Turvallisuusviikko: suojele aarrettasi


Oli pakko munkin ottaa osaa tähän poikain turvallisuusviikkoon. On meinaan sen verran vittumainen olo: antibiootit on vienyt kullikivun, mutta veivät samalla vastustuskyvynkin. lopputuloksena kauhee flunssa ja sainpa vielä ientulehduksenkin, mutta mua ei oteta flunssan takia hammaslääkäriin. Koko sotku siis yhden saatanan tippurin takia.
Muistakaa siis lapset pimppiliikenteessä monta vaaraa ompi eessä. Kannattaa käyttää sitä kortonkia. Sen on allekirjoittanut, eikuinen ja itseään fiksuna pitänyt mies saanut karvaasti kokea. Sukupuolitaudit eivät ole mikään vitsi, sillä jos esim. mun tippuria ei olisi diagnosoitu, se olisi voinut pahimmillaan aiheuttaa hedelmättömyyttä. Vaikka parikymppisenä tuntuisikin kaukaiselta ajatukselta lapsenteko ja perhe, saattaa mieli muuttua kymmenessä vuodessa. Sit kolmekymppisenä vipattaa kun annoit jonkun idiootin tartuttaa itsesi ja urpo on pannut sut lapsettomaksi, jee jee.

F_317522_c6KHZ1f7HreolYV5FYUQNSGhVw1gLn

Toinen mistä muistuttaisin naisia etenkin, on se, että varokaa oikeasti miehiä! Kaikki miehet eivät ole todellakaan liikkeellä vilpittömin mielin.  Pyytäkää vaikka kaveria katsomaan vähän peräänne. Tuntuu ihan kamalalta lukea noita juttuja mitä kuulee jatkuvasti ruotsinlaivoilta kun naisia revitään hytteihin raiskattavaksi. Kamalinta on se, että skitsahtaneet äijät haluavat nimenomaan raiskata, eivät seksiä. Heille tärkeintä on se, että he saavat alistaa ja nöyryyttää toista, ksoka heillä on itsellään henkisesti niin pienet munat, että ne kasvavat vain loukkaamalla räikeästi toisen yksityisyyttä.
Vaikka mä diggaan Tom Fordin seksistisistä kuvista, tässä ei mielestäni ole mitään hauskaa tai taiteellista. On menty yli aidan matalimmasta kohdasta, kai täl jotain machoja tai teinejä kositaan:

dolceandgabbanarapead

Haa, pakko kertoo vielä tippuriteinistä, siis eukosta joka tartutti mut, paljasti tehneensä sen tahalleen ja jota uhkasin oikeudella. Sen mutsi soitti mulle eilen! Siis mutsi, miettikää nyt! Ei ollut kakara sentään väittänyt mua valehtelijaks, mutta mummu kehtas huutaa, että hänen tyttärensä teko oli minulle ihan oikein, ja jos minä vedän sen oikeuteen, hän aikoo tehdä minusta ilmoituksen jollekin tasa-arvovaltuutetulle (miten vitussa tasa-arvo liittyy siihen et sen kakara tartutti mulle tippurin) ja hänellä on kuulemma sellaisia suhteita, että voi tehdä loppuelämästäni hyvin ikävää. Sanoin eukolle tyynesti et otin kaiken nauhalle, haastan sutkin oikeuteen ja vedin luurin korvaan.

Mainokset

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

6 Responses to Turvallisuusviikko: suojele aarrettasi

 1. P-man says:

  j, Ei saatana tota d&g -kuvaa! Hyi jumalauta… Mä ymmärrän kyl mehevän maskuliinisuusajatuksen, mut toi kuva esittää just sitä itteään, seksuaalista väkivaltaa ja raiskaustilannetta, eikä kyl puhuttele meikäpoikaa mitenkään. Eka puhutteleva ajatus oli: Hyi jumalauta, meikä markkinointimiehenä häpee kolleegoitaan… Vittu. Btw. Nauhotitko oikeesti mutsin höpinät v. uhkasitko vaan? Tsekkasit googlest muijan taustat, ja onko tod. vaikutusvaltainen? Noitten kans saapi olla tarkkana.

  • yontte says:

   En mä oikeesti nauhottanut, halusin vaan pistää eukolle paskat housuun. Vittttuuuuuu! Työt kaatuu päälle kun olen näissä taudeissani. Ensi viikolla pitäisi tavata läski ja sen lakimies, haluavat ehdottaa jotain sovittelua. Läski varmaan haluu rahaa, että voi ostaa vähän lisää lihapiirakoita ja kolme numeroo liian pieniä vaatteita. Ihme sekoilua tää mun elämä nyt, tippuri iski ja ihme lakisekoiluja seksitautia tartuttavien teinien ja lihapullien kanssa. Lueskelin näitä kirjoituksiani eilen ja aloin miettiä, että jumalauta mitä tää mun elämäni on, siis eihän tämmösiä tapahdu . Mut oikeesti se todellisuus on miljoona kertaa tarua ihmeellisempää, hyvällä ja huonolla tavalla. Kuka olisi siitä Juha Turusestakaan uskonut, että fiksu lakimies askartelee jonkun lasivillaisen kidutuskopin himaansa ja kaappaa Herlinin suvun vesan?

   Tuli mieleeni sellainen kamala asia, että nyt on Tampereella kadonnut ainakin kolme nuorta viimeisen kymmenen vuoden sisällä ja siis on varmasti kadonnut ihmisiä enemmänkin, mutta nämä tapaukset nostettiin mediassa esille, ja niissä on yhteneväisyyksiä. Eilen pohdiskelin Robinin kaa puhelimessa, että mitä jos Tampereella on joku hullu, jonka kellarista Raisa Räisänen ja Nikokin löydetään joskus, joko kuolleina tai Natascha k:n tyyliin kidnapattuina jonnekin äänieristettyyn kellariin. Vittu mikä sairas maailma….

   • P-man says:

    No, kunhan pysyt nyt erossa niistä lasivillakammioista, niin sul menee suht hyvin. 😉

    Tiedätkö, ehkä siellä kaapissa on sit myös Teemu Puumala ja muutama muukin hämärästi hävinnyt trelainen. Ihan karseeta, mutta aivan täysin mahdollista. Ei sitä nykypäivänä tiedä. Jengi näyttää päällepäin hyvinvoivalta, menestyvältä ja täysjärkiseltä ja sisällä asuu peto.

 2. mntt says:

  Mikä ihme voi olla sellanen vaikutusvalta, että muka tollasen tahallisen taudinlevityksen pystyy päihittämään? Tollasii noi nykyajan pikkupeibet just on. Älä anna sen muikkelin päästä vähällä. Parempi vaan, jos saat mammanki kuriin, siltä se on tapansa oppinu.

  (Aika rajuja nää mun syytökset, mutta en voi ymmärtää tollasta vastuutonta meininkiä.)

  • P-man says:

   Varmaan jossain oikeudessa duunissa. Tai sit joku lekuri/psykiatri, joka leimaa y:n seksiaddiktiks ja sit pakkohoitoon. Tai mediassa!?!Tää maailma on iha pimee, jos Y saa syytteen toisen laittomuuksista! Aiheest aasiin, olipa energinen Maria -tallkshow äskön. Mulle ei oo burleskimeno ikinä auennut, mut toi hampun kasvattaminen lääkkeeks vaikutti fiksulta. Ei o totta, et suomes saa kasvattaa hamppua (ei huumausainetarkoituksiin) mutta hallussapito on laitonta. What? Tell me Stupido…

   • Reeno says:

    Se hamppunen mitä saat kasvattaa on kuituhamppu tai ”urospuolinen” hamppu.. Ja ”naaraspuolinen” on se mitä pössytellään. Näin muistelisin..

    Saahan hampulle haettua EU-tukeakin, sitä on pari viljelijää yrittänyt kasvatella Suomessakin.. Tahtoo vaan kerätä hippejä ja sitä myötä poliiseja peltojen laidoille 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: