Chis-chis Gwen – Kumpi on kumpi?


gwen-stefani2chisu badenchisu6gwen sportgwen coolchisu-reggaechisu miggwen reggae hatOonkin miettinyt, miks mä diggaan niin hirveesti Chisusta. Samalla selvis myös se, miks nainen on niin tutun oloinen ja näköinen. Tänään keksin! Liittynee siihen, että jumaloin Gwen Stefania. Kattokaas ny, mimmithän on kuin kaksi marjaa!

Kun tuijotan noita kuvia, näen  ruudulla kaksi Seijaa. Tsiisus. Ihan sama tyyli ku exälläni!  Vai pitäiskö sanoa, että exälläni oli sama tyyli kuin Gwenillä. Tai vielä oikeammin, tyylikirjo. 😉

Toi vaalea iho, punaiset huulet, vahvat ripset ja tommoiset jänskät poskipäät. Tota mä ihailin Seijassakin yli kaiken, se pystyi halutessaan muuttaan lookkiinsa hienostotsirpusta reggaemimmiksi käden kääntees! Ihan ku Chisu ja Gwen. Kattokaa ny vaikka itse noita naisia. Aikamoisia tyylitaitureita! (Kuvalähde: Random Google)

gwen posechisu_natur

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

7 Responses to Chis-chis Gwen – Kumpi on kumpi?

 1. P-man says:

  Vittuuuu…. Miks noi kuvat ei asetu, niinkuin haluan eli pareiksi… Perkele. Olkoot. 😦

 2. emsu says:

  Koulussa.. jeejee tylsää. Kahdelta manikyyri yeah!<3
  päivänjatkot tänne! lähenkii täs viel seikkailee jonneki ennenku alkaa luento tunnin päästä. tsau!

  Kertokaa vähän tuosta twitteristä? onks se kiva? pitäskö kokeilla..

  • P-man says:

   Moro! Anteeks, mult on menny sun kyssäri iha ohi. Hmm, Twitter… Tuota noin. Sanotaan, et se on kätsä tapa tiedottaa elämästään, jossei jaksa pitää tällaist laajempaa blogia. Sen ideanahan on olla ns. mikroblogi, eli heittää settii menoistaan, tuloistaan ja ajatuksistaan minikokoon. Sit sä voit hankkia siel samal tavalla kontaktei kuin FB:ssä, mut ne tyypit on sit sun ”seuraajia”.,,

   Kai se on ihan kätevä, joskaan monet ei ole sen käyttöö Suomes omaksunut… Mut kannattaa luoda tunnarit ja mennä kokeileen, mitä kaikkea siellä on! Ni mäkin tein ja kyl me sit nyt aktiivisest aina päivitellää, kuka milloinki!

   Nyt, safkalle… 😉

 3. _mntt says:

  Varsinkin tuo neljäs kuva eli kuva Gwenistä on sellanen, et jos se olis pelkästään liitettynä tähän, pitäis miettiä, kumpi blondeista on kyseessä. (:

  • P-man says:

   yellow, yellow! Samat huomasin, ku yritin etsiä mahd. samantyyppisiä kuvia. Noi on ku kaks marjaa. Tooooooosi hottiksiä kyl molemmat, mut itte diggaan enemmä Gwenin musast. No, on Chisun uus albumi hyvä veto, mut helvetin surullinen!

 4. terveydeksi says:

  Gwen on kyllä varsin porno ilmestys! Tosin välillä turhankin… hmmm… ’sleazy’ kukaties?

  • P-man says:

   En kyl tiiä, mikä toi nainen on. Siis meinaan lintu vai kala vaiko hotmama vai rastahoppari… Iha käsittämätön tyylikameleontti! Mä diggaan tota sen kykyy yhdistellä uutta ja vanhaa ja lisäks sil on paljon oikeesti second handist väsättyy vermettä. Meikä diggaa vanhana rättikässäläisenä ja rockvaatetuunarina…! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: