Surin korkkarit – Perhehelvetti vol. I


Saatana soikoon, kun herätetään ihminen keskellä yötä. Oisin saanut nukkua iltapäivään asti, mutta helvetti EI. Golfope soittaa 7.15. Sen verran velvollisuudentuntoa on, että vastasin, koska puhelin pirahti neljättä kertaa. Aattelin, että nyt on varmaan joku oikea hätä. Unohdin, että perheellisen ”hätä” voi olla jotain todella hämärää.

Itkuinen naisen ääni sai kerrottua, että hänen nuorin tyttärensä ei suostu meneen eskariin ilman korkokenkiä. DAAA??? Teki mieli sanoa, et tää ei liity muhun ja vetää punaista. Sit muistin ne vuohenjuustoleivät, sidukat ja bisset, jotka tää yksinäinen ja onneton perheenäiti tarjos Teerenpelissä. Koin olevani sen verran velkaa, et kuuntelisin muutaman minuutin tätsyn murheita. Edelleen jees vaihtokauppa: antaa omaa aikaansa siitä, että toinen opettaa golffia. 😉

Niin, siis ongelmana oli se, että perheen alle kouluikäinen lapsukainen ei suostunut lähteen himastaan ilman korkkareita. Hän on nähnyt Surilla (siis häh, etteks vieläkään tiedän, kuka hän on?) sellaiset ja haluaa samanlaiset. Surihan on siis 3-vuotias kekara, jonka äitee on Katie Holmes ja isukki lilliputti Tom Cruise.  Delimimmin lapsi ei ole montaakaan vuotta prinsessaa vanhempi, mutta mun mielestä ton ikäisten ei pitäisi pilata jalkojaan ja ryhtiään korkkareille. Mutta mistä mä mitään tiedän, koska olen vaan typerä mies.

Kerroin kyllä mielipiteeni golfopelle ja annoin isällisessä viisaudessani (jota ei siis ole) muutaman neuvon.

a) Vie tyttö ilman kenkiä hoitoon. Kävelkööt sit paljain jaloin, saakoot tippuja ja kivensiruja jalkoihinsa, siinähän oppii suhtautumaan. Ei Afrikassakaan lapset saa pitää kenkiä, vaan paljain jaloin siellä tallotaan.

B) Laita lapselle kumisaappaat ja vedä ne jeesusteipillä kiinni lahkeisiin, ettei niitä saa koko päivänä pois. Tää oli mun mielestä helvetin hyvä idea! Ehkä paras kaikista. Näytetään, kuka tässä perheessä määrää, eikä päästä kersoi hyppiin nenille. Valkun mielestä toi oli kuulemma RUJOA. Häh?

C) Hanki hyvännäköiset syys/talvikengät, joissa on normaalia paksummat pohjat ja kuseta, että Surikin käyttää tällaisia, kun tulee loskakelit. Lupasin, että voin ihan omin käsin photoshoppaa Surin kuvan todisteeksi.

Vähintään yhtä sairasta, kun kokea Suri pakkomielteeksi jo eskari-ikäisenä, on se, että Cruisen perhe on käyttänyt lasten vaatteisiin about 2 miljoonaa. Lisäksi tytön koulutukseen (HALOO, se on 3-vuotias) on käytetty useita miljoonia. Lapsi kuulemma opiskelee ranskaa ja espanjaa, ja on niissä erityisen lahjakas. Väistämättä tulee mieleen, että varmaan kovat paineet pärjäämisestä ja menestymisestä, jos 3-vuotiaana jo alkaa tuollainen elämä.

Tässä muutama linkki tähän erikoiseen perheeseen:

Äiti ja tyttö ”nautiskelee” julkisuudesta. Kattokaa kuinka noi ihmiset hyökkää kimppuun, kun mitkäkin haaskalinnut. Hyi vittu!

http://www.youtube.com/watch?v=8H_Uh5t0GwU&NR=1

Lapsi esittelykierroksella tavaratalossa. Voi toista… Vetää raavaan miehenki hiljaiseksi.

http://www.youtube.com/watch?v=4iibcXUrmBg&NR=1

Rahaa löytyy:

http://www.stara.fi/2009/09/30/todellista-okyilya-cruiset-ostivat-2-miljoonalla-lastenvaatteita/

Tottakai pariskunnat muistuttaa toisiaan:

http://thesuperficial.com/2008/08/katie_holmes_more_like_kevin_h.php

Julkkiksetkin mokaa tyylin kanssa:

http://www.thehollywoodgossip.com/images/gallery/katie-struts-her-stuff_512x669.jpg

Surin 3 vee synttärit:

http://www.youtube.com/watch?v=DzaXnLV2fhk&feature=related

Lopuksi vielä muutama kuva Surista, maailman lasten tyyli-ikoni nro ykkösestä. Sick.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

12 Responses to Surin korkkarit – Perhehelvetti vol. I

 1. P-man says:

  Tos viimeisessä kuvassa tiivistyy aika hyvin pikkuisen skidin fiilikset paparazzeista. Toi lapsi näyttää siltä, että se kärsii ihan vitusti… 😦

 2. P-man says:

  Herran jestas sentään… Lapsikauppa saa vaan uusia muotoja. Ihan pimeetä.
  http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1611167

  • Sophie says:

   Tällaset saa mut näkeen niiiin punaista että!!!!! Kukahan ne kynnet haluaa laittaa ja valita vaatteet sävy sävyyn mamman kanssa..hmm.. Niin ärsyttävää etten edes jaksa riehaantua… Ja miten jollain viisi vuotiaalla voi jo olla esikuva jostain julkkislapsesta??

   Mä kasvan ja elän varmaan jossain purkissa ku jaksan aina hämmästyä tällasista jutuista..Ihmisiltä on kadonnut suhteellisuudentaju se on ainakin yks mikä on varma.
   Heipodihei 🙂

   • P-man says:

    S,
    Purkissa tai ei, mut samaa mieltä! Ehkä me ollaan sit vanhanaikaisia ja kyvyttömiä nykypäivän vanhemmuuden vaatimuksiin = tehdä lapsista tuotteita ja esineitä, ja aina parempi, jos vielä ansaitsee sillä hyvin. Sad.

    Surista viel. Media menee mukaan peliin lasten kustannuksella. Ihan varmaan joo on Suri herself, joka niitä kynsiä haluaa esitellä… Että kehtaavatki viel esittää asian tossa muodossa. ”Hei, tää on vittu ihan normaalia”.

    Ja niin säälittävää äitiyttä rva Holmesilta! Ja en mä nyt pappaakaan hirveesti hehkuttais… Mun mielestä lapsen julkisuudella rahastavat vanhemmat on yhtä alhaista kastia, ku vanhemmat, jotka vaiks pahoinpitelee jälkikasvuaan. Tuo on henkistä pilkkaa. Siis se, että asettaa 3-vuotiaan tietoisesti tohon asemaan.

    Ite ihailen suuresti niitä maailmanluokan tähtiä, jotka on onnistunut pitään perhe-elämän julkisuudelta piilossa. Useimmat tuntuis olevan miehiä! Kröhöm. 😉 Ja mikäs siinä sit, ku lapset on täysi-ikäisiä ja pystyy ottaan mediapelin/julkisuuden haasteet vastaan, mut mun mielestä 3-vuotias ei tiedä tost vielä yhtikäs mitään. Mut mä oon vaan perheetön mies, joten enhän mä voi arvostella mitään tai ketään…

 3. Sophie says:

  Höpöhöpö, tuollaisen kasvatusideologian arvostelu vaan osoittaa että on edes jotain toivoa siitä, että täällä on vielä ihan omilla aivoillaan ja maalaisjärjellään ajattelevia ihmisiä 🙂
  Nää hirvittää lähinnä siks itseeni ku mulla on itsellä pieni lapsonen josta koitan kasvattaa järkevän ja omaan arvostelukykyynsä luottavan ihmisen ILMAN niitä hirviöBratzeja ja kaiken maailman Suripakkosaadamanikyyri3vuotiaana-esikuvia. Saas nähdä miten siinä sitten käy…mut tulevassa tentissä mulle käy anyway huonosti joten nyt nettipiuhat irti ja lukupuuhiin..

  • P-man says:

   Tsemiä tenttiin! Kommista päätelle oot varmasti hyvä äiti ja lapses on saanut fiksut eväät elämään. Pepsodent-mainosta lainaten: ’He matkivat sinua kaikessa’… Eli sielt se viisaus ja elämäntaju vanhemmilta on lähtöisin, vaiks joku muut väittäis. Öitä ihmiset! Mä vast herään ja alan kans työstää yht tenttimatskuu… Boring mutta must. 😉

 4. Reeno says:

  No eiks tää pariskunta nyt muutenkin elä vähän eri sfääreissä kun me loput 6 miljardia ihmistä..

  Heh, no eipä ole ensimmäinen tyylistään tarkka tyttölapsi (esimerkkeinä rakas kummityttöni joka varmaan kohta muuttaa Hello Kitty-planeetalle, ja ystävän lapsi, jolle kelpasi vain vaaleanpunainen 2-taskuisen paidan jotta ”mahtuu lomuja” .. ja arvatkaa montako kauppaa kolusivat että löytyi 😉 ) mutta hei haloo..!

  Tuntuu nykyaikana unohtuneen se että vanhemmuus ei ole aina kivaa, eikä vanhemman tehtävänä ole olla kiva.

  P-manin kasvatusohjeet olis kyllä aika lähellä mun omia, menkööt sitten ilman kenkiä jos ei kerta monot maita..! Nykypäivänä siitä vaan taitaa saada jos jonkinnäköistä tätiä peräänsä jos näin uskaltaa tehdä.

  • P-man says:

   Onhan noi poikkeusperhe! Mut enemmä ku lapsia, pitäis ruoskia vanhempia. Tää on mun kutku sil perusteella, mitä ny lähipiiriäni oon seurannut. Nykypäivänä vanhemmuus tuntuu olevan just sitä pelkkää ihanaa, kivaa, hienoa ja helppoa. Lapset o kivoja ni kauan, ku ne ei ole omia tai osaavat käyttäytyä. Sit ku tulee pieniä vastoinkäymisiä, hankaluuksia ja/tai selvittelyitä, ollaan heti peukku keskellä persettä. Enkä nyt yleistä suhun Sophie! Sä vaikutat nohevalta naiselta.

   Ja tos Reeno osut naulan kantaa, et jos vanhemmat käyttää persoonallisia keinoja lasten kasvatuksessa (meinaan vaiks saappaiden teippausta lahkeisiin tai sukkasillaan tarhaan;), ni päiväkodin porukkahan soittaa suoraan sossulle tai poliiseille ja syyttää sua jostain.

   Miten mä ikinä voin olla perheenisä, kun taatusti menisin teippaan niitä popoja ja joutuisin viel vasta-avautumaan aiheesta, jos joku avautuis meitsille… 😉

 5. P-man says:

  Saas nähdä, milloin golfmaikka soittaa. 😉 Suri kun ei pidä talvivaatteita, ni ei kait muijan tyttökään. 😉

  http://perezhilton.com/2009-11-23-suri-and-the-forgotten-cruise

 6. P-man says:

  Siitä lasten liian nopeasta aikuistumisesta puheenollen… 😉 Martina Aitolehti vetäs kyllä ennätykset laittamalla beibelle korvikset suht nuorena. Onko tää ihan oikeesti uutisoinnin arvoinen tieto muuten?

  http://www.iltalehti.fi/viihde/2009112610669023_vi.shtml

  • P-man says:

   yONTTE: Uus realitysarja sulle, mihin addiktoitua, ku BB loppu…

   ”Tammikuussa Subilla alkaa Martina & Esko: Vauvakuumetta -sarja, jossa seurataan Aitolehden Eerikäisen lapsen odotusta ja perhe-elämää”.

 7. Päivitysilmoitus: Avecin hommia pukkaa taas « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: