Haluatko siittäjäksi? Biologinen kello-tv-sarja alkaa


Sinunko?

Sinunko?

Totuuden hetki -konseptin myötä kaks suomalaista on saanut fudut duuneistaan. Toiset kaksi tais olla yrittäjiä, joten saanevat jatkaa tehtävissään. Kappas, tämäkään ei vielä riitä, vaan tulevaisuudessa töllössä aletaan siittää lapsia! Tuotantoyhtiö Susamuru menee realityssään reilusti pidemmälle ja etsii nyt kahdeksaa (8) potentiaalista siittäjää/”isä”ehdokasta  äidiksi haluavalle naiselle. Ohjelman nimi on kuvaavasti: Biologinen kello!

Koomista, että Susamurun sivuilla ei ole kerrottu mitään äidin persoonasta. Siittäjän roolia sen sijaan markkinoidaan tähän tyyliin:

– Haluatko isäksi, mutta sopiva kumppani puuttuu?
– Voisitko kuvitella kasvattavasi lapsesi muutenkin kuin tavallisessa ydinperheessä?
– Oletko valmis laittamaan itsesi likoon?

Kukahan haluaisi hakea siittäjäksi naiselle, jota ei ole ikinä nähnyt? En minä ainakaan. Mäpäs lähetän tonne vähän lisätietokyssäreitä ja tiedustelen tarkemmin, mistä helvetistä tässä oikeesti on kyse.

Tuntuu muutenkin typerältä, että tuotantoyhtiö ylipäänsä puhuu ”isästä” ja ”isyydestä”, koska todellisuudessa mieehelle ei aseteta velvoitteita lapsen elämässä olemiseen tai kasvun ja kehityksen tukemiseen. Naurettavaa sotkea isä/isyys tähän konseptiin, jossa miehen rooli on (niin halutessaan) pelkkä siittäminen. Tuotantoyhtiökin sen sanoo: ”Tämä ei ole deittiohjelma, emmekä etsiä naiselle miestä vaan lapselle isäehdokasta ja kasvattajaa”. hmm…

Käytännössä ohjelma etenee niin, että nainen tutustuu psykologin avustuksella 8 isäkandidaattiin ja valitsee heistä yhden orihevosen hommaan. Puhukaa te isyydestä, minä puhun siittäjästä. Siitähä tossa on kyse, koska sosiaalinen tai psykologinen suhde äidin, lapsen ja isän välillä voi muodostua millaiseksi tahansa.  Myös lapsen tuotantotapa on päähenkilöiden päätettävissä, eli kaikki on sallittua keinohedelmöityksestä villeihin sänkypuuhiin.

Tuotantoyhtiön mukaan ohjelman tarkoituksena on myös herättää keskustelua erilaisista perhemuodoista. Tottahan on, että vapaassa suhteessa tai lesbo- tai homosuhteissa hankittuja lapsia säälitään, surkutellaan ja pidetään kakkosluokan kansalaisina. Hetero-isä ja hetero-äiti, avioliitto, lapset, rivari, alitehoinen Fiiu ja ylitehonen farkkuVolvo (sekä tietty kultainennoutaja) on ainoa OIKEA perheidylli.

Lisäksi Susamurun sivuilla sanotaan, että sarjan tarkoituksena on herättää keskustelua miehen oikeuksista olla mukana lapsen elämässä. Siis mitähän helvettiä?! Tuskin isänvalintaohjelma on sopiva tuohon tarkoitukseen. Eiks isän oikeudet lapsen elämään tuppaa loppua silloin, ku vanhemmat eroaa ja lapset määrätään suoraan äidille? Suomessahan mamma on Jumalasta seuraava, ja avioerossa lapset yritetään automaattisesti saada äidin hoiviin, oli hän millainen tahansa.

Lukekaa Erosta Hengissä -blogista kertomus siitä, kuinka kunnollinen ja tunnollinen isä ei kelpaa huoltajaksi, vaikka lasten äiti on toiminut hyvinkin kyseenalaisesti. So sad, mut en ihmettele. Suurin osa huoltajuuspäätöksiä valmistelevista ja tekevistäihmisistä taitaa olla tätä ydinperhemallia vaalivia sosiaalitanttoja konservatiivisine näkemyksiin.

Onkohan tuotantoyhtiö miettinyt tätä lapsen elämän pakkotuotteistamista ollenkaan? Ensimmäisenä nimittäin nousi mieleeni kysymys lapsen asemasta. Aikuiset pärjää aina, mutta eipä tämäkään tv:ssä siitetty mukelo juuri voi asemaansa vaikuttaa… Hienoa olla pikku-Pekka tai -Piia, joka on laitettu alkuun julkisesti televiosarjan avustuksella. Mitä lapsi vastaa koulussa, kun häneltä kysellään tietoja perheestä? ”Joo, mun isiä testattiin telkassa ja sit se valittiin kahdeksasta miehestä psykologin avustuksella”. Voi hyvät hyssykät sentään.

Tajuaahan sen jo tyhmempikin, ettei tohon asemaan joutuminen tee pienelle ihmiselle hyvää. Eriäviä mielipiteitä? Kirkolla on ainakin. Katso täältä!

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

4 Responses to Haluatko siittäjäksi? Biologinen kello-tv-sarja alkaa

 1. Reeno says:

  Vieläkös se Katja Ståhl luotsaa Susamurua?

  Mikähän kello sillä on vedelly viimeiset vieterinsä oikoon..

  Tässä olis kyllä jokaiselle naiselle pieni mietiskelyn hetki, noissa eroasioissa nimittäin. Hirveen usein kuulee näitä juttuja, et se oma paha olo ajetaan vain ja ainoastaan siihen mieheen.. Yleensä lasten kautta. Ja miehillä ei ole mitään aseita naisia vastaan! Nätisti hoitamisella ei ole mitään tehoa, pakkokeinoilla ei tee muuta kuin kaivaa omaa hautaansa. Mä saan aina kuraa niskaan akkaporukoissa kun erehdyn avaamaan suuni miesten puolesta, mutta kyllä se on niin että kahdestaan siihen suhteeseen mennään ja kahdestaan se myös pilataan.

  Ei lapsista tule tän kierompia vaikka asuvat isänsä kanssa eron jälkeen. 😉 Vanhempien erottua tuli isästäni yksinhuoltaja, en suostunut muuttamaan kotoani pois. Myöhemmin myös siskoni ja veljeni muuttivat takaisin isälle. Aikanaan melkoinen skandaali 😉 nykyäänhän tällainen perhekuvio ei herätä suurempia tunteita, jos sellainen vaan saadaan sovussa muodostettua.

  • P-man says:

   Mä olettaisin, kerta tuollaisia ohjelmia tuuppaa ruudusta ulos. 😉 Ikinuori ja aina yhtä erikoinen Katja… Se nainen on kyllä luonut näyttävän nousujohteisen uran tossa maailmassa. Päivän pimu aihetta!

   Kyllä huoltajuuskiistoissa pitäisi selvittää lapsen kannalta paras huoltaja ja vanhempi, sukupuolesta viis! Kyl mä hiffaan, et äidillä ja lapsella on kiintee suhde, mut ei se välttis pysy enää ees samanlaisena, ku ennen eroa. Koko elämä, arki ja välit siinä pitää rakentaa uudelleen ja monilla menee metsään ja pahasti. Isän huoltajuus pitäisi olla yhtä automaatio, mutta kas kun ei ole.

   Kas Reeno, sulla on omakohtaista kokemusta. Mielenkiintoista kuulla enemmänkin, jos joskus jaksat koodailla!
   Muuttiks mammas sit johonkin kauemmas pois ja sä et halunnut lähteä sinne? Vai oliks kuvioissa jo joku uus äijä ja sitä varten jäit isälle?

   Kuullaan! Mukavaa tiistaita itse kullekin. Illalla/huomenna meikä ”tutustuu” Helena Karihtalaan. Tekstiä tulossa siis! Kipeenä on aikaa. 😉

 2. Reeno says:

  Haha, joo mä oon tää joka alan asiantuntija!

  Nojoo, siellä maatilalla kun asusteltiin ja äiti lähti kaupunkiin.. Ja mä en halunnu kotoani lähteä mihinkään. Elämä jatku pienen tytön silmin suunnilleen samana, kouluun piti herätä aamulla ja kerran viikossa pääsi hevostallille 😉 vähemmän mäkätystä ja sisarusten kanssa kinastelua tosin. Ei kolmansia osapuolia sinällään ollu mukana, olisko 1,5v oltu isän kanssa kahdelleen niin sitten tuli uusi puoliso isälle kuvioihin mukaan.

  Meillä nyt muutenkin melko tasaisesti on saanut kummankin vanhemman kanssa olla tekemisissä, ei ole estetty näkemistä tai muuta yhteydenpitoa. Siitä pisteet vanhemmille, vaikka kyllä sitä kuraakin on tullut niskaan enemmän ku laki sallii.

 3. P-man says:

  Reeno, Reeno. Missä on se Reeno? Ei kai sikis oo kaatanut sua pitkäksi aikaa pimentoon? Näin jo susta yks yö unta. Aloit meidän naispuoleiseksi kolumnistiksi. 😉 Entäs Sophie? Ootksää maistellut liikaa niitä siidereitäs joulun alla ja oot palauttelemassa? Entäs Emsu? Mikä pyörätilanne? Tuliko kauppoja? Ilmoitelkaas ny ittestänne. Me halutaan taas nauraa loistaville kommillenne. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: