Barack Obama sai Nobelin


Vuoden 2005 vaikutusvaltaisin ihminen

Vuoden 2005 vaikutusvaltaisin ihminen

Mitäs olette mieltä Obaman Nobelin rauhanpalkinnosta? Poliittisesti latautunut teko vailla kunnon perusteita vaiko oikein syin annettu lätkä oikealle ihmisille? Hieno ele, että Obama lahjoittaa palkintorahat hyväntekeväisyyteen.

Meikä diggaa äijästä. Monipuolinen kulttuurinen tausta, näkemystä sosiaalisiin asioihin, tasainen ja päättäväinen luonne ja jäbä osaa välttää omaan napaan tuijottelua.

Ja täytyy myöntää, että vaimokin on todella edustuskelpoinen. 😉

Obama ja vaimonsa Michelle

Obama ja vaimonsa Michelle

Koripalloa jenkkisotilaiden kanssa

Koripalloa jenkkisotilaiden kanssa

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Barack Obama sai Nobelin

  1. Sophie says:

    Itse oon alusta asti pitänyt Obaman puolia, ja olin todella iloinen kun hänet valittiin. Rauhanpalkinnon saajaksi ehkä siinä mielessä yllättävä valinta, että Obamahan ei ole tehnyt vielä mitään kongreettista Rauhan Tekoa. Toisaalta odotukset on melkoisen korkeat ja onhan hän onnistunut jo luomaan uudenlaisen,voisko sanoa, suvaitsevaisuutta ja ehkä uudenlaisen tulevaisuuden uskoa henkivän ilmapiirin. Hyvä valinta siis juu. En oo muihin ehdokkaisiin ees tutustunut, joten paha sanoa oisko ollu parempia vaihtiksia. Hyvä näin, ja hiiiienoa että laittaa rahat hyväntekeväisyyteen 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: