Isänpäivä ja reissu


Jaahans… tänää sit varmistu, et lähetään perjantaina Ansun kans Malmöseen ja tullaan takas maanantaina. Isänpäiville mennään, kalliiks tulee taas sekin keikka. Tosin pappa betalar matkakulut kaikeks onneks, ku ihan ei olis nyt rahaa heittää yli 600 eukkua per naama siihen, et kävästään mestoilla..

Onneks pääsee sentään lähteen Manselan, tai siis Pirkkalan kentältä, mut ei pääse suoraa, vaan pitää vaihtaa eka Riikas ja sit Tukholmas… perus säätämistä, mut onhan tähän jo tottunu, kun siel tulee välil pyörittyy. Tampereelta vaihtoineen kestää täl kertaa 7h 35min…. yyh, toi on just niin paska väli, et joutuu venaileen kentällä aina useemman tunnin. Noh, eiköhän siitä selviä… takas tulles pääsee pelkästään tol Arlandan vaihdolla, tosin silloin venailua on senki edestä. Samalla vaivalla faija vois oikeesti asua vaikka jossain lämpöses maassa, jonne pääsis suoralla lennolla. Täytyyki kuittailla aiheesta… ja keksii täs jotain viemisiä. 🙂

Mut asiaan! Kuulin, et fammukin tulee tonne faijan luokse viikonlopuks, yayyyy! Alkaa melkein olla sit jo menemisen arvostakin. 😉 … joojoo, on faijaakin ihan kiva nähä, toivottavasti tunne on ees semisti molemminpuolinen, aina ei tunnu olevan. Ansulla on täl hetkel vielä enempi tulenarat välit faijaan ku mulla… voi tulla ihan mielenkiintonen reissu. Se näkee sit. Mitsun kippaan mutsille, en viitti jättää sitä näiden hurjien luo Testokseen, ei ne sitä kuitenkaa lenkittäis.

Koko reissun ajaks on luvattu sadetta, mut kyl mä skeden silti otan messiin, kerta siel ei oo viel lumesta pelkoo. 😉 Ja jos tosiaan sataa vaan, niin meen Bryggerietiin… se on kyl varsin jees mesta ja viel melko lähellä faijan keskustalukaalia!

Mutmut, mitäs tyypeillä on suunnitteilla isänpäiväks, onko jo lahjat hankittuna ja kortit väsättynä? 😉

3 Responses to Isänpäivä ja reissu

 1. _mntt says:

  Whatta *piiip*, onks isustelupäivä TÄN viikon loppuna?
  Missäköhän saavissa mä oon taas ollu sivistymässä ja kasvamassa. Ärrr.

  Ei sen muuten mitään, viikkohan on oiva aika keksiä jotain sukkaa ja suklaata isulle lahjaksi, mutta kun meillä sattuu olemaan taas joukkueen saunailta edeltävänä päivänä.. Alkaa uhkaavasti näyttää siltä, että mntt menee jälleen samoilla silmillä sitten sunnuntaiaamuna perinteiselle kakkukahveelle, johan sitä on pari edellistä isänpäivää harjoteltu. (:

  Papalle pitää kortti muistaa laittaa.

  • E-rich says:

   Moros… kyl se vaan taitaa olla. Tai ainakin Ruotsis on, mun mielestä täälläkin marraskuun toka vkl. 🙂

   Hehe, vai et samoilla silmillä kakkukahveelle… perussettiä. 😉 Mitäs sä pelaat? Ihan saleen joko korista tai säbää! Tää oli vaan heitto, ei mitään hajua. 😀

 2. mntt says:

  Yep, on se isunpäivä ens sunnuntaina. Täytyy kai sit saunaillassa keskittyy enempi siihen saunaan. (:
  Ja kyllä vain, salibandy on se juttu. (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: