Lost and found!


Hiiop!

Hyvää arvaamikäpäivätänäänon? -päivää tyypeille! Melkein unohtui postailla tänne viimesimmät löydökset, meinasitte jäädä taas kerran paljosta paitsi:

Elikkäs tos yks päivä bongasin taas urbaanilta luontoretkeltäni alkuliman suosikkilomakohteen, eli stringit! Joku oli syksyisellä reissullansa hukannut, tai ehkä pikkumustat oli muuten vaan lähteny karkuun, evt. Pointtina kuitenki se, et joku jalomielinen yksilö oli nostanut ne näkyvälle paikalle ja iloinen jälleennäkeminen on vielä tässä keississä ihan mahdollinen, yay!

Ken omakseen tunnistaa, noutakoon Hallituskadun ja Kirkkokadun(?) kulmauksesta.

Ei kai täs taas tällä erää muuta, oikein hyvää viikonlopun alkua kaikille, meitsi lähtee tsekkaan Mansen orastavan lumisateen kera Mitsun! 😀

 

Stringit!

Lost and found!

 

 

6 Responses to Lost and found!

 1. P-man says:

  Mun housut! Olinki ettinyt noita… Kiitos. 😉

 2. terveydeksi says:

  P-man perkele, I dig your style, beijbeh.

  Pistää miettimään… Jos nyt lähtis tollasessa asusteessa baariin viettämään Halloweeniä tai Pyhäinpäivää niin mitäköhän sitä ihmiset oikein sanois? Ainakin ois karmiva näky ja sehän on sitä Halloweenin taikaa, eiks jeah? 😉

 3. emsu says:

  Huh P-man! 😀

  Jotkut ei kyl aattele yhtään.. nyt oon lyhyen ajan sisällä huomannu nois blogeissa useemman kuvan omasta kotitalosta!! oikeesti mitä järkee..

  vaikkei sielt nyt mitää hardcore-stalkkerii peräänsä saiskaa, niin emmä ainakaa haluis, et kymmenet tuntemattomat tietää missä mä asun!(meinaan niinku samal paikkakunnal asuvia)

  Ja mitä ne vanhemmatki tykkää ku ne 15-vuotiaat iskee talon kuvan nettiin??
  (Oli kyl yhdel munki ikäsel, et eipä siinä..)
  Meidä iskä ois ainaki tulisilla hiilillä. Motskastaki piti rekkari sensuroida.
  Enkä kyllä ite antais oman tytön pistää talosta kuvaa. Et tulkaa niinku ryöstöreissulle juu..Sitku viel laittaa, et lähetään nyt perheen kanssa Kreikkaan, nii jos mä olisin paatunut rikollinen ni ainaki menisin!
  huaaaah..

  järkee?
  sori vuodatus, mut ku en vaan tajuu ihmisiä 😉

  🙂
  Pojat selvästi suhraa jotai kun tääl näyttää olevan niin hiljasta ;-D höhö

  • P-man says:

   Katos, katos Emsu! Piiitkäst aikaa! Missäs plikka itte on luuhannut? 😉 😉 Meikäl veti muija luun kurkkuun: Vähemmän kiinni kännykäs ja enemmän aikaa sille! Kohtuuton eukko. No, täs meitin hommas nyt muutenki on vähän lopun alkua… Prkl. Mä en jaksa yhtään ton muikin jatkuvia temppuiluita…

 4. P-man says:

  E, en mä o tossun alla, koska MÄ oon huomisest etiäpäin The Single… Ei pysty mihkään vakavaan ny, vaiks ois kuinka kiva tsirpukka… Ei vaan pysty. Aivan liikaa kauniita, vapaita ja kiinnostuneit muikkei nyt ympäril.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: