:

  Mut ei Mitsua luule rotaks… Se on kuitenkin koria, ei jyrsijä wanna-be. Must pieni ja ruma koira isolla miehellä on vaan muijan vaatimus tai gayn merkki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: