To be or not to be – Halloween-ero!


Ollako vaiko eikö olla. Kas siinä kysymys. Yleensä, jos sitä joutuu miettimään, on parempi valita jälkimmäinen. No, just in case, taloustieteilijä ku olen, ni vedin nää nykyisen tilanteet hyvät ja huonot puolet lyhyeen katselmukseen, jotta tilannetta on kylmän rationaalisest helpompi analysoida. Kunnon mainosmiehen ominaisuudessa tässä tulee lyhyt briifi tilanteesta myös uusille lukijoille. 😉

Tapasin siis ihanaisen Tiinan sattumalta. Tai oikeestaan Tiina urkki mun tiedot, ku olin potentiaalinen asiakas Terveystalolle, mis muikki oli duunissa. ”Ekat” treffit Amurin Helmessä vakuutti mut, et mimmiin kantsis tutustua. Ihanan tavallisen erityisen erikoisen tavallinen mimmi. Sopivasti itsevarma, muttei röyhkeä. Fiksu, muttei näsäviisas. Kaunis, muttei ylpeä. Suloinen muttei babydoll-idiot.

Se, miks en ois ehkä lähtenyt deittailuun, johtu siitä, et olin hetkee aikaisemmin tullut petetyks, ja jättänyt pitkäaikaisen exäni. Liikaa asioita liian lyhyes ajassa. Kuuppa oli sekasin kaikesta. Aluks Tintsan kanssa sujui oikke kivast, jos unohti sen, et mä oon ollut koko ajan vähemmän tosissani ku se. Tiina ois halunnut esitellä mut tsiljoonasti porukoilleen, ku mä taas välttelin liian suurien siteiden luomist. Kiitos Eerikille, joka on jatkuvasti keksiny mulle erinomaisia alibeja… 😉 Milloin on haettu Erkkaa putkasta, milloin pitänyt vahtii mitsuu ja milloin tukea miestä ”elämän rankoissa käänteissä”. hyi vittu, et ollaan muuten sikoja. No, mitäpä kämppis ei tekis toisen eteen?

Muutenki meil on ollut tosi kivaa yhdessä. Suht samantyyppinen arvomaailma, asenteet ja paljon yhteistä tekemistä ja harrastamist. Mm. prätkäseksireissu K-Suomeen oli perfect. Tiinast kuoriutui villi vauhtimimmi, monessa mielessä. 😉 Oolalaa… Harvoin oon joutunut kieltäytyyn seksistä, ku oli kulli ni ruvella siitä monen päivän panosessiosta. (Ja joo, joo,Yontte, oli ne liukkarit, bebantteenit, babyoilit, talkit, ruokaöljyt ja apobaset!;)

Paljon on meitillä siis yhteistä, mut jotenki mua on ahdistanu alust asti, että T haluaa suhteelta paljon enemmän ku mä. Ja nyt viime viikkoina se on selkeesti alkanut tehdä myös ongelmaa siitä, et mulla ei ole ollut meille aikaa – siis juuri niinku ku se ITSE haluis. Sen mielest vietän jopa liikaa aikaa kännykäs kiinni. Lisäks se on viime viikot ruikuttanut, et hengan muijapuoleisten frendieni kanssa turhan innokkaasti. Hmm… Ketähän nekin on? Tiinalle en oo kertonut ku täst kieroutuneesta golfopettajasuhteesta sekä parist muusta frendistä. Abput 80 prossaa oon salaillut, just in case. Hyi mua.
Ja mietinpä vaan, et voiko viiskybänen perheellinen tohtorisäitee, golfope siis, jolla on tsiljoona lasta, olla todellinen uhka Tiinalle? No, ei saatana voi, JOS tuntee mut ja mun naismaun! Eikä kyllä ole sellainen exäkään (Seija), koska se vasta onkin katala muija, limanuljaska.

Enkä kyl ymmärrä tätä puhelinjuttua. Tiina siis avautuu jatkuvasti, et puhelin on kasvanut mun käteen kiinni. Oon kuulemma joko Facessa (jep, oon sanonut olevani FB:ssä, ku oon blogissa, mut vittuuks mä sille oon voinu totuuttakaan kertoa) tai sit duunissa… Jokatapauksessa tilanne on se, että must ei ole vakavaan seukkailuun nyt ja en voi antaa Tiinalle sitä, mitä se haluaa. Mun mielest näist lähtökohdista on väärin pyörittää pakkosuhdetta. Vai häh? Ja jos ny iha suoria ollaan, mulla ois aika helvetisti ottajia tällä hetkellä ja halua deittailla myös muita. Tätä Tiina ei taas hyväksy, eli? Ei mulla ole vaihtoehtona kuin erota! Vai onko? En osaa pitää ihmisiä ”holdissa”, varalla. Pitäiskö opetella?

Ähh, en tiedä. Taidan vetää sen kurpitsan päähän, stringit jalkaan ja mennä Lady Ståhlbergin ovelle tekeen HW- jipon. 😉 Eerikki, mukaan! Puetaan sut Enkeliks.

Morooo ja unhappy halloweenia…

Mainokset

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: