Liian laiha – Susanna Sievinen


Olen pyöritellyt läskiämmän haastekirjettä mielessäni koko viikonlopun. Ja olihan jotkut ihanat ihmiset kommentoineet tätä mun mailiinikin muistuttamalla, että naisessa pitää olla mistä ottaa. Oletettavasti nämä hatemaileja lähetelleet eukot ovat just näitä laardilehmiä,  jotka uskottelevat itselleen olevansa ”isoluisia” ja ”muodokkaita”. Kim Kardashian on muodokas, valitettavasti suuri osa koon 40 ylittävistä suomalaisnaisista vain plösöjä.

Ei kuitenkaan kannata luulla, että mä olisin ultimaattisen laihuuden perään. Susanna Sievinen on yksi surullinen esimerkki siitä, miten ihminen vanhenee ja krupsahtaa liian laihduttamisen vuoksi.

Kärsivän näköinen nainen, joka ratsastaa surutta Janin sukunimellä. Ei mitään omia meriittejä vaan noussut pinnalle ukkojensa kautta. Ensin uimari-Jani, sit Idols-teinityyppi Kristian (?!), nyt muusikko Eppu…

http://mtv3.mobi/uutiset/viihde/muut/2009/10/972116.xml

Argh. Laiha, riutunut, väsynyt ja tylsä. Energia, impulsiivisuus, action puuttuu kokonaan. Kuin hevonen, joka on unohdettu ruokkia. Ja tyyppi väittää vakavalla naamalla, että on personal trainer!

Toisaalta Susanna(kin) säälittää. Se on saanut elämänsä ihan sekaisin, ja Seiskalla pitäisi olla joku vastuu, ja jättää tekemättä noita juttuja. Susanna vaikuttaa mun mielest suorastaan maaniselta:Henkilöltä, jonka todellisuudentaju on hämärtynyt ja itsearvostus laskenut. Harmi. Muistan, että missiakoinaan Susanna oli kuin hento orvokki, pieni kukkanen, kaikkien nukeiksi maalattujen tekohymyä vääntävien missimuidujen keskellä.

Nyttemmin tulos on ollut enemmän ja vähemmän mairitteleva:

http://www.seiska.fi/c/93393/2833_susanna_1.jpg

http://www.seiska.fi/c/96707/2925_susanna_juttu.jpg

http://www.seiska.fi/c/87840/9431_SUSANNA225.jpg

http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/isoja_kuvia_2008/529361.jpg

http://kuvat2.iltasanomat.fi/iltasanomat/iDoc/1456261-400_suskisievinen.jpg

http://www.susannasievinen.com/files/susanna.jpg

http://www.hs.fi/kuvat/pieni_webkuva/1135238954556.jpeg

http://kuvat2.iltasanomat.fi/iltasanomat/iDoc/1434403-G3VRT3HC.jpg

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

10 Responses to Liian laiha – Susanna Sievinen

 1. P-man says:

  Auts… On se sairaan laiha!!! Ei mitenkään eroottinen enää. Enkä menis hänen treenattavakseen. Pitäis nyt jotkut lihakset olla, et voi sanoa olevansa PT. Sick. Mieti, kuinka monet naikkoset tavoittelee tota kroppaa, joka on mun mielest vaan luotaantyöntävä…

 2. P-man says:

  Mitä sä Jontte horiset? Sussullahan on vaikka mitä ”ansioita”. Hän on nykyään Egorazzi.com -hässäkän _päätoimittaja_. KYLLÄ. Tietenkin tittelillä muotialan ammattilainen ja ratsastuksenohjaaja. Että vedä sanas takas. 😉

  http://www.egorazzi.com/susanna-sievinen.html

  Mutta sitä ei käy kiistäminen, että Sussu on hirveen homssuisen näköinen kaikissa kuvissa, mitä siit on viimeaikoina otettu. Siis sellaisen nälkiintyneen, kärsineen ja huonostivoivan oloinen. Eikä ihme. Varmaan ollut mielenterveys kovilla eron, huoltajuusasioiden, taloproggiksen ja työjuttujen kanssa.

  Tsiigaas nää kuvat.
  http://www.susannasievinen.com/valokuvat.html

  Missä on se vetävännäköinen ja seksikäs bööna, joka saa kullin värähtämään? Ei sitä ole. Vaikka meikki peittää rypyt ja juonteet, niin suru, tuska ja vitutus näkyy katseesta ja vartalon jäykästä olemuksesta.

 3. Päivitysilmoitus: Namu-Naomi näyttää syötävältä « Ristipissarit

 4. P-man says:

  Btw: Susannan kurpsahtaneisuusastetta voi tsekata ens KE 11.11 Maria talk showssa Nelosella klo 22. Saas nähdä, kuinka luikku lurppu kehiin astelee!

 5. Niiskunaiivi says:

  Niin sää kysyit onko kukaan lukenu Sievisen kirjaa. En oo lukenu enkä tuu lukemaan, koko muija gives me the creeps.. 😀

 6. P-man says:

  No voi fuck. Kun en mäkään sitä kehtais ostaa tai lainata… 😉

 7. Niiskunaiivi says:

  Sää meet tietenki kirjastoon naamioituna, niinku suorittaan huippusalaista tehtävää 😀

 8. P-man says:

  So fucking good idea! Niin, muuten meen. Tai sit vaan juoksutan Tippuriteiniä. Oon muidun kans kaksin duunis, ku Y lähtee mammoi koulutteleen pohjoseen… 😉

 9. Jahvetti says:

  Susanna Sievinen on Suomessa tosi hot nainen. kaikki jotka väittävät muuta eivät tiedä totuutta. Hän on nainen, joka tarvitsisi miehen isolla M:llä aivan varmasti palauttaa rakkautensa. Itse ottaisin, jos ei olis jo ennestään HOT muija. Susanna ei ole pikku pojille enää hän on oppinut,

  • P-man says:

   Se voi olla Jahvetti totta, että Suski kaipaa isällistä otetta. Sekä ruokavalioasioissa että suhdesotkuissa olis isin huolehtiva käsi tarpeen.

   Oppinut mitä? Nolaamaan itsemsä? Ruikuttamaan mediassa? Epäonnistumaan kerta toisen jälkeen suhteissa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: