Vaikutusvaltaisin lapsi


Äiti Golf aka Delimimmi soitti ja kyseli, että yritetäänkö vielä ens viikon alussa käydä kerran rangella, ennen ku talvi tulloo. Yritetään. Kattotaan ehditäänkö… Onko todella ni, et Tampereella ei ole sisähallia golffareille? Siis pakko lähtee ulkomaille pelaan. Ai karmee. 😉

Hieman harhaantui puheenaiheet golffista, ku Delimimmi kertoili lapsistaan. On sit pakertanut maailmaan NELJÄ alle 8-vuotiasta. Kiesus. Aikas tahti. Luulis tommoisen katraan estävän kaikki omat harrastamiset, etenkin golffaamisen, missä kierros kestää about 3-4 tuntia. Ei ehkä kaikista helpointa järjestää tommosta rakosta itselleen keskellä päivää. Jotain kössiä tai salia voi harrastaa vaikka yöllä, mut kolopallo vaatii sen valoisuuden. On nimittäin suht veemäistä pelata hämärällä.

Kysyin tätsyltä, miten ihmeessä se pystyy tekee jotain tutkimusjuttuja ja sit vielä pelaan golffia, kun kotona kiljuu neljä tenavaa. Salaisuus oli au-pair. Stupid me. Niin tietty! Hoitaa kodin, kersat ja varmaan miehenkin.
Nuorin lapsi oli viety tänään kampaajalle, koska se oli raivonnut viikon putkeen, että haluaa Suri-tukan. Neljänikäinen sanelee, millaiset hiukset haluaa. What? Mitä mä en nyt tajua.

Tiedättekö muuten, kuka on Suri? En ois tiennyt mäkään, jossei Äiti Golf ois valottanut. Sehän on siis maailman vaikutusvaltaisimmaksi valittu lapsi, jonka äitee sattuu oleen Katie Holmes ja pikkuruinen isipappa Tom ”New Age Kahjo” Cruise. Delimuijan mukaan Surin tukkatyyliä seurataan suurennuslasilla ja jäljitellään intohimoisesti. Jopa hänen 4-vuotiaansa.

Tänpäiväset jutut vahvisti mun ajatuksia, että isyys saa odottaa ja piiiiiiitkään. Mamma lisätköön iltarkouksen pituutta ja intohimoa. Ehkä joskus sadan vuoden päästä sen toive toteutuu. 😉

Morooo….

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Vaikutusvaltaisin lapsi

  1. Päivitysilmoitus: Surin korkkarit – Perhehelvetti vol. I « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: