Oikeutta saatana!


Jumalauta! Se saatanan läski sit on haastamassa mua käräjille jostain vitun tasa-arvoskeidasta! Ja henkisestä kivusta ja mielipahasta läädi läädi VITTU JOO! Perkele! Siis jumalauta tää on holhousyhteiskunta, pitäiskö tommosen lyllerön vaan antaa edesvastuuttomasti kulkee kauppaamassa itteensä töihin kuntosaleille, terveysalan firmoihin ja kai se johonki missikisoihinki itteensä ja ruhoonsa tunkee. Vittu tätä mä vähiten kaipaan kun nyt alkaa joulusesonki ja oon hukkumassa tähän kaikkeen ja pitäis lähtee vielä tappeleen lehterille jonkun syltyn kanssa!

Miten vitun hukassa ihmiset on ittensä kanssa. Voitteko kuvitella et BB-Justiinakin on mainostanut olevansa pieni ja pienirintainen. Siis se melkein 180-senttinen amatsoni, jonka astellessa tanner tömisee. Ja se marko on kyllä niin surullinen tapaus, se huohottaa koko ajan kun se on niin pahasti ylipainoinen, jo pelkkä tiskaaminen näännyttää sen. Se mies on varmasti sairas eikä yhteiskunta saisi rohkaista ihmisiä tekemään kropalleen kaikkea edesvastuutonta, kuten polttamaan tupakkaa, vetämään viinaa ja ylensyömään.

Hah, mä otan kasan nauhoitteita oikeuteen tuekseni. Näytän niille BB-Markoo ja onneks mulla on vielä tallessa Dr. Philin jakso, jossa oli äärettömän läskejä, kuoleman partaalla olevia lapsia, joiden vanhemmat eivät hennonneet laittaa niitä kuriin. Ja mun kaveripiiristä onneks löytyy oikeusoppineita vaikka millä mitalla, laardi tulee niin kympillä kyynelehtiin.

Vittu. Ees Leena Mörttisen, Mörttyliiniseni kuvien tsekkailu ei nyt lohduta.

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

8 Responses to Oikeutta saatana!

 1. Reeno says:

  Sanoit sen taikalorun: ”Koita saada se haaste hyväksyttyä opintoihis!”

  Ja *poks* lamppu vaan kilahti pään päällä 😉

  • P-man says:

   J, Oma moka siis! Ü Mitäs innotit! Aika helvetin nopeeta toimintaa kyllä… Anna sille ees tehopisteet tosta. 😉 Selviskö haaravamma?

   • yontte says:

    Ei kun siinä menee pari päivää vielä mut se on kai vaan virtsatietulehdus. Mutta tuntuu et kulliakin vihloo nyt pahemmin kun vituttaa niin perkeleesti saatana!

 2. P-man says:

  J, En tahdo tietää enempää kullin vihlonnasta. Mut kokeile Sensodynea, se sopii vihloville kohteille. 😉 Oot kuitenki saanu Aasiasta HIVin. Ei muuten naurata…

 3. Reeno says:

  Toisaaltaan tämä tämmöinen on kyllä loistava oppitunti siitä miten mölyt kannattaa tosiaan pitää mahassaan, vaikka millaisia supersankareita saapuis haastatteluihin..

  Iihh, jos vaikka pystyis olemaan koko työuransa sen verran pätemätön ettei ikänä tarttis vastata esimiestehtävistä (mut tietystihän sitä on niin erinomainen työntekijä ettei voi välttyä tällaiselta urakehitykseltä 😉 ).

  Mut tosiaan vielä tosta Justiinan koosta tuli mieleeni.. Onko tosiaan nykyihmiselle olla niin vaikeeta olla syömättä, jos ei ole nälkä? Inistään et vitsi ku joutuu vetään palaveriviineriä ja jaada jaa.. Joutuu? Ei vissiin ole pakkosyöttöletkuja kellään kestitsijällä mukana, että nyt SYÖT perhana tai itket ja syöt.. Hyvin pärjää sillä kupilla kahvia ja/tai lasilla vettä. Itsekuria ihmiset.

  Eikö osata enää kuunnella omaa kroppaa? Vai onkohan sitä itse joku kummajainen, kun tarvitsee sitä säännöllistä fyysistä rääkkiä? Energiaa sisään, energiaa ulos.. Ihan simppeliä. Jengi vinkuu et vitzi ku laihtuminen on vaikeeta.. No, kuluta enemmän ku syöt ni pitäis näkyy tulosta.

  Jontte, jos vaikka kastat vihlovaa kohdettasi lämpimään sipulimaitoon, sitähän ne vilustuneille muutenkin tarjoaa lääkkeeksi..? 😉 Ja virtsikseen auttaa karpalomehu!

  • P-man says:

   j, Kävisköhän ruusunmarjamehu? Mutsi pistää Matkahuoltoon 5 kiloa ens vkol. Siinähän pakastetaan…

 4. Päivitysilmoitus: Liian laiha – Susanna Sievinen « Ristipissarit

 5. Päivitysilmoitus: Totuuden hetki Sarille ja tippuriteinille « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: