Totuuden hetki (Sofia Piitulainen)


Eiliset ”työhaastattelut” meni nappiin. Kuten pojille jo hehkutinkin, mulla on huipputiimi. Fiksuja naisia. Toki joukkoon mahtui yksi mätäkin omena, mutta eiköhän se siinä mukana pyöri. Muuten oisin potkinut tyypin koko proggiksesta, mutta kun se sattui olemaan mainostoimistofrendin sukulainen, niin ei onnistu. Nepotismi rulez alalla ku alalla!

Ehdottomasti paras kandidaatti oli yksi oululainen plikka, sanotaan vaiks Helmi. Tehnyt promoja 12 vuotta, mikä on aika paljon 26-vuotiaaks. Kiertänyt messuilla ympäri maailmaa suomalaisten ja ulkomaisten yritysten kanssa, myynytkin paljon ja hanskas henkilökohtasen vuorovaikutuksen, mitä täs hommas tarvitaan. Oikein asiallinen leidi. Päässyt yliopistoon, mut vissiin panostanut enemmän duuniin viime vuodet. Mimmillä oli myös kokemusta vastuuhenkilön tehtävistä ja ryhmänjohtamisesta, joten tein siitä sellaisen kentällä toimivan ”apukäden”. Proteesin. 😉

Helmi oli viimeinen haastateltava ja meillä venyi jutut tunteroiseen. Muut lähti jo iltaa istuksiin ja me mentiin sit perässä. Sain naikkoselta messevää perspektiiviä toimialaan, joka ei TOD. ole mun juttuni, ennen tätä. Nyt tiedän vähän enemmän alan yrittäjistä, toimintatavoista ja asiakkaista. Niin ja tietty kaikesta scheizzesta, mitä siellä harrastetaan. Sääliks kävi kuunnella, ku Helmi kertoili alan epäselvistä palkkajutuista, pervoista yhteyshenkilöistä ja teinitytöistä, joiden sinisilmäisyyttä härskeimmät käyttää surutta hyväkseen. No, onneks kuulin enemmän hyvää ku huonoa.

Voisin oikeesti kuvitella jatkavani täs bisneksessä. Täs mun jobis yhdistyy myynti, markkinointi, asiakaspalvelu ja henkilöstöasiat. Kaikki kiinnostavia alueita. Sit pitäis löytää vaan firma, joka mut palkkais, ku tää homma loppuu. No, se on sit sen hetken murhe.

Helmi mainosti, et tänään illalla on joku ex-promoottori töllössä Totuuden hetkessä. Joku puolituttu Sofia. Oisko ollut Liimatainen. Vai Piitulainen. Joku -nen. Ymmärsin Helmin räkäisestä naurusta ja vinkeestä kiemurtelusta, että luvassa voi olla suht häröä settiä ja julkkisjuorupaljastuksia. Hmm …

Täytyy virittää antennit valmiiksi iltaa varten ja pitää kunnon tv-studiot isolta kankaalta. Täytyy toivoa, että Sofia ei pilaa mun käsitystä fiksuista ja filmaattisista promoottorinaisista.

Morooo….

Edit: 10.10.

Tästä uudempaan arvioon: Marko Hento piinapenkissä.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

7 Responses to Totuuden hetki (Sofia Piitulainen)

 1. P-man says:

  Ei saatana, se hintahtava turkulaispappi sai fudut suuhygienistin duunistaan… Käsittämätön ja aika armoton formaatti. Olikohan se sen 20 000 euron arvoista paljastaa, että on halunnut tappaa isänsä ja nainut varattua naista pappisaikanaan? Kai se sit oli. Halvalla lähti maine ja duunipaikka. Saas nähdä, mitä näistä irtisanotuista tulee: kenties turhia julkkiksia, tv-pelijuontajia tai oma blogiyhteisönsä?!

  Ja aika koomista sinänsä, et tää edellinen jamppa IBM:ltä on vetäny firman kärijille laittomasta irtisanomisesta, mikä tästä ohjelmassa vierailusta oli seurannut. Mitäs laitonta siinä on, jos työntekijä ei ole soveltuva työhönsä siksi, että hänellä katsotaan olevan asenneongelma ja hän on aiheuttanut tietoisesti julkisuudessa yritykselleen hallaa kertomalla mm. rasistisista tuntemuksistaan, jotka sotii täysin kv-yrityksen arvojen kanssa? Mut ne nyt oli ni naurettavia kyssäreitä muutenkin… Etenkin se työpaikalta varastaminen.

  Eiköhän jokainen oo sen yhden postimerkin, klemmarin tai tulostinpaperin joskus vienyt mukanaan? Haloo, vähän eri asia pölliä vaikka tietokone tai kassasta rahaa kuin joku yksi lyijykynä, mut sitähän Totuuden hetkessä ei kysytä…

  • P-man says:

   Mä googlailin Päivän Pimu mielessä Sofiaa, mut pah, en löytänyt mitään mielenkiintoista tai suuria meriittejä. Sen sijaan löysin aika järkkyy juttuu toimialasta, jolla vaikutan. On se Sofiakin tuolla mainittu. Toivottavasti ei mee yhtä halpaan tänään. 😉 Hei oikeestti, kuinka pösilö pitää olla, että uskoo yöllä/illalla soittavan ihmisen aidosti haluavan sut jonkun tositv:n kuvauksiin Hesaan, siis hei, ihan aikuisten oikeesti…???? Herätkää ny jo.

   http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=591227

   • P-man says:

    No nyt löytyi ”meriitti” liittyen Sofian Vanillastar.fi-yritykseen. Tosin meriitti taitaa kiinnostaa vaan verottajaa. 😉

    Juontaja:
    ”Oletko myynyt pimeästi ohi kirjanpidon ulkomailta tuotuja vaatteita?”

    Sofia:
    ”Kyllä!”

   • E-rich says:

    Ei helvete… ei sit pelastais miehensä lasta, jos vois. 😀

 2. P-man says:

  Mut veti ni hyvin kyl ton sääli/velvollisuusseksivastauksen. Jumalauta, FIRMA on tärkeempi ku oma mies! Liian hyvä mies selkeesti… 😦

  ”Andre ymmärtää kyllä…” Vittu soikoon…

  • P-man says:

   Andre ymmärtää kaiken! Meillä on Eerikki ni paljon tekemistä, koska me ei ymmärretä juuri mitään. 😉

 3. Päivitysilmoitus: Totuuden hetki vol. II Marko Hento « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: