Panettaa, ei paneta, panettaa


kukkaSiis kauheeta, miten miestä voi näin alkaa panettaa, ettei nukkuun pysty. Viimeks tää show tapahtui Omenahotellissa joskus kesällä. Silloin kuuntelin sekstaavia naapureita, nyt kattelin iltapuhteeksi selkeesti liian eroottisen leffan.

 Heitti mielettömän stondarin, eikä meinaa millään hellittää. Oon vähän kahden vaihdeilla, touhutako vai ei. Huomenna näen Tiinaa, joten sinänsä vois säästellä intoa ja virtaa. Mut sit… Ei huvittais antaa mitään teinitimppa- laukeaa-käsille-ensikosketuksesta -vaikutelmaa. Paha valinta, ollako puutteessa nyt, herkillä huomenna vai kenties kokonaa haluton.

Kai mä yritän vaan aatella jotain mahd. epäeroottista, kuten Jonten hamppusiskoo. Ei toiminut. Tuli hampuusista mieleen se toinen syrra, tohtori. 😉 Pakko vaan yrittää laskee lampaita. Ne on epäeroottisia. Tai no, kylhän jengi vissiin kaikkea sairasta touhuaa nykypäivänä. Hyi vittu. Toi ajatus, ihmiset ja eläimet yhdes, toi ratkas tilanteen. Se siitä panotunnelmasta! Hyvä minä! Hyi pervot.

Moroooo…

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: