Vanha suola ei janota mut hippi vituttaa


Piiiiiitkästä aikaa kuulin Seijasta tänään. Ilmeisesti mun välilliset terveiset mimmin juoruilusta oli löytänyt perille, koska naikkonen vaivautui soittamaan puidakseen juttuja. Tai siis ”etsi kadonnutta tilastotieteen prujua”. Joo, joo. Mä sanoinki, ettei se tartte mitään tekosyitä pitääkseen yhteyttä. Etenki ku ne on näin läpinäkyviä. 😉 Mä oon täysin fine tän jutun kanssa. Case closed. Ollaan hyvänpäivän tuttuja edelleen, joskin varustettuna yhteisellä historialla.

Hassua, kuinka ihmiset voi olla näin erilaisia yhteydenpidon suhteen eron jälkeen. Itse oon ottanut sen linjan, etten aktiivisesti soittele, viesteile tai tapaa exiäni. En ole valinnut linjaa niinkää itteni takia, vaan muiden. Ehkä se johtuu siitäkin, et Seija oli eka, joka mut on jättänyt. Siis tarkoitan nyt oikeesta seurustelusuhteesta. Muut taas on tullut itse lopetettua ja naiset on haikaillut enemmän ja vähemmän takas.

Mut helpompi olla pitämättä mitään yhteyttä sellaisiin mimmeihin, jotka haluaa jotain muuta ku kaveruutta eron jälkeen. Siinä keittää sekametelisoppaa itselleen, jos toinen elättelee yhteenpaluuta, halajaa frendiseksiä tai on muuten vaan erityisen sitoutunut. Kumpikaan ei pääse elämässä eteenpäin, kun säännöllinen yhteydenpito muistuttaa yhteisistä ihanista hetkistä ja alitajunassa kytee ajatus ”mitä jos…”. Toki asiat pitää puida kunnolla lopuun, ennen kuin unohtaa menneet, sitä en kiellä.

Seija tosiaan soitteli kirjansa perään, hyvä tekosyy! Anteeksi muija ei pyytänyt, mutta tunnen ton äänensävyn. Hän katui lapsellisia juoruja, joita on levitellyt. Vissiin tajunnut itsekin, kuinka naurettavalta pikkutyttömäinen pilkka vaikuttaa. Hirvee tarve sillä oli EDELLEEN selitellä eroon johtaneita asioita. Ja mä sanoin, ettei enää kiinnosta, koska ollaan nyt puol vuotta koht vatkattu ja veivattu. Mutta kuulemma HÄN ei ole päässyt vielä yli. No voi, oi ja voi sentään. (Sarkasmia ja vahingoniloa äänessä)

Seija kertoi, että hän on käynyt juttelemassa työpaikan psykologinki kanssa. Psyko oli ollut sitä mieltä, että kysees ei ole pelkästään tämä ero, vaan myös paljon muuta. Mimmi yritti avautua mulle, mutten jaksanut kuunnella ja keskeytin jutun. Ei sitä pysty keskittymään kesken työpäivän mihinkään eroasioihin. Ja en todellakaan halua kuulostaa kylmältä ja välinpitämättömältä, vaikka kyseessä nyt onkin muija, joka petti mua. Ja kulutti surutta omiensa rahojensa jälkeen mun rahat. Ja oli muutenki varsinainen lady Domina kaikkialla muualla muttei siellä, mis ois pitänyt.

Joustin ja sovittiin, et nähdään sit joku päivä ja ruoditaan asioita mieluummin livenä. Mimmi ehdotti, et tulisin Taka-Huhtiin, mutta kieltäydyin kauniisti. En halua mennä sinne. Liikaa hyviä muistoja ja yhteisiä hetkiä. Ja toisaalta, aika paljon myös negaa. Lisäks mielessä pyörii se yks ilta, ku Seija veti sen strippaussession ja oli sananmukaisesti kullinluikauksen päässä, etten pannut sitä. Ei viitti ottaa nyt turhia riskejä, kun juttu alkaa olla hiljalleen olla käsitelty. Uskomatonta toi seksin voima. Jeps, ei tästä enempää.

Tiedättekö, pakko viel avautuu lopuks ihan eri aiheesta.
EIKÖ TON HIPPI LÄHDE MEILTÄ IKINÄ?!? Vituttaa sikana, ku se katsoo mun lihamättöi sillä silmässä… Aikoo kuulemma jakaa ne kadulla, kun mun silmä välttää. Taas. Luupää, ei opi kerrasta. Ei saatana, mikä eukko. Jos se jakaa mun lihat uudestaan, mä pistän sen aamupuuroon risiiniöljyä ja rautanauloja.

Tänään paloi käpy totaalisesti ja lukitsen sen aamusta rokuvessaan. Menin hakeen sieltä muina miehinä naamarasvaa ja partavettäni, ni saatana, vessassa istuiki toi hippi. Siis pöntöllä, ovi auki käytävään ja MUN Diesel-suosikkibokserit, jotka mutsi toi Milanosta, kintuissansa. Vittu! ”Nää oli kuivumassa narulla, niin aattelin vaan vähän lainata”. Eikö sillä perkele oo mitään kunnioitusta toisen omaisuutta kohtaan? Ja arvatkaas mitä se luki? Jonten karvakirjaa. Siitä Iso Herra tykkää. Saatanan lokki. Sais lentää jo etelään. No, istuin sit läppärin kanssa oven eessä tuolilla niin, että muija oli vessassa vankina. Toivottavasti myöhästyi sieltä massahippihamppu paskastaan, mihin oli menossa… Kjäh, kjäh. Ja aion tehdä saman huomenna, jossei opi laittaan ovee lukkoon ja lopeta meidän vaatteiden ja muiden kamisten luvatonta lainaamista. Mulkku. Toivottavasti häipyy kohta. Mul ois muutaki tekemistä, ku istua vessan oven eessä passissa.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

7 Responses to Vanha suola ei janota mut hippi vituttaa

 1. P-man says:

  Ette arvaa, mitä löysin? Sen vitun tilastollisen analyysin kirjan, mitä Seija kyseli tos aikaisemmin. Ehkä mä rakastan itteeni liikaa, ku aattelin sen olevan tekosyy soittaa mulle… Prkl.

  • E-rich says:

   Et kyl mee lainaa siltä sit suolaa!!! 😉

   Ootko meinannu muute toteuttaa sen suunnitelman et kutsut niitä teijän yhteisii frendejä testokseen? Olis aika pelimiehen veto.

   • P-man says:

    E,
    Joo, mä kyselin porukkaa jo launtaiks meille ja aika moni ois tulossa.. Pitäiskö vetää Heidi Holmavuo-bileet vol II. Mä muuten näin sen naisen kapessa… Melkein pysäytin, ku käveli ohi. Oli se niin ihq… Mut sit iski jännäkakka ja kävelin vaan muina miehinä ohi. Olin kyl aistivinani, et se tuijotti mua jotenki oudosti. Ekana tuli mieleen, et jos joku puolituttu on laulanut sille meistä mut sit aattelin, et ehkä mä vaan oon ni helvetin hyvännäköinen jäbä uudessa puvussani. Kiitos Pohjanheimo!!! Teitte elämästäni parempaa… 😉

    Mntt,
    Piti viel sanoo, et ihanaa, ku elämäs ei ole mitään sääntöjä näis eroasiois. Omal tavallani mä oon ihan innoissani näist tilanteist, koska jokaisesta suhteesta ja etenki erosta, oppii ni vitusti, toisaalta oon ihan down ja kyllästynyt jauhaa koko eroasioita… No, ei taida päästä eroon erojutuista. Vaiks oisin naimisissakin, ni ei se sitä tapaa, etteikö ikinä erois. Tai joutuis vatvoon muiden eroja. 😉

    Oliko teil pitkäkin suhde? Meil about 4 vuotta… Ei oltu kihlois tai mitään mut avoliitos kyl.

 2. mntt says:

  On kyllä niin ajankohtainen aihe tuo miten tulis toimia eron jälkeen.

  Sen kun joku viisas kehittelisi, tietyn kaavan, miten asioitten tulisi hoitua eron jälkeen. Miten tunteet saisi eliminoitua ja miten elämää tulisi jatkaa sulassa sovussa niin ettei kummankaan tarvitsisi sitä suuremmin enää eron jälkeen pohtia

  Itse voin myöntää, että pystyn olemaan niin kova, ettei ero vaikuta muhun mitenkään, siis julkisesti. Totta kai ystävät ja lähimmäiset tietää, miten rikkinäinen olen, muttei se ulkoisesti näy mussa mitenkään.

  Sehän se mun entistä sitten kismittääkin. Kyllä, mä oon se jättäjä, se jonka päätöksestä pillit on laitettu pussiin, mutta se on ollut kyllä niin monen kuukauden projekti, ettei sen pitänyt olla mikään yllätys kummallekaan.
  Mutta edelleenkin asiaa hangataan puolin ja toisin.

  Minä olen tyly, kun en kysele kuulumisia tai jos tää kundi sitten yhdistelee, niin vastaukseen saattaa mennä viesteissä päiväkin. Koska mulla todellakin on se elämä elettävänä, etten aina ja joka päivä jaksa jäädä kuuntelemaan niitä selvityksiä.

  Ja myönnän, kaverina olosta ei tässä tilanteessa tule yhtään mitään, kun se toinen elättelee toiveita yhteisestä tulevaisuudesta ja kaikki sovitteluhetket on ajautuneet seksiin.

  Siispä oon koittanu olla ite hyvinkin passiivinen pitämään yhteyttä. Oon koittanu saada sen ymmärtämään, että jos hän tahtoo pitää mut ystävänään, sen pitää puhtaasti olla pelkkää ystävyyttä. Mutta on kovin vaikeeta, kun ei se toinen tunnu ymmärtävän puhetta.

  Ja kyllä toi sun tilanne mun mielestä vaikuttaa siltä, että tää Seija on alkanut hiljalleen ymmärtämään, mitä on menettänyt teissä. Se tahtoi tolla kirjalla saada syyn soittaa sulle, vaikka eihän sitä voi kieltää, etteikö se vois tarvita sitä kirjaa. Ei se muuten olisi samassa yhteydessä alkanut puhua eroon johtaneista syistä sun työpäivän aikana. Se olis vihaisena jankannut vain siitä kirjasta.

  Pysy lujana, naiset on petollisia, kun niille selkii mitä ovat menettäneet. (;
  Ja varsinkin, jos vastapuoli alkaa vaikuttaa naisen mielestä siltä, että elämä on alkanut eron jälkeen uudestaan ja itse ei olekaan vielä ihan täysin toipunut siitä. Siinä on suurempi virike alkaa houkuttelemaan entistä takaisin hallintanuoraan. Ei pystytä hyväksymään sitä, että se toinen on onnellinen. Vaikkei tahdotakaan suhdetta takaisin, tahdotaan, että se entinen kumppani on edelleen riippuvainen naisen tekemisistä.

  • P-man says:

   Mntt,
   Erittäin vakuuttavaa! Kyl mäkin mietin, et tuskin 2 vuotta sit valmistunut maisteri tarttis tilastotieteen peruskurssin kirjoja… 😉 Ehkä se todella pyrkii muistuttaan mua olemassaolostaan, kun on vihdoin tajunnut, et suhde on oikeasti ENDissä. Mistäs sitä muitten motiiveista tietää, mut tunnen Seijan ni hyvin, et se haluu jollain tasolla pitää kaikki exät otteessaan.

   Se rakastaa sitä, et tapaa mut ja Tiinan kasvokkain joku päivä, saa esittäytyä kaikessa itserakkaudessaan ja hekumassaan Tiinalle ja voi tuntea sydämessään, kuinka vitun mustasukkaiseksi Tiina tost tapaamisesta tuli ja ennen kaikkea, kuinka paljon mua sapetti, ku jouduin esitteleen mimmit. Oikeestaan oon ihmetellyt, ettei olla jo jouduttu tohontilanteeseen..

   Ehkä johtuu siit, et mä oon vältellyt bileitä/viemäst Tiinaa niihin bileisiin, joissa tiedän Seijan olevan. Tiina kokee Seijan uhkana (pitkä suhde, avoliitto, yhteiset suunnitelmat jne.) ja en halua ny yhtään sekoittaa tätä ”suhdetta” enempää…

 3. Päivitysilmoitus: P-Manin kootut kirjoitukset, osa I (elo-loka -08) « Ristipissarit

 4. Päivitysilmoitus: Tampereen TOP3 romanttisimmat paikat « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: